abi bunun üstüne yazmazsada daha bişey deme iki dakka erkek olsa çıkar söler kimse boşver abi
Printable View
beyler bak size açık ve net söylüyorum eger o gece o olay patladıgında mami abi selçuk ve kaan orda olmassay dı olay çok farklı olurdu
mevzu bi dünya uzardı adam orda bı yandan bizi bi yandan öteki tarafa sus demekten heder oldu varya yemin ederim suan o lafı edeni bulursam kendıne yer begensin yemin ediyorum
ben hayatımda bu kadar içerlenmedim mami abi öz abim gibi sevdigim adam biri kulak çekecek he ölecegimi biliyim saldırırım üstüne
adam bana bile oldumu lan şimdi bu dedi utancımdan suratına bakamadım halende bana kızdıgı için arayamadım ayıp ulan ayıp
vay amk olaya bak karı ağızlı adam cok.
mami abi sen nerden duydun bunu kim söyledi o şekilde araştirmak daha mantikli geldi.
İnsanlarin konuya dahil olmak için gereksiz yazilari nerelere getirdi konuyu
Beyler dayak yememiş bi kişi değilim eminim benim yediğim dayakları kimse yememiştir ama burdaki mevzu başka şimdiye kadarda ettiğim kavganın hiç birisini kendi mevzumdan dolayı etmedim yani arkadaşım için elimden ne gelirse yaparım bundan sonra yine olsun yine olsun aynı şekil davranırım
Emin olun aldığım cezaların çoğunu bu tür muhabbetlerden aldım şuan bile 5 sene denetimli serbest kaldım bi mahkemeden o bile arkadaş içindi fakat bu kadar yol yordam gördüm böyle laf çıkaran bi ****** çocuğu görmedim
Konuyu ecufastte duydum Erdem söyledi ona sordum kimden duyduğunu lafın ortada gezinirken duyduğunu söyledi
Şöyle bi gerçek var önünde 250gr fazlalık gezdiriyo diye bi insan delikanlı olmuyor bazısıda böyle ortalık ******su oluyo laf olsun torba dolsun misali ama bigün onun torbasınıda ben doldurucam haberi yok ibinenin
Boyle bi laf laf olsun diye nasil soylenir anlamis degilim amk bnm anlamadigim madem gordun bi elin kolun oynasaydi bari mudahale etseydin cakma delikanli
Bu kadar lafa küfüre ortaya çıkmıyorsa benim daha diyecek bi sözüm yok hazmedebiliyorsa bişey diyemem başka bişey yaZmıyorum
Şafak şimdi aradı konuştuk olayı arkadaş kulağıma doğru hamle yapacakken Kaan nın araya girdiğini o şekilde anlattığını söyledi
Ama halen kulak çekme olayı açıklığa kavuşmadı
Belki bu şekilde bir istek arzu sebebiyle senin kulak ilgi alanına girmiştir Mami ;) Gerekeni yaparsın artık :D
Erdemin duyduğu mekan neresiyse oradaki kişilerin kim olduğu ve onlarında nereden duyduğu şeklinde o kişi bulunabilir aslında. Zahmetli olur ama bir zübük daha temizlenmiş olur piyasadan.