ahahah ne güldüm ''gitti ya la arka motor'' dedi ya laiyi uçuşlar . kaç dakıkada doluyor piller ona dıkat ettınmı hacı . çok zevkli makına yaa
ahahah ne güldüm ''gitti ya la arka motor'' dedi ya laiyi uçuşlar . kaç dakıkada doluyor piller ona dıkat ettınmı hacı . çok zevkli makına yaa
bende yeteri kadar var kanka sıkıntı yokihtiyaç halinde 1telefon yakınım
(3 kyrk motoru, 4 kuyruk borusu, 3 kuyruk motr yuvası,1 kanopi,2 rotor link takımı,1 stabilize,4 takım ana pal,4 ana motor,5 150mA pil,6 iniş takımı,2 kuyruk pervanesi,1 ana dişli) yedek parça aldım
![]()
insanın kendini bilmesi lazım sonuçta
ulan dedimya bilebile lades yaptım resmen ama olsun
swashplate ayarını çözdüm sol neye yarar sağ neye yarar vs
aşırı zevkli ya anlatamam
ama ilk başta dangur dungur bam güm vurdum yalan yok
ölümüne duvarlara girdim uhauhahu
ekleme ;
bu arada kırmak cidden zor bak bunu söyliyim açıkcahani yerden yere vurdum o kadar diyim aleti banamısın demedi(tabi bilerek vurmadım ' 1kez hariç
')
ama gene yedek bulundurmak iyidir diyip dizdim yedeği![]()
piller 30dk'dan geç doluyo ama tam dk tutmadım açıkcası. ilk 2pil irtifa kaybettiği an değiştim (5dk falan beklemedim soğutmadım) diğer pili taktım oda irtifa kaybedince şarja koydum 2sinide sonra gene yarım şarj aldım vs bu şekil devam ettim ama ortalama 40dk diyesim geldi bilemiyorum net
yarın yazarım
ekleme ;
arif trex100e göre 911 daha stabil bu arada![]()
- K -
________
Dr.Ecu
yedek pıl ve batarya alın ucuslar yarıda kesılmemiş olur . arada birer ikişer dakıka beklemek kafi.
trex 100 fiyatına nerdeyse 3 tane v911 alınıyor bunuda unutmamak lazım![]()
V911 - Buy Cheap V911 From Banggood bu site baya uygun duruyor. türkiyede uygun parçalar nerelerde satıyor ? @MR.K hocam sen nerden aldın ? kaça geldi ?
ben sanalpazardan aldım 91kargo dahil yedekparçalarıda trabzondan aldım 80tuttu onlarda
banggood yavaş kargo onun yerine tsmart daha iyi imiş öyle diyim![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Artık yanal, ileri geri rahatça gezdirebiliyorum ama geniş alan lazım o zaman harika olacakTakla atar mı onu merak ediyorum
![]()
''Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya, cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur." Mustafa Kemal ATATÜRK
yedek parçayı tek bıyerden mi aldın?
eğer banggood an alırsan komple yedek parçalar dahil 50 60 dolara gelir ama çok bekletir sanırım. tsmart neymiş bakayım biulan konuya gıt gel banada aldıracaksınız ya
tövbe tövbe gece gece kaşıntı tuttu
takla zannetmiyorum pallerden dolayı ama rüzgarı tutturursan atar belkiarka motorunun oturdupu plastik kısmı sıcak silikonla yada 4 noktadan japon damlat veya çepeçevre
ben yaktım kendimi bile bile sen yakma
japonu ilerde sokebilirsin lazım olursa çözücüleri mevcut korkma yani
![]()
tek biyerden aldım aynen : ) bangooddan veya netten alıcaksan bitane rtf bitane bnf almak daha mantıklı : ) 70dolara falan gelir takribi ama yedek 1er adet motorun olurbenim yaptığımdaha mantıklı geldi bana bilemiyorum böyle bi seçenek seçtim.. : )
4kanala alışmadan 6kanala geçilmez ben bunu öğrendim bugunama 922 aşırı dayanaklı stabil modelmiş vs reviewler o yönde : ) + parçası çok ucuz.. ama 6kanala geçmeden 4kanlı yalayıp yutup ,50 liraya sim kumanda edinip programla pc'de çalışmak sonra 922 almak bana daha mantıklı geliyo
tabi sonrasında 450 500 550 sınıfı bi heli toplanır vs vsvs uzar gider daha çok var
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
zaten bende ole dedım bunu öğrenmeden hatta öğrenmek yetmez yalayıp yutmadan 6 ch gecmek 100 bg arabadan ınıp 500 bg araca gecmek gıbı. ilk gazlamada patlarız![]()
sanalpazarda hangi satıcıdan aldın link versene v2 dimi bu arada gelen ?
ona gore pil alıym bende yedek
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
çok şükür 2liraya lehimde yaptırdım sorunsuz sıkıntısız uçuyorum şuan![]()
bıde sıcak silikon sıktırdım arkaya oh mis
akşam fotoları atarım detaylı
![]()
150mah pil iiçin konusmak gerekirse daha dengeli,daha güçlü +1dk min daha uzun dayanıyo ve pil son demlerini yaşarken öyle çok irtifa kaybetmiyo sadece tepkiler azalıyo(sonuna kadar bitirmedim pili) 120mahlar ortalama 35dk'da doldu 150mahlar ortalama 40-dk'da doldu bununda bilgisini veriyim.Şuan 2x 120 2x150 kullanıyorum 3tanede dokunulmamış 150 yedekte bekliyo
aynen v2 kanka (new plug) ince uç kısacası
cVg
piller için şuna msg at elinde kaldıysa satar.
- K -
________
Dr.Ecu
Evet geldi fotolar
hayat maXimumda da daa daa da deaadaaa
trim ayarlarından sonra ip gibi maşallah(kumandada herşey tam ortada
)
genel bakış ve kuyruk motoru arkası silikon yapılması gereken yer+yeni tail motor bla bla
silikon yaptırdım ben(2liraya lehim) isterseniz japn sürün farketmez ama o yuvadan arka motor kapağı fırlıyo sonra motor çöp bilginiz olsun..
yedek parçalarım (H)
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
moru 149un üstüne turkıyeden 40daha koyar 2tane alırsınsaçmalama linkleri koydum sanalpazar için direk sipariş et eve teslim 91.5 kargo bedava.
ne 149u
450lik toplamaya başlarsın bi 100daha koyup iyi ki almamışsın
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)