en sinir olduğum laf Bilen Bilir.ulan madem öyle git onlara sat arabayı
Printable View
en sinir olduğum laf Bilen Bilir.ulan madem öyle git onlara sat arabayı
''Sahibim beni satıyor'' neyy lann
şu Donanım olarak aracın halı paspasından bardaklığına güneş gözlüğü gözüne kadar donanım olarak yazanlar varya.. heleki bunu birde çok lüks araçlara yapıyorlar panamera s500 v.b gibi sanki hiç aracın donanımı yok bir onlar var donanım akseaur olarak :)
Yanlış post
Farzet ki bu aşkı hiç yaşamadık :) Ünal Turan reisimizin lafı :D
Yazılacak tek şey; ''sahibinden temiz'' standart, net :D
birgün araba pazarında başımıza gelen olay..
aracı satan biziz. pazarlık yapıyoruz el sıkışıyoruz. yanımıza elinde çekirdek kafasında araba pazarında satılan fotur şapkalı bi adam yanaştı. izledi izledi sonra boşver arabayı alıcı alır dedi gitti :D 3-4 sene oldu hala düşünüyorum ne demek istedi acaba :D
Gırtlak dolu
3.5 parça lokal boyalı (bildiğin 3 parça boya 1 parça lokal var işte:D)
Motorda çelik piston egzantrik var 180 beygir (bizim arabamızdaki pistonlar plastik sanki:D)
Araç bu haliyle verilecektir. İstenirse KPro, Emme, Egzantrik, Koltuklar, sağ ön çamurluk sökülür fiyattan düşülür :D :D
bende gırtlak dolu lafını son bir kaç senedir dilime doladım :)
bakdım millet hidrolik direksiyon klima abs airbagli arabalara full diyor..
bu donanımın üstüne elektrikli koltuk sunroof gelirse full+full diyor .. :)
birde esp'li akıllı cruise sistemli blind spot donanımlı şerit takip sistemli bixenonlu gibi donanıma sahip olan araçlar var onlar ne olucak ben işde a dan z ye bütün donanımı olan araçlara artık gırtlak dolu demeye başladım :)
birde zamanının ötesinde bir donanıma sahip olan araçlar vardırya onlarada zamanına göre gırtlak dolu diyorum :)
abdestsiz binilmedi
en ayar olduğum forumdada yazılıyo sinir oluyorum Trde tek
sahibinden muoaaayyerr yer uçağı.
Al işte amcanın yazdığı başlığa bak :)
Connecting site...
Düşenin dostu olmazmış,artık ihtiyaçtan değil keyiften satılık.
Takas fiyatım XXX
Kaput açtığından dolayı tavanda boya vardır.
Orjinal 3 parça boyalı.
XXX Finanstan tamamına kredi imkanı
edit: yanlış post.
* etiketçilere
kim abi bunlar ne yer ne içerler nerde yaşarlar :)
geçen sahibinde bir ilan vardı komik değil ama ilginç.
Chevrolet siyah bir araba resimlerde mükemmel görünüyor. Biraz fiyatı düşüktü ilgimi çekti.
Neyse diğerleri ile karşılaştırayım dedim bir baktım başka ilanda aynı araba hurda fiyatına. Resimleri yakından çekmiş diğer ilan veren kişi ve araç taklalıymış. İnanın içinde, dışında ve motorunda elle tutulacak bir yeri yoktu. Bu iki ilanı hiç çözemedim aynı araba, iki ayrı ilan veren ve iki farklı açıklama. Ama ne olursa olsun ilk fotoğrafları çekeni tebrik etmek lazım öyle açılardan çekmiş ki yeminle arabayı sıfır zannederdiniz ama yakından bakınca binilemiyeceği gün gibi açıktı.
Connecting site...
bursadan inciler :D
sahibim beni satıyor :D vede bir keresinde 206 gti görmüştüm kontağı çevir ve azrailin sesini duy çok gülmüştüm ona :D
özel üretim '' lafına deli oluyorum ya özel nedir :D senin için tek mi ürettiler arkadaş :hahaha:
ilan başlığı takas vade olur açıklama takas olmaz
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=149303351
Buda Başka bir başlık : hafız olacakken eğitimini yarıda bırakan müezzinden :D
birde subarucuların katalunya yalanları var eski model olunca hemen katalunya oluyor gc8ler birde büyük kafa turbo oluyor :D özel üretim oldugu için
satışa geldik
satarız :D benimde çok kullandığım
İlk gelen alır.(ALMADI)
Aracımıza kapora alınmıştır ;)
Geçen ay içerisinde teste Gelen Mercedes G350'deki paspasın fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 800 TL'ydi ve opsiyon listesinde yer alıyordu. Hadi bakalım gel de yazma şimdi donanım olarak :D Ben evime o paraya halı almadım :D
Ben takıldığım off-road araçları ilanları. Aracı görüyorsunuz. 35 inç lastik, yerden 45 cm yükseltilmiş, demir tamponlar, basamaklar, vinçler vs. ve arkasından eklenen araziye hiç çıkmadı. Ulan dümbük seni bu halinle hiç bir yere almazlar nerede gezdin bununla. Veya madem araziye çıkmyacaktın bunu aracı niye böyle yaptın???
mal ceviz :D
yar..ağıma kadar yazmak isterim :D :D güzel olur ama bea :)
Benimde denk geldiğim bi kaç efsane başlık var :D
- Obama İstedi Vermedik Maksat Yabancıya Gitmesin.
- Evlat Satılmaz Bizimkisi Başlık Parası.
Geçen bir marea ilanında vardı çok gülmüştüm " tavana hırsız atladığından tavan sacı değişti" :D
araçta kaza vs. yoktur. 3 parça boya, 1 parça değişen var ? :D
araca eklenebilecek tüm opsiyonlar eklenip 6 ay beklenmiştir sunroof hariç :D
ama bizim millet sırf farklı olucam dikkat çekicem diye saçmalıyorda saçmalıyor. aslında buna sahibindeki tuhaf ilanlar başlığı neden oldu sanırım biraz birkaç yıl önce böyle değildi adam akıllı ilanlar vardı he bir de artık her eve internet girmeside biraz garipleştirdi sahibinden alemini. zalımlar orayada girdi :D canım sıkıldıkça ilan bakarım değişik şeyler görmek için ama abuk sabukluktan başka birşey yok.
aracı anlatmaya gerek yok bilen biliyor :D :D