Yok mu bir şeyler hala![]()
bende ne güzel bu yılbaşında hatun yok hediye derdi yok diyordum masrafsız mis gibiaz önce kardeşim hacıladı abi kız arkadaşıma hediye alacam diyerek
Eski sevgilim ikimizin fotoğrafını puzzle şeklinde yaptırmıştı biraz klasik bişey belki ama son çare olarak denenebilir. ama kesinlikle çok parçalı bi puzzle olmasın yapana kadar çok küfretmiştim![]()
3 gün önce 5 yıllık ilişkimden ayrıldım artık ne alsam onu begenirmi bunu begenirmi derdimde kalmadı.
Tavsiyem küçük kırmızı vosvos sepatik şirin hoşa gidebilir.
Mudo da indirim var biblo ayna saad kumpara sempatik ilgi çeken bir sürü sey var tavsiye ederim bakmanızı
Evli abilerim için ise daha ihtiyaca yönelik hediyeleri düşünün 1 taşta 2 kuş misali .
Ben de arabanın aküsü bitti onu değiştirdim ve teyp aldım. Bu ay zaten aracı yeniledim elde avuçta kalmadı. Şimdi güzel bir hediye almasam klasik olarak arabana verdiğin değeri bana vermiyorsun tribine girecek. Pahalı bir hediye alacak para yok öğrencilik *****.Güzel ama ucuz öğrenci işi hediye önerilerini bekliyorum.
Öyle çikolata ısırıp koymak, fotolarından slayt yapmak filan yanlış anlamasın kardeşim ama lise zamanımızdaydı.![]()
Arkadaşlar bizimde şirketde kura çekimi sonuçunda bana çıkan arkadaş subaru meraklısı ona küçük model araçlardan almak istiyorum. varmıdır bildiğiniz subaru model araçların satıldığı yer ?
FatihÖztürk..
bizimki boynerden kişi başı 300 TL hediye çeki bağladı şirketine, karşılığında dijital reklam yapacaklar boyner için
gideriz çekle bişeyler alırız birbirimize dedi, nası mutluyum haddi hesabı yok![]()
Dukkanda ahsap bi kutu yapip guzelce boyayip
İcine beyaz gul yapraklari serip
Cok sevdigi icin bi sise martini bianco
İki martini bardagi
Birtane altin kalpli kolye
Ve su korku filmlerindeki notlar gibi kagidin uzerine dergilerden teker teker harf kesip kisa guzel bir not yazacaktim a4 kagidin ustune, icine parfumumude skip kurdelayla baglayacaktim, yapacaktim eger bu sabah hersey bmbok olmasaydi![]()
Women are like Buddhist , They're worship ox.
Bu hediye konusu can sıkıyo
gumus bi el aynası alınır bi kutuya konur ıcıne gul yapragı koyulur aynanın ustune bir de not : sana senden daha güzel bir hediye bulamadım dıyede yazılır denendı ise yarıyo %100![]()
MODEL ARABALARIMIZ
hep bu dükkana denk geliyorum model araba baktığımda.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)