ahuauh sıkılanlar var demek aynı benim gibithk'dan sim kumandası +phonix(yanlıs yazmıs olabılırım) alın devam edin calısmaya sonra direk 450-500-550 bişeyler alın
yalnız sim kullanmadan 6kanala geçmek istiyosanız v922 yada blade 130x
+ birşey daha outdoor fena zevkliama rüzgar baya müdahale ediyo zor oluyo uçuş
ben artık herşeyi çözdüm oryantasyon geri manevralar dar alana inme/kalkma vs baydım gibi bişey
![]()
- K -
________
Dr.Ecu
Ben denediğimde sağlık ocağının 2. katın penceresinden sonra yukarı doğru koptu gitti, bir o kadar mesafe daha sonra güç kesip düşüşe geçti. Ama içiniz rahat olsun, o düşüşten sağlam çıktı v911 (toprağa düştü gerçi ama baya yüksekten hızlıca düştü)
kanat ve arka kuyruk kısmının yedeği bulunsun, diğer parçaları bozamadım ben. Bir v911'im ile kanadı, diğeri ile arka kuyruk kısmını hallettim. Ama bu arada çocuklarada verdim, bütün duvarlara geçirdiler aletleri, baya bi işkenceye maruz kaldı anlayacağınız![]()
en iyisi quadcopter, helicopter bir gün uçar bir diğer gün durduk yere takla atıp çakılır stabil uçmaz, Quadcopter daha stabil hem fpv olayına da girilir
benimde 911 in arka pervane motorunu bozuldu.bunun yedeği varmı nerden bulabilirim yada neresi tamir eder acaba?
Valla dün Maslak sanayide DJI Phantom'u uçurdum sonunda. Acaip zevkli birşey keşke daha önce uçursaydım. Yanlız fena halda oryantasyon problemim var. Alışmak zaman alacak.![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
beyler max 150 tl ye kdr brsy bakıyrm ilk defa denıycem olurda sararsa satr daha ıı brsy bakarım varmı onerebılcegnz model nette kamera kaytlı fln urunler var 140 150 ye ıyımdıır
wltoys v911. ben bi ara çok sarmıştım, okumadığım forum kalmamıştı. başlangıç için, 4 kanallı, uygun fiyatlı, (yaprak kımıldamaz havada da olsa) dışarıda uçabilen, yedek parçası filan da rahat bulunabilen ve pil ömrü iyi olan bi alet. ben 90 lira gibi bi şeye almıştım ama şimdi dolar yükseldi, muhtemelen 120-130 lira olmuştur.
"Respect a man's car, a man respects you."
115 civarı sanalpazarda v911, en ideal o bu fiyatlarda.Bu boyuttan büyüğü kapalı alanda sıkıntı olabilir![]()
bende 911 kullanıyorum. gerçi 911 de ev için asi bir heli daha sakin bişey arıyosanız 3 kanal heliler var onlar çok sakin tam evde kullanmalık. yok ben ilerde büyük modelllere gecicem diyosanız 911 en ideali bence.
ben genellıkle dısarda kullanıcm ızmır kent ormanında baya bı acık alan var yere dussede buyuk otluklar var pek zarar gormez orda dıe dusunuyrm![]()
rüzgar yoksa sıkıntı olmaz. vuracagınızı anladıgınız amda gazı keserseniz bişey olmuyo. tecavüz ettim genede masllah gık demedi![]()
yardımcı olursanız sevinirim....
helikopterimin üstünde 7.4v 1100 Mah li-on batarya var.. bununla ortalama 10 dk falan ucuyor... ucuş suresını yukseltmek için hangi bataryayı takmalıyım???
Heli nin marka ve modelini soylersen yardimci olabilirim. Ayrica buyuk pil takarsan agirlik artacak cok fazla bisey farketmeyecek ve agresifligi kaybolacak.
Ucus suresi degisir ama hantallasir. Eger 3d falan ucurmuyorsan 1500 amp falan kullanabilirsin. Ya da ayni pilden perpada ucuza 2 tane daha yaptiracaksin toplamds 25 dakika falan ucurursun arka arkaya. Motor isindikca daha cok akim cekecegi icin ucus suresi kisalacak. Bi tane pro sarj aleti alirsan pili bozmadan hizli sarj eder kyllanirsin.
IN BOOST WE TRUST
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)