Artık Aykut Abi son demini yaşamışsın belli ki benim tanıdığım Aykut'ta konu açıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmazdı.
Muhabbetin neredeyse bir çoğunu biliyorum Ve Haklı olarak tabi ki seni görüyorum Aykut abi.
Ppr Motosport olarak kapak port polish ve bazı ince detay hesaplamalarını çok iyi yapar.
Kaan Güvenir olaraksa çok heveslidir sözlerde doğruluk payı azdır programsız çalışır bundan ötürüde birçok araba kaybetmiştir yapamamıştır.
şu camiada bir çok yürüyen arabası vardır fakat ondan bir haylide yürümeyeni vardır..
hırs yapar çalışır emek sarfiyatı yapar ama gözü çok açık olduğu için karşıdakini milyarder zanneder biran gelir duygusalbağ(para) tükendimi tökezlemeye başlayan araç sahibi yok olur
hiç bir zaman hiç kimse kendine suç bulmaz ama aslında insanlar ilk kendinde suç aramalıdır..
Bugüne kadar yaptığı emek harcadığı harcamaya çalıştığı birçok araba gördüm 3 üde benim diyebileceğim tarzda yakın insanların.. benim açıklamam olmaz 1i GTC diğeride 2.de bir VTEC 3. 205
Beni bir çok kişi bilir gerektiğinde 205 yatırdım gtc ve vti için arkdşlarımn die koşturdum peşinden. PPR inanmış biri olarak sürekli savundum kendisini ama artık sanırım benim içinde demini taşan son bardak oldu. Biri kaç senelik abimdir diğeri bu camiadan bir insandı aralarıdna kaldım en son yanlışı İnş. Walbro pompadır dedim bizzat kendim parasını almaya gittim ve aykut'a ödemesini yaptım ama şu saatten sonra maalesef.. Olaylar farklı yere taşınsa haklıdır Araç sahibi.