Ya bu nedir kafasi alfa **** dodge diye yorum yapan turbocu kimmis ??
Printable View
Ya bu nedir kafasi alfa **** dodge diye yorum yapan turbocu kimmis ??
zaten adam egsoz tarafıyla salyangoz tarafının birbirini karşılamadığını salyangoz tarafının küçük geldiğini ve gt28 den de küçük olduğunu söyledi
kardes iki tarafida tanimam biz bu turbo islerine girerken 50 kisiden akil aldik oturduk netten arastrdik yani merak ettik arastrdik bilgi sahibi olup araba yapilirken her asamada yaninda olduk... al sana araba bu para burda bana araba yap deyip sonra cikip gaz basmanin keyf verebilecegini sanmiyorm.. eger basinda dursaydin turbonun ne oldugunu gorurdun bence sendede kabahat var dostum ve en onemlisi araban ne marka ise o marka ile ugrasan yada mod layan belli basli duayenler vardir onlardan destek almaliydin diye dusunuyorm ppr da parani vereyim diyo bu isten ekmek yiyen birini ufak tefek ihmalkarliktan dolayi karalamaamk lazim diye dusunuyorm ne olursa olsun
Emme ve egozst taraflarını sökün her iki palinde caplarını ölçün tZın buraya bakalım
Ama ben AR 50 gt28 görmedim
Ayrıca gt28 ler 250 - 450 hp turbolardır
300hp değil
.hayırlısı ile çözülür inşaallah..bişekilde gönüller alınmalı yanlışlıklar düzeltilmeli.
şimdi olay fotoyla olmaz zaten sıkntı orada, gt2871 dediğimiz turbonun ölçüleri bellidir, aşşadaki gibi
emiş pali: 53/ 71 mm... bu ölçüde palin giriş kısmı 53 arka geniş kısmıda 71 oluyor
egzos pali: 53.8 / 46.9... bundada 53 egzos palinin arka geniş 46 da dar olan çıkış kısmı oluyor...
bu ölçüler direk gt2871 e aittir, bu turbo garretten bu ölçülerde çıkar, tek fark vardır oda dodge kamyona takılcaksa götüne başka bi salyangoz emişine farklı bi salyangoz, yok efendime söyliyim hacımurata takılcaksa emişi götü farklı salyangoz olur, ölçüler kesinlikle değişmez, yanlızca takılacak olna araca uyun olan sayangoz flanşı değişir, yanı turbocu ölçüye bakmadan bunun götü alfa dediyse, yanlış anlaşılmasın ama siz bide turbonun yanında turbocunuzuda götürüp biyerlere baktırın...
ana üreticiler dışındada, mesela blouch, pf, kamak vs vs gibi markalar turboların ana kartuşlarını alırlar, mesela garret fabrikasından subaru uyumluy bi turbo çıkmadığı için sadece kartuşunu alırlar, yine garretin oem ölçülerinde kendiler bu turboya subaruya uyumlu salyangoz yaparlar, efendime söyliyim cmc de işlenmiş hafif billet diye tabir ettiğimiz emiş palini yaprlar, onu bunu şunu eklerler, kendi markalarının altında satarlar, olay budur yanlız dikkat edin turbo halen daha 2871 ölçülerindedir farklı bi ölçüde değil, sadece flanşları farklıdır....
Tamam malda parada sıkıntı yok benim sana verdiğim liste sendemi hala?simdi senle olan konusmalarımızdan cıkarıcqm ses kayıtlarını vs vs gt28 demediğim ordada mevcut listede verdim gt28 yazmıyor basından beri hem alt hemde üst bir şey olsun sehir içi kullanıcam dedin bende ona göre ayarladım listeyide taratıcam buraya.
Kağan memnun değilsen turboyu getir paranı al demiş. Bence bu saatten sonra konuyu çokta uzakmak kimseye birşey kazandırmaz. O yüzden bence turboyu iade edip olayı tatlıya bağlayın.
Tamam parami alayim dedigimde bu konu sadece alacagi tahsil etmek icin acilmis olur. Ben sana turbonu gonderirim kaan. Sen sikintilarin varken bazi seyleri unutmussun. Hak veririm saygi duyarim.
Ben sana pazartesi gonderirim turbonu.
Kimsenin isciliginde gozum olmadi olmazda. Herkesin isine saygim var. Fakat herkesinde ugrastigi bir isi var. Arabamin basinda beklemek isterdim. Kaan da turkiyede olsaydi. Ama ortada 3 aydir olmayinca :) neyiylr ugrasacagim arabanin. ?
Konu arabayi yapip yapmamasi degil. Bana 2871 denilen turbonun 2871 olmamasi.
Ben burda o turboyu sana 28 diye satmadıgımı kanıtlayacagım sahite bile gerek yok taşşakmı geçiyosun benimle sen.
Silahla tehditler vs vs yok arabanın sahibi baska değip sonra arabayı satmaktan vazgeçmeler.
Amk oh ne ala camuru at yancılarınla beraber taşşak geç sonra ben paramı alayım tabiki alacaksın takıp güç almasan bile paranı ödeyeceğim enjektör takmadık hesap karışıklığından sana borçlu gördüm onura kendim söledim cıkardım ödedim sapla samanı karıştırmayın.Turboyu göndermeyeceksin geleceksin iş yerime teslim edeceksin parasını alıp gidiceksin dyno sheet konusunu bir aç bak yapılan işlere verilen emeklere senin ağzından cıkan iki kelime laf benim gecemi gündüzümü edip araba dyno tepelerinde gecirilen vakitleri burda karalayamassın araştırma geliştirme yaparak harcadığım mesaileri öle bir saatte silip atamasın her kez haddini bilecek SONRA SEN BANA TELEFON ACTINMI BU TURBO BU DİYE VEYA BANA MAHDURİYETTİNDEN BAHSETTİNMİ BEN MİLLETTWN ÖĞRENİYORUM BANA DESEN GERİ İADE ETMEK İSTİYORUM BURAYA KONU AÇMADAN HAYIR DESEM AYRI.EFENDİLİĞİMİ BOZMAK İSTEMİYORUM İŞ KABA KUVVETE GELDİMİ İYİYİMDİR BİLENLER İLLAKİ VARDIR ANCAK ÖNEMLİ OLAN EFENDİLİĞİ KORUYABİLMEKTİR VE KORUYACAĞIM.
Envanter mevcut turbo ile ilgili plan proje hatta ve hatta kanatçık aralarındaki hacimlere kadar düşündüm bana her dafasında benim bir arabam var sehir içide eşşek olmasın dendi.diğer yazdığım yazıyıda iyi oku.
http://u1312.hizliresim.com/1j/9/vc4c3.jpg
Ben bu resimde görelen seyleri turboyu biraz değiştiriyorum vs vs ayrıca pal vs masraflarını biliyo ama gt28 zannediyo hala kimsede bu çelişkiyi sorgulamıyo ya ben gerizekalımıyım baska turboyu 28 diye satayım bu tecrubeye sahipken.
Hatta biraz daha değiştirdim daha sonra bulamadığımız palleri bulup emek bilgi harcadıktan sonrada turbo fiyatını ben belirlerim kırıter aramam
Kardes. Agzindan cikana dikkat et. Bak kufursuz bir konu actik ki . Gecenki konun gbi kapanmasin diye.
Seni karalayan yok. Iscligine laf eden yok. Demekki adindan soz ettirmissinki seni bana onerdiler. Dost tavsiyesi uzerine seninle is yaptik. Ama soyledigin ayri yaptigin ayri. Isciligine laf eden yok.