Bu rakamlar geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner..
işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar..
Bu rakamlar geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner..
işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Fiyatlar normale dönmez,bu adamlar 2015 e kadar ucuz şekilde stok eritecek.15 bin ucuza satmazlar, 10 bin ucuza satarlar ama ucuza satarlar(ciddi anlamda rakiplerden ucuz olur).Chevrolet tamamen pazardan çıkınca arabaların 2. eli tepe taklak olacak. Örneğide mevcut; Proton..
Pahalı Chevrolet modelleri alanlar paralarının yarısını havaya atmış olur.
Bence hiç bir şey olmayacak pahalı alanlar 1 sene daha ellerinde tutucak araçlarını.Sonra stoklar bitince sistem eskiye dönücek fiyatları pahalı alanlar belirleyecek.Sanmıyorumki 100 e captivasını alan 2013 model arabayı 65 e satsın.Hatta bu arada ucuza alanlar belki aldığı fiyattan bile satabilir.Parça sorunuda uzun süre çıkıcağını sanmam.Tabi bunlar varsayım.
herhalukarda fiyatları tepe taklk olucak o bir gerçek.. ama şu anki satışlar 2015 e kadar sürmesi chvrole alan bütün camiayı maddi açıdan zor durumda bırakır. onun hesap kitabını yapmışdır türkiye chevrole diye düşünüyorum.. yoksa bu sefer bazı chevrole kullanıcıları hukuki olarak haklarını arayabilir..
bu satışlar uzun süreli olucağını düşünmüyorum kısa sürede biter diye düşünüyorum zaten arkadaşların anlattıklarına bakılırsa bu hızla bir kaç haftaya ellerinde stoklarında araba falan kalmaz...
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Bende trax dusunuyorum, tecrube eden varmi aramizda?
I sold the BMW because I wanted something sporty and fun to drive like the STI, yet be more comfortable and practical. The John Cooper Works Mini was the best of both words
Aynen zamanında favoriye almışım şimdi bu adam 30 a vermiyceğine göre..
Dediğin gibi piyasa mantığı bu şekilde işleyecek.
Connecting site...
spark dışındaki modellerin bir çok parçası opelde mevcutmuş ama spark'ın hemen hemen her parçasının temini çok zor oluyormuş...
valla kapora vermeye gidicektim vazgeçtim..
2.el 2010 2011 2012 lerin fiyatları aşağı çekmesini bekleyecez artık![]()
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
evet ondan diyorum bu rakamlar şu anki piyasa bence geçicidir ellerindeki mallar bittimi erittilermi fiyatlar gene normal seyrine döner.. işki sadece chevrole sahipleri şu sıralar araçlarını satışa çıkartmasınlar.. tabikii chevrole çekiliceği için bir kırılma ikinci elde illaki düşüş olucakdır o başka bir şey..
Gedizlerde captivayi 88 den asagi inmediler (ltz) olanini hangi bayi en son ne fiyat alindi yazan olursa almayi dusunen arkadaslara yardimci olmus oluruz
Sizin mantığınıza göre 30 bine 2013 alacaksınız 2016 da 10-15 liraya satılacak o yüzden vazgeçtiniz. Arkadaşlar vur dedik öldürmeyin okadar da degil sahibinden.com başında bir 10 yıl bekleyin aveo cruze falan 10-15 olunca çakarsınız bir tane. Ayrıca insanları yanlış yönlendirmeyin SPARK haricinde diiğer araçların her parcası şuanda mevcut chevrolet forumlarına baktığınızda kaza yapan arkadaşlarımızın araçları kazanın durumuna göre normal bir araç markası ile aynı zamanda serviste yapılıp çıkıyor. Ön paneli yok alt takımı yok diye birşey yok opelde çalışan arkadaşlarımızda var duruma hakimiz.
Edit : Eğer siz sadece Spark için konuşuyorsanız haklısınız sıfırı 21.000 oldu satarken 10 olmasada 15-17 civarı olur o doğru ama diğer modeller mümkün değil
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Kanka o ben oluyorum sanırımhaklısın kaskosuydu kredinin faiziydi vs. 32 ye geldi ben hiç oturup hesap yapmadım 31 dedim geçtim. Yine olan bize oldu
Toledo aldık babamın arkadaşı kazık attı kazalı çıktı
Focus aldık 1 parça değişenli dedi arkadaşımız dedik güvendik 3 parça çıktı satarken fiyat düştü
Brava aldım üstüne harcadım bedavaya gitti
Turbo 106 aldım çok sıkıştım uyguna gitti
Aveo aldık durum ortada
Aslında allah diyor ki sen bu işlerden anlamıyon bırak zorlama....
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
elbetteki spark için konuşuyorum. yoksa chevrolet'nin hangi arabası krediyle 30 milyar civarına gelir ki...
anlaşılan chevrolet sahibisiniz, mesajlara biraz fazla alınganlık göstermişsiniz fakat malesef gerçek bu şekilde..
çok ileriyi düşünmeye gerek yok. spark ı baz alalım ..
geçtiğimiz yıllarda 30 bin TL civarı rakamı olan bu araç için 2.el fiyatlarına bir göz gezdirelim.
Fiyatlar 2010 2011 2012 modeller için 20 - 25 bin TL aralığında..
şimdi ise 0 km si 21 - 22 bin TL.
2014 e giriyoruz , 2010 yılında alınan araç kabaca 4 yaşına tekabul edicek.
şimdi o aracın değeri sence ne kadarEder mi dersin 20 bin TL
parçası problem olmasa zaten chevrolet bu kadar ucuza satmazdı bu aracı..
şu sıra çıkan spark isimli 2013 modelleri 2 veya 3 yıl sonra 12 - 15 bin tl aralığında bol bol göreceğiz , her ne kadar hoşuna gitse de gitmese de ..
gelelim senin bahsettiğin modellere,
28 bin tl ye 0 'ı olan aracın da 3 yıl sonra 25 bin TL edeceğini düşünmekte büyük hayal olacaktır , bunu da belirtmeden geçemeyeceğim..
eğer bu şekilde aldığın bir aracın var ise ve aracından memnunsan , satmak yerine uzunca bir süre binmek en mantıklısı olacaktır..
Kuralları çoğunluğun koyması, çoğunluğun haklı olduğu anlamına gelmez. Bu sadece çoğunluğun kolay aldandığı anlamına gelir.
millet akın etmiş sparka
ellerinde şu an yok ama benim şahsi görüşüm getirileceği yönünde. Zannediyorum sparka olan bu aşırı talebi aveo cruze vs. diğer modellere kaydırmaya çalışıyorlar.
dün beni aradılar , spark için biraz bekleticez şu an elimizde yok isterseniz hemen aveo ve cruze verebiliriz gibisinden girdiler mevzuya..
bende spark istedim dün dönüceklerdi dönmediler
aynen bro benim.
dün konuştuk zaten senle , üstüne birde sanayiden bir kaç servisle görüştüm aynen senin dediklerini doğruladılar.
şu an 30 lu rakamlara çıkmam çok zor , anneye hediye olsun süpriz gibisinden heveslendik ama kursağımızda kaldı , nasip değilmiş gelecek sene düzgün birşey alırız artık![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)