Yalçın bu hangi polo ?
Yalçın bu hangi polo ?
Yalcin baskan yanlis anlasilma olmus galiba oguz sana yazmaz oyle sey.. APnin polonun arkasinda kalcagini sanmiyorum masallah gideri guzel baska 106larla denemek isterse sıraya benide yazın)
Turbo 106Gti "16SDD65
FN2 TYPE-R ''06EPY30''
Eskiden 106 lar vteclerle boy olcusuyodu simdi tsi supercharcer arti dsg ile boy olcusuyor
Tamam girtlak 106 her halukarda baska ama o speclerdeki 106 poloyu gecmesi biraz zor geciyorsa farkli biseyler vardir![]()
ya arkadaşlar daha önceden bu speclerde iki aracı denedinizde mi bu kadar kesin yorumlarda bulunuyorsunuz?? yada contalı polishli 106nın ne kadar gittiğini biliyormusunuz?? yada stok sadece eksozlu polonun ne kadar gittiğini biliyormusunuz? bence bu kadar net yorum yapabilmeniz için bu soru işaretlerinin hepsine aynı anda cevap verebilmeniz gerekir.bu speclerde iki aracı denedik sonucunuda yazdım.
birde şunu anlamıyorum 106 gecerse kesin gizli spec bişey vardır ne ya?? bu speclerdeki bir 106yı egzantrik takmadan 1 boy daha hızlandıramazsın.bu setupta olması gereken herşey yapılmış arabada egzantrik yoksa bu yazılanlardan ekstra bişey saklanan bişey olamaz zaten.insanlara daha denemeden yalancı muamelesi yapmayın!!
Hmm Tmm oğuz öyle ozan la makara yapınca bende dedim nasıl olsa ag bana 2 boy atıyor polo ile nasıl gideceğimiz belli değil sen gecersin falan poloyu o yüzden bende dedim benzine yazık yani. Ama benzinide düşünmek lazım 5 TL olmuş litresiyaa işte anlıyor musun ben neden arabayı yüklemiyorum çünkü senin gibi tek kalıyorsun herkesi geciyorsun artik zevk vermemeye başlıyor buralar
![]()
LOJ Team
Kardeşim senle yürüyen saxo bendim dedigin gibi bnm arka koltuklar yoktu ve önlerde teneke vardı aracımın specleride piston,duz boru,filtre ve kısa baska bise yok.yani o speclerdeki 106 yi polo koparamaz bence ole dag bayır olmaz yaniBenim Cupra stockken sanırım aynı speclerdeki saxo ile denemiştik.
Saxo full söküktü,egzoz alev atıyordu yani öle bi arabaydı
Benim araba tamamen orjinaldi,benim devirde ben onun devirde o 1-1.5 boy geçiyordu.
--34 BBY 36 Evolution VIII--
Rally Art Mr Edition EVO IX
ben gine diyorum polo gecilirse gerçekten şaşarım, veya yanında yürürse 200 kadar tebrik ederim o 106 yı ben, ama herkezin dediği gibi 106 var 106 gti varbiz stoc vtec ile bu speclerden daha fazla olan 106 geciyorduk avrupa yakasında yakın tarıhlerde Tuncay aslan iyii bilir
![]()
DRİLL
Dr.Ecu
106 yürür diyen arkadaşlar ,soruyu şu şekilde sorsaydık ne cevap verırdınız acaba?
106 gti : portpoliş-ince conta - düz boru vs . şanzuman orijinal
Clio Rs: filitre-egzoz
sonuç?
106 nın speclerde YAZILIM bile yok dikkat edin!!!
Rakımda 106 gti'ın performanstan çok kaybettiğini kimse inkar edemez. Bu rakımda benim araç stockken, yazılım,ince conta,filtre,komple egzoz,13-59 kısa, sökük 106 gti'la felan denedim 140 a kadar felan tutunuyordu (rakım 1100 metre) . Deniz seviyesine insek ikiye katlardı beni o haliyle eminim. Ama bahsedilen 106 gti'da doğru düzgün bişey yok. Bu yüzden 4. vitese felan yakından takip eder ama geride kalacaktır diye düşünüyorum.
Vw Cc & Mk 5 Gti
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)