masallah ellerınıze emegınıze saglık bu sayı cok basarılı olmus.basarılıarınızın devamını dılerım.cok guzel olmus.
Uzun zamandır dergi almıyordum incelemek istedim ve aldım...Hosuma gitmeyen 1 araç haricinde Güzel bir sayı hazırlamıssınız fiyatın indirilmesi ve hediyeler derginin tercih edilmesinde etkili oluyor...Bu arada ben dergiyi karaburun tansastan aldım ama derginin poşetinde yırtık olmamasına rağmen bendede anahtarlık çıkmadı...
bende azönce aldım anca fırsat bulabildimdergi güzel olmuş ayrıyetten sticker bence süper olmuş bidahaki ay hediyemi????
Evet sticker bir sonraki sayıda ücretsiz olarak derginin içinde dağıtılacak.
Derginin içinden boyun askılığı çıkmayan arkadaşlar bana
onur@tuningturkiye.com.tr'ye ya da pm yoluyla adres, sabit telefon numarası ve isim soyad bilgilerini iletebilirlerse kargo yoluyla gönderebilirim.
Loading World's Best Magazine...
Marmaris'te ki baktıgım tum dergi satısı olan yerlerde TuningTürkiye dergisinin lanyardları yok nedense,paketleride acıkmı degilmi diye baktım kapalıydılar..Bir Hata olmus heralde![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Poşedi açılmamış ve içinde lanyard yoksa muhtamelen matba'da bir problem çıkıp içine konulmamıştır. Lanyardlar sayılı olarak yapıldı ve dağıtımın yapıldığı kadar lanyard gönderildi matbaya. Şayet aldığınız dergilerde lanyard yoksa bana pm atabilirsiniz. Adresinize ücretsiz gönderilebilir.
Loading World's Best Magazine...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)