ben bugun uyarı aldım bu yuzden 106 yı çıkardım hava guzel diye polis kar lastiğini takmazsan ceza uygulamasında bulunuruz dedi sanki karda arabaya biniyormusum gbi artık yorum yapamadım
ben bugun uyarı aldım bu yuzden 106 yı çıkardım hava guzel diye polis kar lastiğini takmazsan ceza uygulamasında bulunuruz dedi sanki karda arabaya biniyormusum gbi artık yorum yapamadım
☻/
/▌ ''J.Я OKÇU''
/ \
,43 AZ 886 BMW 1.16i F20,41 UZ 106 İNDİGO GTi,43 SA 222 Corsa C Air Honda VTEC2 43AV306 MK5 Golf TSi 43 AE 577
F02 ve F10 araçlarımda stepne yok, ne yapmam gerekli ? BMW'nin söylediği, lastikler Run-Flat olduğu için olmadığı idi.
Ayrıca buradaki saçmalık, yasanın tutupta 17 Aralıkta çıkması, Temmuz veya Ağustos gibi çıksa idi şimdiye hazırlıklıydık, lastikçilerin eline düşmezdik.
Bu arada, www.mevzuat.gov.tr'den bakıyorum fakat 30/1-a maddesinde böyle bir metin göremedim, bulabilen var mı acaba ?
arkadaşlar kış lastiğinin kar buz dağ bayır arazi alp dağları himalayalar falan için değilde
7 derece altı için olduğunu ne zaman kabul edeceğiz?
hava güneşli ama soğuk kış lastiklerim 10 gündür gelmedi işe gidip gelirken tedirgin oluyorum ya kayarsam bişi olursa diye
500 lira benim lastikler, geride kalan hayatıma ise değer biçemem
değer mi?
yokohama geolandar g900 lastikler var kendi sitesinde lastikler için m+s yazıyor ancak lastiklerin üzerinde ibare yok 40-50 cm karda kürüyerek ilerliyorum şimdi polis banadamı ceza yazacak.
bana da kar lastiği diye G012 sattı sahtekar lastikçi, kış lastiği olmadığı için geri iade edip G071 sipariş ettim. tamam G012 üzerinde diş var karda gider ama kış lastiği değil..
bravo işte bu.
---
polis kimseden kar lastiği isteyemez , kış lastiği olup olmadığına bakar.
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
zaten lastık ustundekı ıbareye bakıyorlar baska turlu yorumlama sansları yok polıslerın m ve s yazması yeterlı hıcbırsey dıyemıyorlar
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
M + S mud and snow anlamına geliyor abi, logo olmasada M + S yeterli. Continental contiwinter ts850 aldım, dünya kadar fark var tutunmada yaz lastiklerime göre özellikle 7 derecenin altına inen sıcaklıklarda. Hatta taktıranlar farkına varmıştır hamur yaz lastiklerindeki özellikte olmadığından aracınızın konforununda arttığını göreceksiniz. Uludağ yolları kapansada yardırsak yukarı doğru![]()
eğer kar işaretine takılıyorlarsa zaten işimiz vargerçi bugun benimkine baktım bariz logo koymuşlar ama yazsada yeterli oluyor
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
Şimdi benim merak ettiğim Antalya içinde bu lastik zorunlumu? Yada ben antalyadan 2 günlüğüne Bursaya gidicem yolda cezamı yiyicem ? Almakmı lazım uzun yol için?
Dört tekerlekle uçar gider kelebek gibi
Otobanlarda açar renk renktir çiçek gibi
Güzel havada var mı onunla gezmek gibi
Ayağı yerden kesen güzellik otomobil
beyler stepne lastiğin de kar lastiği olma zorunluluğu var mı?
bugün birisi öyle bişeyler dedi de yok artık dedim
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)