siparişimi veriyorum 35 lirayada sahibindende metal kit var alsammı acaba![]()
hafta içi bende uçuşlara başlamış olurum ahha
@onur
olm kilo ver biraz![]()
siparişimi veriyorum 35 lirayada sahibindende metal kit var alsammı acaba![]()
hafta içi bende uçuşlara başlamış olurum ahha
@onur
olm kilo ver biraz![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
metal upgrade alma kanka ağırlaştırıyomuş baya bi cok yavaslıyomus makine ben sana detayları vericem ara beni yada yaz whtsaptan
ekleme
pil durumları kullanıma göre değişirhadi kapışalım
150mah ile ' 20:46'da kumandayı elime aldım 21:05te güç kaybetmeye başladı heli ve bıraktım. '
120mah standart ile ' 21:13te başladım 21:21'de bitirdim. '
aşırı memnunum ben heli'den iyi ki almışım diyorumbu arada bu kullanımlarda 150likle 5kez,120likle 2-4kez düşürdüm sadece onun harici hover+alan turu odada daireler çizdim 4köşe arasından soldan sağa,sağdan sola : ) elde alıştı maşallah bitek geri geri kaldı alışmam gereken
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
trim ayarı yukarı aşşaya karışmaz(eger throttle stic'in yanındaykiyle oynamadıysan) gazın yanındaki ve altındakine dokunma denge için sadece sağ tarafı kullan ayar tuşlarını.
Öne gidiyosa sagdakının yanındakınden geri ayar ver(ya da tam tersi ) yandaki tuştan
sola gidiyosa sağ ver(ya da tam tersi) alttaki tuştan
aliexpressten ortalama 15-20günde elinde olur ne tuttu parçalar ? (neler aldın ? )
foto koyayım boş geçmiyim : ) (4pil bitirdim gene aşırı zevkli) her pil arası 5dk bekliyorum ortalama
boyutuna aldanmayın marifetleri büyük : ) alışana kadar zaten vuruyosunuz heryerini aşırı çevik/atik : )
bu arada sercan hover yapmak için gaz ayarını iyi ayarla elinle ' ne çok irtifa kaybet gazı kökle , ne de az gaz ver ' zamanla elini alıştırırsın.
- K -
________
Dr.Ecu
bende an itibari ile evde uçurmaya çalışıyorm harbi alışmak gerek ciddi zevkli![]()
135
├┼┼╕
246R
tam olarak istediğim ayarı yapamadımki zaten pillerim bittiyarın devam edicem antremanlara
![]()
135
├┼┼╕
246R
Ben Quadrocopter kullanıyorum daha yeni başladım yavaş yavaş manevralara alışmaya çalışıyorum.Çektiğim bi uçuş videosunu yükleyim dedim iyi seyirler
xxx nolu uçuş - YouTube
3 gun oldu geleli iyiki almisim elim alisti yavas yavas. Havalar duzelsin disarida deniyicem. Upgrade yapan varmi v911 e. Daha stabil ucmasi icin ne yapmamiz gerekiyo
ben kuyruk motoru bekliyorum ciddi eğlenceli fazladan sarj aleti ve pil almak lazım sarj aletim geldi pillerimi sipariş geçtim
135
├┼┼╕
246R
Aman abi dikkat et menzilden çıkmasın, kafasına göre gidiyor. Bendede vardı bunlardan, "ne kadar yükselir lan acaba bu" dedim denedim. Yükselirken kumandayı kaybetti ve kafasına göre yükselmeye başladı, sonra vazgeçti yere yapıştı tekrardan
(Tekrardan baktımda sizinki R/C galiba, bendeki kızılötesiydi)
menzili ortalama nekadar ? ona gore deniym bende parçalamayalım sonra![]()
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)