arkamızdan video çekenler vardı ilk denememizde o videoların mevcut olan varmı ?
rica etsem
arkamızdan video çekenler vardı ilk denememizde o videoların mevcut olan varmı ?
rica etsem
Turbo SN95 Mustang GT AVKSERVİS
DR.ECU
Şimdi maslaka gittim ve yine acayip acayip muhabbetler başlamış kavga akşamı benim kulağımdan çekilmiş ben bişey yapmamışım diye muhabet çıkmış
Benim kulağımdan çekilmişte benmi farketmemişim anlamadım şimdi bu konuyu kim görmüşte millete anlatmıssa gelsin buraya yazdın eğer ki yazmassa onu anlatana çok ağır küfür edicem
Bide işin ilginç tarafı millet dayak yicek araya girdim heralde hata ettim onu anlamadım şunuda söyliyim kavgadır dayakta yenilir dayakta atılır ama ****** karı gibi olmayan bir şeyi ortaya atmak ne onu anlamadım şimdi o lafın sahibi kimse çıksın yazsın yoksa anasına avradına sövücem ağzımı bozmayın kimse çıksın
1 saat içinde yazmassa o arkadaş aklına gelmiyecek küfürler edicem
Hayırdır oğlum bakkal çırağımıyızda kulağımızı çekecekler haa ibine kimsen yaz
Otomobil: ..................
Mevzu olunca kuyruğunu götünün altına koy üstüne otur mevzu bitincede kafana göre senaryo yaz
Ulan ibine yavuşak karı ağızlı bizim kulağımızı çekecek onurumuza gururumuza laf edecek adam daha görmedim onu yapacak olanında yapmayıpta yaptı diyeninde annesini sikim bacısını sikeyim
Amına koyduğumunun evladı
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Bunu gorupte mudale etmeyininde ben amina koyyim o zaman abi bosver bedavadan laf konusmak kolay millete misket oynamak geliyo bu mevzular
kim demiş onu laa cıksın duyan kımse
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
Vay amk olaya gel ya kimsede çıkıp bişe dememiş mi acaba ki bide nerde çıkmış bu muhabbet mami abi?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)