bu arada motor M52TU gerçekten şaseden çıkıyor, bu kadar yalan bir ilanda hiç inanmamıştım şahsım adına bir de ilan sahibi araca özellikle M54 tür diğerleriyle karıştırmayın yazınca... kendi adıma en azından motor kodu durumunu düzelteyim...
bu arada motor M52TU gerçekten şaseden çıkıyor, bu kadar yalan bir ilanda hiç inanmamıştım şahsım adına bir de ilan sahibi araca özellikle M54 tür diğerleriyle karıştırmayın yazınca... kendi adıma en azından motor kodu durumunu düzelteyim...
Size sadece gülüyorum beyler baska bişeyde demiyecem artık anlatamıyorum sabit düşünceli kişiler var hepimizin daha ögrenecek cook şeyi var
gökhan abi gül gibi arabaları satıyor millet de atlıyo hemen fotolara, bazıları da farklı ilanlardaki arabayı nasıl alabiliyor hayret ediyorum.. aslan diye gittin araba kedi çıktı, ee? alalım bari boşa gelmiş olmayalım
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
o kadar yalan bir ilandan, fotoğraftan tut fabrikasyon F1 şanzumana bir tek çift vanosun doğru çıktı diye artık şirazeyi kaçırma bence! hala daha Gökhan abinin araçlarının fotoğraflarına en ufak kelime edemedin farkında mısın? yalancının malını almaya doğru adam gitmemiş sn neyi eleştiriyorsun neyi savunuyorsun bir söyle de ona göre cevap verelim?
yılların BMW cisiym cidden bir şey diyeceğim yanlış anlaşılacak, e39 75bin euroyken de bindim, 45bin tl ye düştüğünde de alıp bindim, öyle kimse her aldığı arabayı bulunmaz hint kumaşı zannedip piyasaya öyle gösterme huyunu bıraksın! TR de TEK, en temiz, en dolu en orj vs bırakın artık bu lafları, alın kimseye laf atmadan binin nedir yani?
zaten hangisini görsek en özel araba, en dolu arabalan bi tek siz özelsiniz, size özel üretiliyo bunlar zaten
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
İyi güzel hoş da arkadaşlar araçı ben aldıktan sonra o yalan yanlış ilanın özellik olarak dogru olmadıgını zaten dile getırdim ilk olarak ETA dökümanınıda bülent kardeşimize yolladık benim de başka bi iddam olmadı bu konunun bukadar uzamasının nedenide iddaların olmasıydı neden bukadar sıkıntı yaptınız anlamadım hayırlı olsun bile demeden
hayırlı olsun ben dedım hatta bana degıl sana kısmetmıs onu da soledm ama bız senın bılmedıgın yada ılanda yazıp aracında olmayanları yada yanlıslıkaları soledık adamın sahtekarlık uzerıne kurdugu ılanı soyledık sen ısrarla aksını soledın. sıkıntı orada arkadasım abım
//M POWER
Sağul kardeşim allah razı olsun kesinlikle ben ilan veren vatandaşim yalan yanlış yazdıgı şeyleri savunmadım ve olmadıgınıda belirtdım bülentin arkadaşın motor ısrarından dolayı geldik bu duruma malesef
Elvan kusur bakma, bu kadar yalan dolan bir ilandan sonra motorunun M52TU çıkmasını beklemiyordum, zaten hava filtre kutun da farklı ama şaseden motor dediğin gibi çıkıyor ve de ben çıkar çıkmaz da buraya yazdım... sıkıntı motorun o bu şu olması değil, daha kimse ağzını açmadan hepimizi cahil bilgisiz olarak tanımlayan sensin, konu da burdan uzadı...
Biz seni biliyoruz abi,yanlış anlaşılmalar konunun yönünü değiştirdiUzatmayın bence
Aracın yeni sahibi abimizede hayırlı olsun,gerçekten hoşuma gitti araç..İçiyle dışıyla çok hoş,egzozu orjinale çevirirseniz birde deri bakımı yaptırırsanız daha iyi olur..Benim tek söyleyebileceğim türkçeniz çok bozuk,daha düzgün yazmanız gerek![]()
ELVAN abi sonuc olarak aklımdakı gonlumdekı araca bındım sattım tekrar ıstedım alamadım sız aldınız cokta ıyı yaptınz eger satarsanız en yıne alırımallah kaza bela vermesın satan onemlı degıl mal saglamsa sıkıntı yok
kıymetını bılen bırısı almıs arkadslar konuyu uzatmayalım arac bmw fabrıkasyon//M PAKET 5 28 TARTISILACAK NE VAR KI? araca soylenecek soz yok.... turkıyede gercekten sayılı olan araclardan
//M POWER
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)