Connecting site...
'Türkiyede Tek'![]()
DR.ECU
Oto Metin Garage
İçinde küfür dahi edilmedi..
İnstagramda paylaştım gene bi sahibinden vakası![]()
Connecting site...
zehirciden..
Benim birde tav olduğum klasik araç kısmında bazen normal derecede toplanmış araçlar nedense 'BİLMEM NE MOTORS yada SPEED' 'li galerilerde olunca 8 liralık araba 16 Euro oluyor 20 liralık araba 25.000$ oluyor..... Özelliklede bakıyorum onlar kadar toplanmışlar sahiplerinde daha uyguna satılıyor...Bildiğin eğer ki salak olupda burdan alırsanız düdükleriz diyor adamlar açık net.
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
kimisi garaj arabası yazmış araba 240binlerde.kimisi küfür dahi edilmemiştir yazmış..kimisi hata boya yok demiş arabaya dokunsan şaha kalkıp yeter artık ulan bittim ben dokunma bana der gibi..bende baktım millet böyle yazıyor ilanıma aynen
Aracım 114 hp 1.6 XEİ modelidir 177900 kilometrededir
Bu ilan,Bazı ilanlardaki gibi yalan yanlış şeyler içermemektedir. .
Kapalı Garajımız Yok. Bu yüzden garaj arabası değil, 'Sokak' arabasıdır.
İçerisinde sigara da içilmiştir..
'İçinde küfür dahi edilmemiştir' yazanlar var.Benim arabamın içinde Küfürde edilmiştir..
Sıfır ayarında da değildir kilometrelerce yol gittik ama hor kullanılmamış ve temiz bir araçtır..
yazmıştım hey gidi günler![]()
Pek ilan değil ama site içi hatalı yazımları da paylaşabiliriz belki
"Araç otomatik vitese şanzıman yağınada bakılabilir onun azlığıda buna sirkelem tarzı şeyler yapıyodu birde kalifer falan açıkenmi oluyo bazen bende de oluyo kaliferi sonda çalıştırdığımda aracım tekliyo alt devirlerde onun dışında dediğiniz gibi gaz kelebeğinden de kaynaklanabilir"
http://www.techturkey.com/forum/7302606-post2.html
Okumadan imzalamam.....
Şu aralar çok yaygın bi şekilde dillere düşen : BABA MRB .. Her 3 Bmw ilanından 1'nde mutlaka vardır.
SKODA SIMPLY CLEVER
Memurdan, öğretmenden, öğretim görevlisinden makina mühendisinden gibi ilanları anlamıyorum ben. Sanırsın doğa üstü güçleriyle arabayı eskitmeden kullanabiliyorlar
Bence bu olay alsatcı olmadığını belirtmek için söyleniyor ülkemizde 2 araba satan kendini ticaret erbabı gördüğü için
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)