edit: yanlış post.
edit: yanlış post.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
geçen sahibinde bir ilan vardı komik değil ama ilginç.
Chevrolet siyah bir araba resimlerde mükemmel görünüyor. Biraz fiyatı düşüktü ilgimi çekti.
Neyse diğerleri ile karşılaştırayım dedim bir baktım başka ilanda aynı araba hurda fiyatına. Resimleri yakından çekmiş diğer ilan veren kişi ve araç taklalıymış. İnanın içinde, dışında ve motorunda elle tutulacak bir yeri yoktu. Bu iki ilanı hiç çözemedim aynı araba, iki ayrı ilan veren ve iki farklı açıklama. Ama ne olursa olsun ilk fotoğrafları çekeni tebrik etmek lazım öyle açılardan çekmiş ki yeminle arabayı sıfır zannederdiniz ama yakından bakınca binilemiyeceği gün gibi açıktı.
Connecting site...
bursadan inciler![]()
sahibim beni satıyorvede bir keresinde 206 gti görmüştüm kontağı çevir ve azrailin sesini duy çok gülmüştüm ona
![]()
özel üretim '' lafına deli oluyorum ya özel nedirsenin için tek mi ürettiler arkadaş
![]()
SM PERFORMANCE
ilan başlığı takas vade olur açıklama takas olmaz
http://m.sahibinden.com/classifiedDe...l?id=149303351
Buda Başka bir başlık : hafız olacakken eğitimini yarıda bırakan müezzinden![]()
Sıradanız ama.. Ön Sıradan.
MR AirMass qreen AnacHONDA
YILDIZ Tesisat Mekanik Kocaeli-İzmit
0533 653 88 39-0262 32263 40
Murat YILDIZ ..
birde subarucuların katalunya yalanları var eski model olunca hemen katalunya oluyor gc8ler birde büyük kafa turbo oluyorözel üretim oldugu için
İlk gelen alır.(ALMADI)
Geçen ay içerisinde teste Gelen Mercedes G350'deki paspasın fiyatı yanlış hatırlamıyorsam 800 TL'ydi ve opsiyon listesinde yer alıyordu. Hadi bakalım gel de yazma şimdi donanım olarakBen evime o paraya halı almadım
![]()
Ben takıldığım off-road araçları ilanları. Aracı görüyorsunuz. 35 inç lastik, yerden 45 cm yükseltilmiş, demir tamponlar, basamaklar, vinçler vs. ve arkasından eklenen araziye hiç çıkmadı. Ulan dümbük seni bu halinle hiç bir yere almazlar nerede gezdin bununla. Veya madem araziye çıkmyacaktın bunu aracı niye böyle yaptın???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)