Olay takilmak degil yanlis yaptigini soledim okursan anlarsin
Ben kim oldugum seni ilgilendirmez cok istersen tanitirim kendimi sorun yok
Konuyu sapitmada smdi bu arkadasin yaptigi yoruma hakmi veriosun sen?
Herkez konuyu kapatmaya calisirken siz neyin kafasindasiniz
[QUOTE=athem;7260788]Olay takilmak degil yanlis yaptigini soledim okursan anlarsin
Okumam yazmam yok benim kuzenim yanimda ona söylüyorum o yaziyor..
Konunun ozet videosu bu olurdu
http://m.youtube.com/watch?v=OTjJMbQihtc
Valla yeter beyler kitletmeyin konuyu kavga edip durmayın
olan olmuş yapılanlar yanlis olmaması lazım
www.drecu.com
Ne Büyüktür Emeğe Saygı Duyan İnsan...!!!
Konu ve ogün olanlara gelirsek;benim kendi şahsıma anlamadıım tek birşey var kesinlikle taraflı yazmıyorum biline,konuyu başından beri okuyorum okadar atarlı iddialı cümleler kurulmuş araç sahipleri tarafından işte anlamadıım nokta tam burda,,bukadar iddiada bulunan bir insan arabasını roll gecesi kontrol etmez mi yani o kapak neden fırladı hani araba mayısa kadar beklesede hiç bi sorun olmazdı? Neden fırladı o kapak gerçekten buna anlam veremedim ve kesinlikle bilmediğimden soruyorum,ayrıca birde olay hatırlatmak istiyorum tarihte bu forumda olan herkes DBS ve SUS denemesini bilir bu aracın sahipleri (Mehzent ve Yiğit) arkadaşlarımdır ki ikisininde deneme gecesine 2 gün kala 24 saatini arabalarıyla ve kontrolleriyle geçirdiklerine adım gibi şahidim hıı problem olmadı mı o an tabiki oldu ama bu olan aksamalar mekanik bakımdan olmadı ufak tefek şeylerdi. Şimdi sorumu tekrarlayacak olursak bukadar idddialı bir denemede arac neden kontrol edilmedi bkdr ucu açık tartışmalı bir deneme için bu kapağın fırlamasını gerçekten tamamen bir tesadüfe bağlayabiliyor musunuz gerçekten? sadece bunu merak ediyorum Teşekkürler Saygılar
Orçun, devran, alper, sinan... Bu kişiler gebze'nin sevilen aklı selim kişileridir. Gece bir tatsızlık olmuş bunu komple camiaya mal etmeniz ne kadar doğru?
orçun'un peşine takılıp gelen arkadaşlar heyecan yapıp olay çıkarmaları da çok yalnış.
Zaten gereken kişiler özrünü dilemiş, konuyu kapatmak en iyisi.
Herkese saygılar.
İnsan gibi söyledim işte tanıt kimsin bi tanıt ki muhabebt ettiğimiz kişileri bilelim burda herkes az çok tanır birbirini ben seni tanımıyorum ama belki tanıdık çıkarsınözgün sakın sende konuyu kitleme lütfen son sorduğum soruya cevap gelene kdr sonra istediğin an kitleyebilirsin rica ediyorum senden
[QUOTE=MK8800;7260790]Bak yazdiklariniz burda uyarmakta suc olmus
Yaptiginiz yorumlarin yanlis oldugunu biliyosunuz olayi saptirmayin birsey yazdim hic biriniz konuyla ilgili bise yazamadi cunku mantikli bi cevabiniz yok uzatmaya gerek yok
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)