User Tag List

Sayfa 7/7 İlkİlk ... 567
129 sonuçtan 115 ile 129 arası

Konu: orjınal m paket e 39 f1 ?

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada motor M52TU gerçekten şaseden çıkıyor, bu kadar yalan bir ilanda hiç inanmamıştım şahsım adına bir de ilan sahibi araca özellikle M54 tür diğerleriyle karıştırmayın yazınca... kendi adıma en azından motor kodu durumunu düzelteyim...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

ELVAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Size sadece gülüyorum beyler baska bişeyde demiyecem artık anlatamıyorum sabit düşünceli kişiler var hepimizin daha ögrenecek cook şeyi var

OrcunInce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkçe terk.

flexamin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ELVAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Size sadece gülüyorum beyler baska bişeyde demiyecem artık anlatamıyorum sabit düşünceli kişiler var hepimizin daha ögrenecek cook şeyi var
    Rs Racing Garage
    MK2 Ford Focus Silver Bullet
    BSİ Tercüme ve Danışmanlık Hizmetleri

KOSEREN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Herkesin öğrenecek çok şeyi var elbette..
    Ama önce Türkçemizi öğrenelim..
    deyil yanlış
    değil doğru

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gökhan abi gül gibi arabaları satıyor millet de atlıyo hemen fotolara, bazıları da farklı ilanlardaki arabayı nasıl alabiliyor hayret ediyorum.. aslan diye gittin araba kedi çıktı, ee? alalım bari boşa gelmiş olmayalım
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o kadar yalan bir ilandan, fotoğraftan tut fabrikasyon F1 şanzumana bir tek çift vanosun doğru çıktı diye artık şirazeyi kaçırma bence! hala daha Gökhan abinin araçlarının fotoğraflarına en ufak kelime edemedin farkında mısın? yalancının malını almaya doğru adam gitmemiş sn neyi eleştiriyorsun neyi savunuyorsun bir söyle de ona göre cevap verelim?

yılların BMW cisiym cidden bir şey diyeceğim yanlış anlaşılacak, e39 75bin euroyken de bindim, 45bin tl ye düştüğünde de alıp bindim, öyle kimse her aldığı arabayı bulunmaz hint kumaşı zannedip piyasaya öyle gösterme huyunu bıraksın! TR de TEK, en temiz, en dolu en orj vs bırakın artık bu lafları, alın kimseye laf atmadan binin nedir yani?

blumenberg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zaten hangisini görsek en özel araba, en dolu araba lan bi tek siz özelsiniz, size özel üretiliyo bunlar zaten
    ( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )

osmankara - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sana değil bana yazıyor bu arkadaş, zoruna gider tabii, arkadaşımın 530i fotolarıyla gitti başka bir araba aldı biz de ona söyledik, M54B28 diye bir motor kodu uyduruldu onu düzelttik, sonra bu arabalarda F1 şanzıman diye bir şey olmadığını söyledik... var mı buraya kadar YALAN bir şey? yok... bu arkadaş gitti bir araba aldı ama bu sayfadaki konuyla alakası yok, sen yırtık don misali 'iyi ki de almamışsınız, yalan yanlış bilgi veriyorsunuz gidip ben aldım' diye araya girince bozulan taraf kendisi oldu...

utanmadan benim sitemde de arabanın fotolarını paylaşıyorsun hem de ben onayladım bile bile! bari susmayı öğren de bazı ayıpların ortaya çıkmasın, sağda solda konuşmaya gerek yok, sen yalan ilandaki aracı aldın ama sanırım hala bunun gerçek olduğunu idrak edemedin!
    ya sonuc olarak ıyıkı ben almamısım yalan yanlıs bır ılan sacma sapan ılan ama guzel araba ılandakı aracla alakaıs yok sonuc buu
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    İyi güzel hoş da arkadaşlar araçı ben aldıktan sonra o yalan yanlış ilanın özellik olarak dogru olmadıgını zaten dile getırdim ilk olarak ETA dökümanınıda bülent kardeşimize yolladık benim de başka bi iddam olmadı bu konunun bukadar uzamasının nedenide iddaların olmasıydı neden bukadar sıkıntı yaptınız anlamadım hayırlı olsun bile demeden

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun ben dedım hatta bana degıl sana kısmetmıs onu da soledm ama bız senın bılmedıgın yada ılanda yazıp aracında olmayanları yada yanlıslıkaları soledık adamın sahtekarlık uzerıne kurdugu ılanı soyledık sen ısrarla aksını soledın. sıkıntı orada arkadasım abım
    //M POWER

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağul kardeşim allah razı olsun kesinlikle ben ilan veren vatandaşim yalan yanlış yazdıgı şeyleri savunmadım ve olmadıgınıda belirtdım bülentin arkadaşın motor ısrarından dolayı geldik bu duruma malesef

Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sağul kardeşim allah razı olsun kesinlikle ben ilan veren vatandaşim yalan yanlış yazdıgı şeyleri savunmadım ve olmadıgınıda belirtdım bülentin arkadaşın motor ısrarından dolayı geldik bu duruma malesef
    Elvan kusur bakma, bu kadar yalan dolan bir ilandan sonra motorunun M52TU çıkmasını beklemiyordum, zaten hava filtre kutun da farklı ama şaseden motor dediğin gibi çıkıyor ve de ben çıkar çıkmaz da buraya yazdım... sıkıntı motorun o bu şu olması değil, daha kimse ağzını açmadan hepimizi cahil bilgisiz olarak tanımlayan sensin, konu da burdan uzadı...

SmT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ghibli06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Elvan kusur bakma, bu kadar yalan dolan bir ilandan sonra motorunun M52TU çıkmasını beklemiyordum, zaten hava filtre kutun da farklı ama şaseden motor dediğin gibi çıkıyor ve de ben çıkar çıkmaz da buraya yazdım... sıkıntı motorun o bu şu olması değil, daha kimse ağzını açmadan hepimizi cahil bilgisiz olarak tanımlayan sensin, konu da burdan uzadı...
    Biz seni biliyoruz abi,yanlış anlaşılmalar konunun yönünü değiştirdi Uzatmayın bence

Aracın yeni sahibi abimizede hayırlı olsun,gerçekten hoşuma gitti araç..İçiyle dışıyla çok hoş,egzozu orjinale çevirirseniz birde deri bakımı yaptırırsanız daha iyi olur..Benim tek söyleyebileceğim türkçeniz çok bozuk,daha düzgün yazmanız gerek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ELVAN abi sonuc olarak aklımdakı gonlumdekı araca bındım sattım tekrar ıstedım alamadım sız aldınız cokta ıyı yaptınz eger satarsanız en yıne alırım allah kaza bela vermesın satan onemlı degıl mal saglamsa sıkıntı yok kıymetını bılen bırısı almıs arkadslar konuyu uzatmayalım arac bmw fabrıkasyon//M PAKET 5 28 TARTISILACAK NE VAR KI? araca soylenecek soz yok.... turkıyede gercekten sayılı olan araclardan
    //M POWER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)