yorum budur :D:D emmeli gömmeli gibi ama olsun :D
burak turbovtec harika zevkli bir araç ama 40 bin liraya yapamassın..
Printable View
ben burak'a söyledim başkan miss gibi hazır yapılı kiii istesen yapamassın bu paralara diye..
ama o turbovtec derdinde 1 barda kullanırmış, yok basmazmış,40 bine maal edermiş :) külahıma anlat:D
aga ilk defa yapılmıyor bu projeler herkezin harcadıgı para az çok belli..
amerikayı keşfetmeye gerenk yok yeniden ;)
güzel çıtırında yapılmış bi eg-ek k20-24 N/A koşarrr..
kesinlikle,
turbovtec aracı istanbulda kullanırsın rakiibin bol olur izmirde benimki gibi 3 ay yatırırsın kimse senle oynamaz :D vs..
yada istanbuldan anca senin gibi adam ( stegal) gelicekte izmire denemeye onunla gazlıyacaksın vs..
zor iş yani ben kullandım 1,5 sene turbovtec dert sıkıntı haa aks kesti,ha miss fire yapıyor ateşleme yetmez :) onu al bunu al aloglual :D
hahahaha :D
aynen abi muştu,tayfun vss. hatırladıklarım
güzel deneme oluştu;)
k20 derim ben :)
anladım abi motor problemı olarak cok sıkıntı cekermıyız pekı durmadan skıntı sorun cıkartrmı adam gibi yapıldıktan sonra b16. kanka felan lazım snayide durmadan gidersın ateşleme o bu mısfıre diyolar aklımız çeliniyor :)
su ıkı hafta içinde kararımı vericem turbo vtec var bir abimizde binelim bakalım k motor zaten kullandım 1 sene hangisi bana çekici gelirse oyle bir setup olcak abi :)
heyecanlı renkli konulu hayat güzeldir abi :D
nasıl motoru açmama gerek yok abi kapak açlmadan oem pistonla sıkıştırmayla vs üstüne ufak birkaç işlem turbo ile güzel işler olur manasındamı dedin böyle bir sey olsa typar alıp yine dedğin stil trbolasak 10 lira üstüne koyarak olurmu birşeyler
despe emre abi vardı oda ef k20 ıcın direndi yaptı bende direncem abi :D
rakibim az olsn öz olsun aracını söküp bir iki parça takıp hızlandım diyerek kalkalım diyen apaçilerle uğraşmaktansa deneyecek araba bulamıyayım daha ıyı abi
tmm dır,olmuşsun sen burak :D
benim tavsiyemde atmosferik bir k20 den yana,hakkında hayırlısı kardeşim :)
Ben aşırı besmeleli b16 derim hatta b18 olsa daha tadında olur
bütün turbocular atmosferige dönüyor elinde sonunda :)
s2000 yok abi bütçemize göre bir iki tane buldum dedim pertinde perti cıktı artık projeye koşturuyoruz :D sagolasın abi
turbo işimi görücekde motor ömrü konusunda düşüncelerim var her gazlamada sanayide almıyalım soluğu
kendı kendımle yarışırım ben abi sanıye koşarız :D
despe abim 10 numara ınsan valla fakirsek pastadami yemiyek cem abi :D
Demirci sana dün ne dedim ben sen hala b16 diyosun ya...
Benjamin kankan dün ne dedi bize. TEG motoru heryönden çok sağlam. Hem hacimli hemde turboya en dayanıklı bloklardan biri. Üst kapak meselesinide ben anlattım sana B olcak işte LS VTEC olcak. Onunda üstüne Turbo gömüp EG kasaya bi oturtcan ohh miss... Maliyetide düşünüyosun. En mantıklısı biizim dedigimiz oluyor. Bugra Temel'e de sordum bugun. TEG blok bulun dedi.
Turbo da yaptirsan allmotor da yaptirsan adam gibi bir yere yaptir. Yoksa benim gibi 3000km biner motoru eline alırsın .
yok kavga çıkıyo sonra :D cupra kemalcanda satmadıysa :D
bence k20 atmo yapın satışı kolay olur ileleyen zamanlardada... ileriye dönükte düşünebilirsiniz..
:D cddi videoyu merak ettım bende en kötü özelden pm alabilirmyim abi