Keşke öyle olsa ama hanı cogu kısı ppr ıle calıstıgı ıcın guven soz konusu. İDİ
Kaan ın bana soyledıgı. Ben iş yaparken yaptıgım ıs hakkında sır vermem. Gizlilik prensibi.![]()
Gelen parcaları bende zar zor ogrendım. Hatta ana kol yatagı kendım ankara'dan umıt kardesım yolladı.
Artık Aykut Abi son demini yaşamışsın belli ki benim tanıdığım Aykut'ta konu açıp kimsenin ekmeğiyle oynamaya çalışmazdı.
Muhabbetin neredeyse bir çoğunu biliyorum Ve Haklı olarak tabi ki seni görüyorum Aykut abi.
Ppr Motosport olarak kapak port polish ve bazı ince detay hesaplamalarını çok iyi yapar.
Kaan Güvenir olaraksa çok heveslidir sözlerde doğruluk payı azdır programsız çalışır bundan ötürüde birçok araba kaybetmiştir yapamamıştır.
şu camiada bir çok yürüyen arabası vardır fakat ondan bir haylide yürümeyeni vardır..
hırs yapar çalışır emek sarfiyatı yapar ama gözü çok açık olduğu için karşıdakini milyarder zanneder biran gelir duygusalbağ(para) tükendimi tökezlemeye başlayan araç sahibi yok olur
hiç bir zaman hiç kimse kendine suç bulmaz ama aslında insanlar ilk kendinde suç aramalıdır..
Bugüne kadar yaptığı emek harcadığı harcamaya çalıştığı birçok araba gördüm 3 üde benim diyebileceğim tarzda yakın insanların.. benim açıklamam olmaz 1i GTC diğeride 2.de bir VTEC 3. 205
Beni bir çok kişi bilir gerektiğinde 205 yatırdım gtc ve vti için arkdşlarımn die koşturdum peşinden. PPR inanmış biri olarak sürekli savundum kendisini ama artık sanırım benim içinde demini taşan son bardak oldu. Biri kaç senelik abimdir diğeri bu camiadan bir insandı aralarıdna kaldım en son yanlışı İnş. Walbro pompadır dedim bizzat kendim parasını almaya gittim ve aykut'a ödemesini yaptım ama şu saatten sonra maalesef.. Olaylar farklı yere taşınsa haklıdır Araç sahibi.
Onurcan Korkmaz
Bemaps Chiptunıng
Aykutçum valla senın adına çok üzüldüm çok çektin bu araçtan
Türkiyede işini düzgün yapan yaptığı işçilik haricinde parçalardanda kar elde etmek isteyen ve de eski sanayi sistemi gibi parçayı revizyon edip sıfır diye çakmaktan kurtulamadığı müddetçe bu olaylar hep böyle devam eder.
Modifiyeden soğuttular valla hepimiz stokçu olduk![]()
Valla bende işten oğuzhan abinin demesiyle projenin bitmesini bekliyodum, ama aksilikler sizi bulmuş, bir kaç kişiden daha duymuştum ama ppr'nin bunu nasıl yaptığı mechul :S
CUP Edition
Finansinvest
Bende bu konu acma islerini anlamiyorum ya yanlis anlamayin sakin kaan bnm arkadasim o ayri avukatligini yapicak degilim zaten ihtiyaci yok
Bnm merak ettigim konu acmanin amaci ne isi cozmekmi? Karalayip rezil etmekmi yani sen bi sonucami ulasmaya calisiyorsun yoksa amaaan ne olursa olsun artik durumundamisin? Yani yüzyüze cozulemiyorda burda konu acilimcami cozulucek?
Neden açılmasın ki? Konuyu açan kişi herşeyden önce bahsi geçen firmanın Müşterisidir. Onu memnun etmek zorundalar,bugün yarın bugün yarın atlatmak ne demek? Eğer memnun etmezse böle konuda açar konu derinse hukuk yolunada başvurur bunlar her insanın hakkıdır. Herkes işini düzgün yapmak zorundadır.
Farzetki cep telefonu faturan 100 tl gelmesi gereken yerde o ay 500 tl geldi,sen GSM firmasını arayıp şikayet etmicekmisin?
Keşke ülkemizde herkes konuyu açan arkadaş gibi olsa da herkes işini layığı ile yapsa.
Selçuk senınlede suat abının orada yuzyuze gorustuk konustuk. Benım aracımda suat abı saolsun orda muhafaza ettı.
Benden sonrakilere örnek teşkil etsin diye yazdım vaktımı ayırdım bu konuya.
Benım ne olursa olsun ne koparırsam kardır kafasında bırı olmadıgımı sen okuduklarından anlayamamıssın sanırım.
Yüzyüze çözülecek kısımları çözmeye calıstık. Dikkat edersen bu konu benı 5 ay 30 gun bekletmesıne ıstınaden acılmıs bır konu degıl.
Sıkıntımı dıle getırdım.
Ben konunuzun icerigini bilmiyorum seni tanimiyorum bile evet bir kere suat abinin orda gorustuk konustuk ayak ustu o kadar, seni yanlis anlama yada dogru anlamak diye bsy yok kardesim ben sadece amacini sordum sen kendine gore yerden goke haklisindir bsy diyemem he birde sen arabani satmistin fln filan yeni sahipleri vardi onlar ne oldu gerimi aldin? Ben oralarini biliyorum olayin az cok
Hangi insan keyfine keder böyle bir konu açar ki?
Konuyu açan arkadaş gibi olmadıkca piyasa her zaman böyle olucak bu sadece araba piyasası değil her piyasa böyle.
Hele birazcıkta isim yaptıysa o zaman başlıyor siz yerine sen demeler belden aşşağı şakalar. Herkese mesafeli olmak ve paranın tamamını işin sonunda vermek,herşeyden önemlisi sözleşme yapmak bence en iyisi.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)