Konu güncellensin hemde aklima geleni yazayim; More Low, More Love gelmisti aklima destek bekliyoruz tt ailesi boş gecmeyelim
Konu güncellensin hemde aklima geleni yazayim; More Low, More Love gelmisti aklima destek bekliyoruz tt ailesi boş gecmeyelim
anlam yok zaten Marka olarak düşün bir anlamı olması gerekmiyor. bunu gördüklerinde senin kurduğun oluşum gelecek akıllara kelimelerden anlam çıkmarmayacaklar. şu an düşün bildğin kaç tane markanın kelime olarak anlamı var ?yazılışı kolay logoda, sticker de güzel duracak isimler olabilir. tabi bunların yanı sıra anlamlıda olabilir ama bence çok gerekli değil.
Edit: sonradan farkettim ki öylesine yaptığım sticker sparco logosuna benziyor :S![]()
shootlaunch nasıl ? shoot ve launch control den birleştirdim otomobilede deyınıo fotoyada ıngılızce okununca sütlaç gibi bişey oluyo![]()
DR. OWL
C'artology
Hem car hem art kökü ve özgün bir isimde.
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Bende bir ara düşünmüştüm kendi aramda arkadaşlarla The Turk Socielty olabilir demiştik logo falanda çizmiştik ama şimdi bulamadım
S!nek Performance Race Parts & Aftermarket
Konu Güncelll destek verenlere teşekkürler.
Bakıp çıkmayalım arkadaşlar ufakta olsa şöyle olsun böyle olsun deseniz bize yol göstermiş ilham vermiş olursunuz.
Ottoman ile ilgili her hangi bir isim tutmaz bir diğer arkadaşın bahsettiği gibi her hangi bir anlamı olmaması kulağa daha hoş geliyor kendince bir marka gibi ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)