User Tag List

Sayfa 4/5 İlkİlk ... 2345 SonSon
93 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 71 Mercedes ithalatı

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mert bunları motorları ile sokman çok büyük prosedür. Ancak motorlarından ayırırsan dekor amaçlı dahi sokabilirsin. Çünkü bu araçların zaten evrağı vs si yoktur.

Motorlarıda tırcı abilerimize rica edicez getirecekler.

Bu arada benle irtibata geçsene bende istiyorum bu araçlardan.
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Mert bunları motorları ile sokman çok büyük prosedür. Ancak motorlarından ayırırsan dekor amaçlı dahi sokabilirsin. Çünkü bu araçların zaten evrağı vs si yoktur.

Motorlarıda tırcı abilerimize rica edicez getirecekler.

Bu arada benle irtibata geçsene bende istiyorum bu araçlardan.
    Hmm, abi o dediğin gayet mantıklı aslında. O zaman hiç evrak mevrak yorulmayız. Ama biz yinede olurunu bi öğrenelim işimize gelmezse başka yolları elbet buluruz.
    Mesela bunlar küçük, ama daha büyük araçlarda var (tırmanma araçları falan) onları dekor diye yedirmek zor olabilir

Bu arabalar B.engineering'in değil, bi yarış okulunun. Ama kullanılmıyor, bi teklif edeceğim satarlarmı diye. En güzeli şöyle yapalım, ben bi araştırayım. araç envanteri hazırlayayım. Fiyatları öğreneyim. Buraya yazayım. İtalyadan araç bakmak isteyenler subito.it den bakabilirler. tutto italia seçince bütün italyayı aratıyor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yakında hep beraber kaçakçılıktan içeri atılmayalım sakıncalı konuşmalar war

merttepe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içinizdeki illegali serbest bırakın
    iki dakkada ne bozduk sitece

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende gümrükçüm ile görüşüyorum, bizim şirketler üzerinden getiremnin yöntemine bakalım
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arac getirme islerine vakif, ozellikle klasik vs bunlardan tecrubesi olan gumrukcu tanidigi olan varsa Ocak'ta gorusmek istiyorum. Paylasirsa sevinirim.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Su an icin 6 ay Tr 6 ay USA imkani yokta sadece meraktan sordum. Aslinda uzun sureli tatillerde dusunulebilir $2k fazla bir rakam degil Tr de sacma sapan vergiler alinmiyorsa.
    abi 6 ay kalicam desen de degmez bence , 3 haftada geliyor gemi , 3 haftada geri gidecek . 1.5 de sen ona . 5 ay arac kiralasan 2000$ a baya bi yerle anlasilir dizel mizel alinir bisiler diye dusunuyorum , amerikadan getiricen V blok valla kacar adamin bi tarafina

Alıntı turbo&quattro Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Moruk birde kasko, sigorta olaylari nasil ? Tr de mecburi arac sigortasi yaptirmak zorundamiyim yoksa buradaki kaskom yeterlimi ?
    sanirim ulke disina cikarken claim etmek gerekiyor , tam bilmiyorum ona gore bi sigorta durumlari vardir ama .

Alıntı B.KAYA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim aklıma başka bir şey takıldı;

Diyelim ki 6 aylık getirdik bi yarış arabası,komple yürüyenini,motorunu zartını zurtunu TR plakalı başka bi kasaya aktardk,6 ay sonra boş kasa şeklinde çıkardık arabayı yurt dışına ya da tamamen parçaladık TR'de çıkarmadık. Olmaz mı böyle bir şey?
    Aklina geleni sakin uygulama "change" den alirlar 30 lu yaslarinda yeniden uye olursun foruma
    Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    girip çıkarken motora bakacak degiller komple sök motoru koy 3.16 gümrüğe götürsün yeter
    iskillenirlerse veya bazi gumruklerde videolu kayit alindigini duydum , dogru yalan bilemem .

Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim de bu isi cozmem lazim. 1 klasik, 1 guncel motor ve muhtemelen klasik bir arabayi, temelli donus yapacagim sira ucunu de ithal edip plakasini cikartmak istiyorum.

Eskiden permih hakki vardi, hala varmi?
    acaba simdi oturum izni veya vatandasligi olanlar icin durum nedir?
    greencard sahibi , f1 vize sahibi icin daha makul bu getirme isleri , citizenlar icin zor , bi taraftan cikmak gerekiyor vsvs .
    Arac getirmek zor acikcasi , zor degilde hic bir zaman makul bir paraya gelmiyor . 100 bine aldigin arabaya devlet nerdeyse 100+ vergi aliyor . boyle bir olay yok yani , daha once dedigim gibi illegal yollar okadar cok ki , millet neler neler yapiyor yazsak oha dersiniz bizi de alirlar zaten bir bir .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ReßeL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bu arac getirme islerine vakif, ozellikle klasik vs bunlardan tecrubesi olan gumrukcu tanidigi olan varsa Ocak'ta gorusmek istiyorum. Paylasirsa sevinirim.
    var var benden haber bekle hemde orda ben sana iletisim bilgilerini alip yollayacam .

mkerim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Klasik araç ithalatı eskiden daha uygun değilmiydi ? Buda mı değişti ?
    Bazı uyanıklar yüzünden değişti malesef. Sebebi ise müzeye koyacağım diye vergisiz getirdikleri araçları hem çok pahalı sattılar hemde günlük kullandılar. Sonuç senmisin yapan.

Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kişisel olarak yarış arabası getirilebiliyorsa çok güzel olur dediğin gibi pist günleri vs kullanılır garaja konur
    Teminatını yatırırsan olur.

Alıntı Günkut Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gelen araçla kaza yapınca prosedur nasıl peki perte ayrıldımı mesela yine gümrük alıyormu aracı kazalı halde
    Hiç tavsiye etmem çok uğraştırıyorlar mutlaka bir hinlik ararlar.

Alıntı driftboy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    girip çıkarken motora bakacak degiller komple sök motoru koy 3.16 gümrüğe götürsün yeter
    O motoru söktüğün3.16 yı bile bulurlar. Olduki biryerlerde eksik varsa zorlanırsın. Bazı girişlerde arabanın resmini bile çekiyorlar. Hani sonra uğraşmayasınız diye söyleyeyim dedim.

Alıntı ggtoker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yakında hep beraber kaçakçılıktan içeri atılmayalım sakıncalı konuşmalar war
    Yakında git gide şimdi olacak gibi görünüyor.
    1984 de turbo doğan ile uğraşırken MS ve AEM in kapısında beklerdik. Beyin yapsın da arabamıza takalım diye.
    İnternetin hızıda varla yok arası bir şeydi. Yoksa internet yok muydu???

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla pek bi bilgim yok ama mantık olarak Pist , trafiğe kapalı bi alan , plaka veya trafiğe kayıt derdi yok , dolayısıyla vergi olmaması lazım .

Araçlar dekor olarak gelebilir , ama motorlar kullanılmış olduğunda gümrükten legal olarak geçrimenin bi yolu yok.
    Form > Function

emir91 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İstedikten sonra yapılamayacak şeyler değil neler dönüyor ama es kaza bir sıkıntı yaşanırsa araba içinde değmez bence uğraşmaya

ReßeL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi 6 ay kalicam desen de degmez bence , 3 haftada geliyor gemi , 3 haftada geri gidecek . 1.5 de sen ona . 5 ay arac kiralasan 2000$ a baya bi yerle anlasilir dizel mizel alinir bisiler diye dusunuyorum , amerikadan getiricen V blok valla kacar adamin bi tarafina

sanirim ulke disina cikarken claim etmek gerekiyor , tam bilmiyorum ona gore bi sigorta durumlari vardir ama .

Aklina geleni sakin uygulama "change" den alirlar 30 lu yaslarinda yeniden uye olursun foruma

iskillenirlerse veya bazi gumruklerde videolu kayit alindigini duydum , dogru yalan bilemem .

greencard sahibi , f1 vize sahibi icin daha makul bu getirme isleri , citizenlar icin zor , bi taraftan cikmak gerekiyor vsvs .
    Arac getirmek zor acikcasi , zor degilde hic bir zaman makul bir paraya gelmiyor . 100 bine aldigin arabaya devlet nerdeyse 100+ vergi aliyor . boyle bir olay yok yani , daha once dedigim gibi illegal yollar okadar cok ki , millet neler neler yapiyor yazsak oha dersiniz bizi de alirlar zaten bir bir .
    var var benden haber bekle hemde orda ben sana iletisim bilgilerini alip yollayacam .
    Yav illegal yollarin bir kismina vakifim. Kolay evet hele ki motosiklet icin cok daha kolay illegal gezinmek. O kadar ugrastan sonra araclari baglatip hapse dusme riskini almaya degmez.sen bana haber ver bulunca bir seyler green card ise yarar illaki.

Burada biriyle gorusmustum, Cihan Tıraş. Camiada bilinen birileri, ozellikle klasik otomobil cevresinde. 18bin$ minimum fiyatlandirmayi bana da soylemisti. Vergilerle arac (amerikan klasik) yaklasik %150 gibi bir fiyata geliyor. Absurd bir para ama cengiz arsay gibi koleksiyoncularin cogu ondan getirtmis. 250 den fazla klasik gondermis memlekete. Kaportacisi da var, isi biliyor gibi.

Ilgilenen olursa firma adi MCM worldwide enterprises, new jersey'de.
    ///Mürüvvette endaze olmaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Cihan zaten senelerdir arac gonderen birisi , auctionlardan bir cok arabayi cikartip yollar , zaten bahsetcegim kiside o ama bazi yollar var bi ogreneyim tam anlaticam , illegal degil tabiki parasini vererek

chatlaxs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen fotoları eklerseniz sevinirim
    Trafik & Kasko Sigorta işleri Yapılır

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Diplomatik pasaport sahipleri araç ithal ederken (kendi kullandıkları araç.cd plakalı olması gerekmez.) aracın yaşıda ötv'de etken. Bu olayda öyle birşey yok mu?

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı TaGo Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende gümrükçüm ile görüşüyorum, bizim şirketler üzerinden getiremnin yöntemine bakalım
    abi valla bi yolu varsa çok güzel kolaylık olur

burda araba al trafikten çek proje yap vs gibi şeylerle uğraşmayız en azından

kupa vs getirilir plakasız uğraşılır

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

oxygen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar bana tam olarak ne istediğinizi söyler misiniz, bende yardımcı olmaya çalışırım.

Boş kupa getirmek istiyorsunuz. Üstüne de motor getirip atmak ve hiçbir şekilde trafiğe çıkarmadan, sadece pist kovalamak mı istiyorsunuz?

Burak K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Ama abi o motoru yerleştirdiğimiz TR plakalı araba trafiğe çıkmayacak. Sadece Garajdan piste pistten garaja ? Yine aynı muameleyi görürmüyüz?
    Alıntı ygtkrmdnz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya kabarırsa

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çekici üstünde pistten piste dolaşıcak şekilde dahi olsa sadece boş kupa geleceğini sanmıyorum. Yoksa ne kupalar var dışarıda roll cage li felan filan.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)