Adam sana çıkarıyor ama... O zaman para verdiğin üründen memnun kalmadın diye atar-gider yer sineye çekersin kardeşim.
Printable View
Arkadaşlar konu para konusu değil benim için şöle özetliyim ; İstanbul a arabayı almaya gittiğimde önceki msj larımdada dedim 260 tl lik malzeme aldım ve yayı da diğer mağzadan getirteyim dedi. yayları bana elimde 1 adet kalmış normalde 230 ama sana 150 tl den veririm dedi ben 260+150 tl daha verdim yani zaten çok fazla soran olmuyor dedi (renault flash s için)ama arabayı ustaya götürdüm ve motor bakımına soktuk sonuçta 700 km yol gelecektim tabi motor bakımı olunca yanımda pek para kalmadı ve geri verdim yayları biraz ırım kırım etti ordaki murat ama abi gaz param kalmıyor dedim neyse geri aldı 150 tl geri verdi bana aradan 2 hafta geçti yaylar internette 70 tl ?? siparişi verdim ama parayı göndermemiştim bi aracı vardı aramızda uymazsa geri gönderirim yayları dedim uyarsa parayı gönderirim oda tamam dedi zaten yayları geri gönderme konusunda olaylar ilk yukarıda anlattıklarım gibi gelişti...
Bende alışveriş yapacaktım 3 ay kadar önce. İlgisizliğinden ve ters cevap yazmasından dolayı vazgeçtim. 3-5 kuruş neyse fazla verdim başka yerden aldım. Hiç canımı sıkamam, param yetmezsede almam, sonuçta zevki ürünler.
Arkadaşlardan ricam bu ve buna benzer anlayışta olan dükkanlardan alışveriş etmeyin. Müşteriye palazlanmak küfür etmek nerde görülmüş.
yığıdı arsız avrat, aıleyı huysuz evlat, şoforu aşırı surat, esnafı asık surat yıkar..
Aynen katılıyorum.. ve aslında bu işi resmiyete döküp savcılığa suç duyurusunda bulunma düşüncem var biraz araştırma yapmalıyım tabi konuşma kayıtlarını almalıyım baya uzun bir süreç ayrıca şubat ayında askere gidiyorum nasıl gelişecek olaylar bekleyip görücez...
1 numara elif tuning
2 numara sem tuning
uzak durun bulaşmayın. 2 katı pahalı olsa bile başka yerlerden alın. paranızı boşverin para kazanılırda, sağlığınızdan olursunuz bu adamlardan. sinir krizinden sağlığınız elden gider.
dost tavsiyesi bu ikisinden uzak durmayı geç kaçın, sanki peşinizde tecavüzcü coşkun varmış gibi hemde.
Semden geçen ay c2 için marşpiyel aldım gittigidiyor üzerinden.3-4 gün yapımı var dediler eyvallah dedim bekledim.sonra aradım dedim naptınız marşpiyeli vs. vs. yaptık abi yolluyoruz dediler, başıma geleceği bildiğimden doğru marşpiyel değil mi dedim.hani siyah arabanın üzerindeki.:Ddiğer marşpiyeli gönderiyorlarmış az kalsın(apaçi olan ızgaralı model :))neyse 1 haftada asıl marşpiyelin yapılmasını bekledim.bir şekilde yolladılar.:)gelen marşpiyelde herhangi bir yamukluk-sıkıntı vs. yoktu ama allah için.:)
bunu aynen imzama yapıştırıyorum :D
telefonla teyit aldığın ürün dükkana gidince nedense yok oluveriyor. karma karışık düzensiz çalışıyorlar. ilanlarından da dükkan düzeninden de anlaşılacağı gibi.
elif tuningten zamanında bir k&n filtre kiti alalım dediydik, siparişi gectik aradık sordum, elimizde var dediler, kartla ödemeyi yaptım taksitli olacak sekilde..
bi gün sonra bir telefon, beyefendi elimizde o model yokda bu model var.. modeller arası tek fark birinin sac yansıtıcı gibi bir airbox tarzı birşey yapmışlar, o yok sadece ama aralarında 200 kağıt para farkı var :D
E tamam dedik onu alalım o zaman, onun için ekstra bir çekim daha yaptılar karttan taksitli , hoop iki gün sonra aradılar beyefendi o kutununda içi boşmuş.. hay sizin beyefendinizi s..eyim dedim tamam o zaman iade yapalım parayı dedim, yapalım tabi deyip yaptılar iadeyi emmmeee taksitli aldıgınız için kartada da taksitli yatıyormuş.. biz olduk olduk 600 lira kart liminiti s..ip attık boş yere ondan olduk :)
Sem Tuningte aynı bokun suyu, adamlara kurban bayramından önce soruyorum telefonda elinizde c4 vtr için böyle logolu yazılı cancanlı paspas varmı diye, adamlar var abi olmazmı diyor, araya bayram girdi felan, gittim almaya.. ee paspas nerde? eheuhah abi normal c4 var VTR yok! tamam kardeşim sen normal c4 ünkünü ver bana, nihayetinde vtr yazması muhim değil, ön kabin tarafı heryanı aynı araba zaten.. arka paspasları koymasamda olur napim felan dedim, tamam abi dedi, gitti bir paspas getirdi bana. üzerine ne c4 yazısı var ne bişey..
birde utanmadan diyorki ; abi sen bunu al, bu orjinal servis malıdır, en azından kaucuktur koku yapmaz bişey yapmaz halı gibi.. hani mal elinde yok diye adam önceden sattıgı malı bile kötüleyebiliyor.
Link atin cevap yazsin zaten buraya uye kendileri
Arkadaşlar savcılık olayını ailemle görüştüm biricik annemin her zaman söylediği bir cümle var affınıza sığınarak yazıyorum ; '' Kuduz itle aynı çuvala girilmez '' onun içindir ki Allah a havale ediyorum ahlaksız herifleri.. Ama her zaman tanıdık tanımadık herkese ulaştırmaya devam edicem bu konuyu gerekirse hergün msj olarak güncel yazacam herkes takip etsin diye...
önumuzdeki hafta accord için body kit siparişi vermek üzereydim şu tutumdan sonra vazgeçtim
bn elif tunnikten cam vizörü almıstım vizör kırık cıktı.
usta dedim mal bize kırık ulaştı ,falan filan inter milan sekli yaptılar .
biraz çöktük yenisini gönderdiler Allah var :D
Sem tuning'i tuningpeugeot.com site sponsoru olduğu zamandan beri tanırım. Filtre, xenon vs. epey ıvır zıvır almışlığım vardır. Kendimden fazla eş, dost, arkadaş yönlendirip epey iş paslamıştım. Sonra arabayı sattık askerlik filan derken 2-3 yıl iletişim koptu.
Geçen yıl jazz varken yay alayım dedim ilanları vardı ***** sitede; apex 180 lira. Sordum stok var mı? Var abi. Yeni kasa jazzın filan çıkmasın aman sök tak yapacağız bak dedim boşa uğraşmayalım aman. Yok abi yanlış çıkarsa paranı geri veririz dediler. Ok gittim yayı almaya abi 300 lira dedi hayda.. Telefondan girdim ***** siteye mesajları okuttum dedim kim yazdı bunu? He tamam dedi 180 verdik aldık. Uymazsa getiririm dedim, paranı vermeyiz abi yerine bişey alırsın demeye başladı. Hiç uzatmadım eyvallah dedim. O gün notunu verdim, o dükkandan yaptığım son alışverişti. Benim için bitmiştir o yer.
Arkadaşlar güncell diyorum ki konu unutulmasın herkes görsün...