Kaliteli kar küresi arayışlarım devam ediyor, müzikli olanlarından. Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Örneğin buna benzer;
KAR KÜRESİ MÜZİK KUTUSU - YouTube
Kaliteli kar küresi arayışlarım devam ediyor, müzikli olanlarından. Bilgisi olan paylaşabilir mi ?
Örneğin buna benzer;
KAR KÜRESİ MÜZİK KUTUSU - YouTube
.
Ya pahalı hediyeler önerilmiş ya da çok klasik) Hediye önerisi ararken başlığa denk geldim şurada da marjinal fikirler var, klişeden sıkılanlara özel; http://www.zırttt.com/hediyesi/yilbasi/
Konu Evrenoz tarafından (20-12-2017 Saat 14:59 ) değiştirilmiştir.
kar küresi çok guzel buyuk boy aldım çiçek sepetınden
www.honda-tech.com
@ilgincbirseyhediye instagram sayfamıza bakıp kendinize hediye alınHadi almadınız bari beğenin takip edin birşey yapın
![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
ben n11 den ortaboy kar küresi aldım kız arkadaşım acayip sevindi mutlu oldu öneririm hediye olarak geçerli![]()
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
Valla ben kar küresi aldım,pendikte katarsis diye bir dükkandan. Baya hoşuna gitti,pendik civarında olupta kar küresi vs düşünen varsa o dükkana bakabilir. Genelde elin boş çıkmıyorsun![]()
Hız,sonsuz bir tutkudur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)