Hayatta en onemli sey saygidir.
Saygi kolay yitirilir cok zor kazanilir...
Printable View
Hayatta en onemli sey saygidir.
Saygi kolay yitirilir cok zor kazanilir...
daha önce benimde alışverişim oldu, ama şu yorumları okuduktan sonra 5 liralık ürünü 3 e verse yinede almam...
aynı sıkıntıyı bızde farklı bı esnafla yasadık bu kişileri herkes paylasıp bilgilendirmeli baska arkadasları kı bızım dustugumuz duruma dusmesınler
http://www.techturkey.com/forum/sohb...snafligii.html
kul hakkı yemenın ne bu dunyada nede dıger dunyada affı yoktur
geçmiş olsun ayıp etmişler müşteriye her zaman güleryüzlü davranılmalıdır
Problem yaşayanlara gecmiş olsun
Problem yaşayan arkadaslar sahibinden ve gg'deki yorum bölümüne yazsınlar problemlerini o zaman işin rengi değişir
Dükkan açmak kolay, esnaf olmak zor iştir.
Evet arkadaşlar facedeki yorumlarımdan ötürü ilk tehdidimi bugün almış bulunmaktayım. murat aradı 1 saat önce konuşma tarzını aynen yazıyorum. - bilader sen face de yorumlar yazmışsın bir sürü bırak bu tür şeyleri mustafa asabi adamdır üzer seni bak fazla uzatma hata sende sen niye beni aramadım onun konuyla ilgili bi bilgisi yok beni arasaydın böyle olmazdı bak tekrar söylüyom mustafa senin canını sıkar üzer seni fazla uzatma bu olayı sanki dingonun ahırında yaşıyoruz. nasıl bi iş bu ben anlamadım. ayrıca sahibinden ve gg den yorum yapmak için ürün satın almak gerekiyor bende kredi kartı yok kapıda ödeme veya havale ile aldığım için yorum yapamıyorum herhangi bir ürüne malesef.. bu dakkadan sonrada ordan ürün almayacağımı söylememe gerek yok sanırım. vaktiniz varsa olumsuz aldığı yorumlara verdikleri cvp lara bakabilirsiniz nasıl karakter(siz) olduklarına müşteriye nasıl cvp verdiklerine.
bende yay sormak için gitmiştim.. genç bi arkadaş vardı verdiği cevaplar sanki zorla alıcakmışım keyfini kaçırmışım tarzındaydı.. teşekkür edip gidip başka yerden almıştım..
teşekkür ederim. sesimizi duyurmaya devam edicez ... insanlar kimlere para kazandırıyor kimlerden alışveriş yapıyor bilsin diye.. bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığıyla hareket etmemek gerek bugün bana yarın başkasına hep böyle devam edemez. bir yerde bütünleşip dur demek lazım. sonuçta biz onlara değil onlar bize muhtaç.. benim nacizane tavsiyem arkadaşlar ürün almak istediğinizde yapılan yorumlar haricinde yorumlara verilen cevaplara da bakmanız..
Şaka gibi valla :) sanki onlara muhtacmisiz gibi :)
Ben 2 sene once spor yay alıcaktım havaleyı gectım tam 2 hafta bekledım neymıs ellerınde kalmamıs yok kargo yetısmemıs oyaladı durdular.
Herşey iyi güzel arkadaş madur onuda anladım hatta haklıdırda kendine göre...
Benim anlamadığım bu klavyeler olmasaydı biz hakkımızı nasıl arardık.. :)
Allah 2 kuruş para gösteripte kimsenin bi yerini kaldırmasın. Bunlar gibi çok esnaf biliyorum değirmen hep böyle dönücek sanıpta şuan sokaklar da yatan. Herkezin yapacağı şey değil esnaflık telefon da müşteriye küfür etmek ne yaa
Napalım şimdi 50 , 100 liralık şey için adamın mekanına gidip hır gürmü çıkaralım sonra çıkıcak tipin biri kavga edicen 3,5 kişi olup dövücekler ertesi gün gene gidicen bu sefer belde küte yada 5 10 kişi gidicen bu sefer biz dövücez falan bunlar bizim yapıcamız işler değil
benim bunları paylaşmam hak aramak için değil bizim ülkemizin adalet anlayışı çok yavaş ve saçmalıklarla dolu olmasından dolayı ancak yaralama hırsızlık veya cinayetle ilgili dosyalara ağırlık veriyorlar malesef konu o değil ama nedense oraya gitti :) ben sadece bize yapılanlar ortada başkasıda aynı olayı yaşamaması için kimlerden ürün alacak onu bilsin diye
Ben de geçen sene 2 kez yay aldım. Bir sorun yaşamadım.
Şikayetleri okudukça şaşırıyorum. Hem de üzülüyorum.
Bundan sonra dikkat etmekte fayda var.
Onu nereden çıkardınız siz? Burada 50 - 100 liralık olayı yok ki, ürün 3 liralık da olabilirdi. Olay müşteriye karşı kullanılan yanlış dil ve ticaret ahlakı. Her konuda böyle sivrilen biri çıkıyor. Yok 3 kuruş için bu yapılır mı, ver hesap numaranı ben geçeyim falan. Hem ürünü alıp, hem de sonrasında azar yemek, ters ters konuşulmak kimse istemez. Bi olayın önemli olabilmesi için illa sizin başınıza mı gelmesi lazım?