Denedigimiz mini ile kendi devrimde 5in sonunu gorrmedim araba cikti ileride o ana kadar sonuc bu fakat mini nin devrinde mini de gayet basarili devir uyuşmazlığı cok mini nin devrinde red106 7 binlerde oluo o yuzden 2 hic yoktu
Denedigimiz mini ile kendi devrimde 5in sonunu gorrmedim araba cikti ileride o ana kadar sonuc bu fakat mini nin devrinde mini de gayet basarili devir uyuşmazlığı cok mini nin devrinde red106 7 binlerde oluo o yuzden 2 hic yoktu
Ben su koydugun videolara sadece guluyorumhic sasirmadim niyese
neyse sen inanmaya devam et beni 10 boy gecmissin hahahahahaha
masallah
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
Kardesim tum gece cekim yaptin bu mu yani sen simdi cop u gercekten gectim diyebiliyo musun adama alt devir bastiriyosun adam birakiyo sec plaka jcw yi ben kullabiyodum birak gecmeyi yanimizda tutundugunu hatirlamiyorum
Ikinize hitaben yaziyorum
Gece boyu kime yanastiysam denemedi sadece cop denedi bizimle
Oda ilk deneme benim devrimde oldu oda videoda belli
Sonrasinda 2.3. Denemeyi yapamadik saten
Devir tutmuo dediniz sizin devrinizde bastik benim devrim 7 binde bastim onun sonucunuda gördünüz saten
Ben kimseye 10 boy geçtim demedim yada yazmadim neyse onu yazdim
Cop un devrinde basildiginda arac basariliydi die de yazmisimdir onceki konusmada
Sonuncu olarak gece boyu bizi pesinizde kosturdunuz ist.lu hatim ettik ilk cikista bi 207 saolsun denedi sonrada 2 defa copla denedik baska denemede olmadi bizimle
Red106 yi gören yanasmio bile
Bi video atsam gulersiniz minilerden birine yanasiorum adama kendimi gostercem die neredeyse sag kapiyi acicaktim o derece
Bide gece boyu kameraniz acikti diosunuz gece boyu yanasmadinizki red106 ya videolari komplede atabilirim sorun degil bizde hersey nett ...
Aksam canlı canlı gördük maşallah red106 ya miniyle dememesi cok iyidi ... gectigini canli canli gördük
Sen benimle iki keremi denedin sen nasi bi yalancisin ins bi yerde karsilasir bi daha deneriz ben sana o kadar diyorum sen hayal gormeye devam et yanina yanastigin bmini de ariza vardi Ama sen bunu anlicak kadar zeki degilsin o kadar kafan calismiyoo belli sen eglenmene bak![]()
COP&AYF
KARAMÜRSEL SEPETİ
Haftaya gene istedigin yere gelirim benim icin sorun degil
O gece saten 6 7 tane mini 2 typer s2k rocco 208 vardi
Denemeye cikan sadece 208 le roccoydu
Diger kalan kime yanastiysak hep agrizali motoru yeni stock 2kisiyiz
Anlamadim denemiceksen gecenin 4.unde otoban kenarinda ne isin var
Ben muneccim miyim arabada agriza varmi yokmu simsiyah camlarindan nerden anliyim
Varsa benimle videon atarsin hepberaber izleriz sorun degil benim icin oky dersen gece cektigim bütün videoyu kesmeden atarim bende yalan yok yuklemesi dk.
Denemelerle ilgili hicbirseyi takmadigimi herkes bilir sifir sikinti ...
Guzel sohbet icin oncelikle tum arkadaslara tesekkurler.
Ozellikle Devran ve Opelin sahibi arkadasa..
Ben orda 20 kisinin arasinda dedim ki, burda deneyecek bir tek COP01 var. Diger soyah MINI bizim hakkaten hizli bir aracimiz. Ancak dun canli canli actik bagaji ve vida bile sokulmedigini, bagajinda 40 kglik canta ve 100 kglik tesisat oldugunu canli canli gorenler oldu.
Kamberin -3.5 -4 oldugunu sanirim soylememe gerek yok..
Kissadan hisse, dedikki Astra ile TT dener, MINIylede 106 206 307 508 kim gelirse artik gurkan dener birileriyle dedik ve yola ciktik.
Sonrasinda kac tane pejo varsa COPun yanina gitti ve sadece 1 kere gecildi ki nasil gecildigini herkesde gordu sahit oldu uzunda da nasil R56nin yurudugunu gorduk.
Denemeye hakkaten hirsli gelseydik kaportayi keser gelirdik, ki daha evvelde geldik. Hakkaten hirs olmadan guzel guzel herkeslede helallestik. Yanlis anlasilmalarida duzelttik(devram ile benim aramda) dagildik. Donuste de arizali oldugunu sandigimiz aracla COP mini yan yana geldi.
Rx le ve tt ile arkalarindan izledik. Hakkatende ariza vardi ve Red 106 sonrasinda gelip salca oldudonus yolundan bahsediyorum.
Ve turbosu kesiklik yapan haliyle de yaninda bile tutunamadi pejo.o yuzden 50 dakka boyunca cektigin videolardan sadece 1 adet video varsa, size sadece guluyorum ve Allaha emanet olmanizi diliyorum.
baska sozum yok. Kendinizi kandirip tribune devam, cok sukur tribune hic ihtiyacimiz olmadi ve olmayacak.
Soforlerde istanbul cocugu deildir, biri has Adanali biri has Ofludur. Istanbul gebze bayrampasa urfa ayrimcilik yapmasin kimse
Ozellikle Devran ve ismini net hatirlayamadigim ve Opel i kullanan arkadasima tesekkur ederim guzel sohbetleri icin.
Tek kirildigim nokta, deneme konusu acan arkadasla, COP deneyemedi. Arkadasimizin araci ariza yapmis, delikanli gibi telefon acip derdini soyledi. Saygi duyduk. Durust konusana her zaman saygimiz sonsuz..
ancak komik videolar koyup, kendini kandiranlara itafen tek sozum.
Masturbasyon forum uzerinde deil, evde tek basina daha guzel oluyor![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Deneme bitti kenarda araclarin hepsi bekledi heralde benim denedigim mini yolun karsidakiydi bana sordular mini ile ne oldu die deneyemedik dogru duzgun dedim anlayamadik diger gsi sahibi sinan abi di heralde o karsidan seslendi mini ye red le deneyin die devir uyusmuo dedi mini sahibi bemde senin devrinde deneriz sorun degil dedim denedik yalan varmi bu konusmalarda bizde neyse o
Biz yolda kimseye salca olmadik buyukcekmeceden kalkip atasehire gelmisim hicbirimiz cocuk degiliz kimseye kötü konusmayip kimseyi su kadar gectim demedim yazmadim video dediler bende olanu attim sadece
O kadar aractiniz orda sizde de varsa atin video benim ici n sorun degil
Beni gectiysen at videonu gecmediysende at gene soyluorum sifir sikinti
Alt tarafi bi deneme yaptik keske denemeseydik ne 106 ymis ya orda gördünüz hepiniz biz 106 ile denemeyiz dediniz ...
Erdal kardes, 50 dakka otobanda deneme yapildi 1 videon mu var
Madem duydun 106 ile denemeyiz dedigimizi, neden dedigimizide duymussundur
Neyse hic sikinti yok, Allah yolunuzu acik etsin. Kazasiz belasiz surusler.
Bir dahakine biz hazir olup davet ettigimizde gorusuruz, noktalariz.
Herkese iyi pazarlar. Iyi haftalar
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
Uzun yazmiycam sitede bircok arkadasim bilir gectigim arabaya gectim gecildigim arabaya gecildim hep dedim ama kardesim sec i kullanan bendim cop u kullananda gurkandi basar basmaz biz gidiyoduk ha ama diyosan ben gectim eyvallah kardesim kingsin biz video cekmedik sebebi devranlar cekmeyelim kafamiza gore cikalim dediler arabalarda ne kamera vardi ne birsey ama ne diyim birsin teksin cok hizlisin masallah Allah tekerine tas degdirmesin
Bizim amacimiz uzum yemek bagciyi dovmek degil bu mantalitede oldugun surece sen ve tarzin kimse ile asla deneme yapmayacagiz
Ah be abicim gözümüzün önünde mirkelamin orda siyah 106 ya kamera koydular ya sol kapi camina ...
Tekrar soyluorum ben yazismalardada konusmada da mini leri geçtim demedim video yokmu dediler olani attim isterseniz kesmedende videoyu komple atarim yuklemesi 2 dk
Siz beni anlamiosunuz galiba sifir sikinti ..
Red 106 cok yasa herkesi delip gecmis
Bende bi lambonun yanindan gectim vidyo cekip koyayim bari
Şu en hizlilardanda ozenip plaka harici kendine isim takanlara bayiliyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)