Benim corsa zaten sehirici 10 litre yakiyordemekkki ayni degerlerde yakar corsayla. Ben bi showrooma gidip bi inceleyim sunun plastigini felan bakalim
Benim corsa zaten sehirici 10 litre yakiyordemekkki ayni degerlerde yakar corsayla. Ben bi showrooma gidip bi inceleyim sunun plastigini felan bakalim
abi yeni kasa ceed yada i30 düşünülebilir donanım ve konfor olarakta baya iyiler ama tercih meselesi tabi hondacı adam zor vazgeçer
Aynı motora sahip FD6 aracım var. Ş.içinde gazda 11-12 Lt. görürsün, doğru. Benzinle beraber km deki sarfiyat bugünün fiyatları ile 0,40 kuruş, bilginize. ( Otomatik civic için, İstanbul ş.içi, benzin+lpg sarfiyatı.)
yakıt fazla plastık kalıtesı kotu yol gurultusu olayı azalmış, elegance en full u sanırım ancak ozellık acısından cok dolu degıl. Ben otomatıgıne bındım gaz tepkısı vs hıc ıyı gelmedı turbo araçtan sonra.
Gece ön konsol inanılmaz duruyor.Diger civic lere gore içi biraz dar olmus.Geri kalan kısımlarda donanım ve surus kefyi cok güzel. Vtec 2 yi sattım abi bende alıcam gidip.Beyaz al bu arada![]()
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
Gaz ve lpg ile 40 krş diyorsunuz. Vtec2m şu an zaten 45 50 krş arası yakıyor şehir içi sakin kullanımda benzinde. O zaman da dediğiniz gibi lpgnin önemi azalıyor malesef.
Peki düz lpgli fd6 veya fb7de işler nasıl acaba? ***** r16da otomatikler biraz fazla yakar çünkü düzlerden
Evet malesef Lpg nin önemi azalıyor. Evet düz vites biraz daha az yakar ama çok fark olacağını sanmıyorum, kullanıcısından öğrenmek lazım.
Otomatik FD6 Ş.içi 100 km de; benzinde 10 litre, gazda 12 litre yakıyor. Düz vites kullanıcısı varsa verilerini paylaşsın.
Görüntüsü eski kasa city den hallice duran yürüyen teneke...
düz vites fb7 kasada geçen gün hesapladım 37kuruş yaktı sakin kullanımda.(kış lastiği var üzerinde)
+ultragrip kış lastiği yakıtı azımsanmayacak derecede etkiliyor.normal lastikle 35e düşebilir.
bende lpg' yi çok düşündüm ama 20bin km' de bir subap ayarı gerektiriyor. 2 yılı deviricez şubatta 17bin km' de aracım hala lpg konusunda kararsızım.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
yazları en kötü ihtimalle 4 ay güneydoğudayım. sürekli ankara da olsam tereddüt etmezdim.
i'm not a monster i'm just ahead of the curve..
Sıfır alırken +2000tl. LPG ücreti ödeniyor. Yılda 10.000 ve altı km yapan araçların LPG maliyetini amorti etmesi yaklaşık 2 yıl.
Amorti etmesinin ardından , kullandığınız süreçte kara geçiyorsunuz , tabi bu zaman zarfında LPG sisteminde yada LPG kaynaklı aracın herhangibir parçasında arıza bedeli öderseniz kar ettiğiniz miktar azalıyor.
Benim kendimce yaptığım kaba hesap.
Yılda max. 10.000 km yol yapıyorsan benzin.
Yılda max. 10-17000km yol yapıyorsan LPG.
Yılda min. 17-20000km yol yapıyorsan diesel.
Honda nın LPG de en sorunsuz markalardan biri olmasına rağmen , yılda 8-9000 km yol yaptığım için LPG dönüşümü istemedim. Ona vereceğim 2000tl ile full mugen bady kit aldım.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)