User Tag List

Sayfa 5/7 İlkİlk ... 34567 SonSon
129 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: biri bana pazarlık nasıl yapılır anlatsın...

Masterpiece - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ölücülerin genelinde bi özgüven var heralde , teklifleri ''işine gelirse'' şeklinde yapıyorlar bide.
    Aracımıza 18500 yazmıştım , adam 15 veririm diye mesaj atmış

İzmirden bir kişi aradı samimi konuştu ciddi alıcı bizde elimizden geleni yaptık 5 dk konuştuk konuşmadık telefonda anlaştık.
    Parası cebinde olup arayan alıcının gözünü seveyim

turbo&quattro - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    58 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Mert- Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yabancı ülkelerde falan oluyor mu bizdeki kadar pazarlık muhabbeti acaba

yoksa neyse o mu
    Burasi icin soyliyim egerki ilaninda atiyorum $10k obo ( or best offer - en iyi teklif ) demissen teklifler geliyor ama obo yazmazsan genelde ciddi alicilar haric cevap gelmiyor.

2 ay once hicbiryerde ilani olmamasina ragmen bir ark ulasti bana Tr deki quattro m icin. Asla ayiplo mal satmayacagim icin arabanin tum eksiklerini saydim ve ona gore fiyat verdim, anlastik. Iki gun sonra ustama goturecegim aklimda kalmasin diye onada ok dedim. Ustaya goturduler ve anlastigimiz fiyatin 3bin tl eksigine verirsen alirim vs.. zirvaladi durdu. Para onemli degil kazanilir ama durustluk hersey. okuyorum, goruyorum tr de maalesef ticari ahlak diye birsey yok kim kime nasil saplarim pesinde.

doush - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bu forumda bir arkadaşa takas yolladım, feysbuktan ekledi 22 yazan ilana, son fiyatım 21.500 üstüne ne istersiniz dedim. araban en fazla 18 eder dedi ben de 26 dan 23 e düştüm bilmem ne işte 25 tane araba alıp sattım piyasasını bilirim dedi. Kendi 24 yaşında ama nasıl oluyorsa.. Dedim abi saygısızlık yapma 18 e 300.000 de ibiza alırsın falan dedim sildi sonra beni

Ben bu konuda yazan bazı abilerime kardeşlerime de takas attım, veya takas geldi. Elimde bu kadar para var abicim- kardeşim, sakın saygısızlık olarak algılama diye özür dileyerek uyarsa edelim diyorum neyse ki yukarıdaki saygısız dışında sorun olmadı sağolsunlar

Pazarlığın da gerçekten boku çıkıyor, arabamdan memnumun ne diye zararına vereyim babamın oğlu musun
    Alıntı DeNNis Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sen iskender ustaya git 51lik borudan beyin kıvırsın sana

Merthan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben Cuprayı satarken wrx takası geldi. Adam 38.000 tl yazmış arabaya bende 40.900 yazmıştım.
    Takas + 5.000 tl para istedi benden. Neden dedim? Takas fiyatı farklıymış...

Peki benim takas fiyatım ne olucak dedim? İlana öyle birşey yazmamışsın yazmış.
    Teklifi gönderen kendisi,üstüne 5.000 tl para istiyor. Nakit versem 35 e verecek adam takasta kaç para istiyor. Araba satmak ile uğraşmak nefret bişey ya..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    alırken ucuza alakasın saterken pahalıya satacaksın

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Merthan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben Cuprayı satarken wrx takası geldi. Adam 38.000 tl yazmış arabaya bende 40.900 yazmıştım.
    Takas + 5.000 tl para istedi benden. Neden dedim? Takas fiyatı farklıymış...

Peki benim takas fiyatım ne olucak dedim? İlana öyle birşey yazmamışsın yazmış.
    Teklifi gönderen kendisi,üstüne 5.000 tl para istiyor. Nakit versem 35 e verecek adam takasta kaç para istiyor. Araba satmak ile uğraşmak nefret bişey ya..
    Bak bu baya ilginçmiş
    Daha doğrusu adam ilginçmiş

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı doush Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bu forumda bir arkadaşa takas yolladım, feysbuktan ekledi 22 yazan ilana, son fiyatım 21.500 üstüne ne istersiniz dedim. araban en fazla 18 eder dedi ben de 26 dan 23 e düştüm bilmem ne işte 25 tane araba alıp sattım piyasasını bilirim dedi. Kendi 24 yaşında ama nasıl oluyorsa.. Dedim abi saygısızlık yapma 18 e 300.000 de ibiza alırsın falan dedim sildi sonra beni

Ben bu konuda yazan bazı abilerime kardeşlerime de takas attım, veya takas geldi. Elimde bu kadar para var abicim- kardeşim, sakın saygısızlık olarak algılama diye özür dileyerek uyarsa edelim diyorum neyse ki yukarıdaki saygısız dışında sorun olmadı sağolsunlar

Pazarlığın da gerçekten boku çıkıyor, arabamdan memnumun ne diye zararına vereyim babamın oğlu musun
    ya oğlum sen halen ordamısın
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

onn_dear - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    7. Aracimi aldim. Hicbiri 10 gunden fazla ilanda kalmadi. Hatta birkacini 2-3 gunde verdim. Aldigim adamlarda verdigim adamlarda hep duzgundu, hic sorun yasamadim, sanirim birazda sans işi. Sacma sapan teklifler geldigi oldu ama cvp bile vermedim. Arayip dusuk fiyat teklif edene de olmaz deyip kestirip attim.
    History;
    1.6 GLI corolla / 1.6 IES civic / 1.4 IS civic/ 1.6 TDCI focus2 / 1.6 TDCI focus3 / 1.2 TSI Golf7 / 1.4 TSI Leon FRed / 1.6TDI DSG B8 Passat / Audi A3 Sedan 1.6TDI DSG

KMR2-GT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende 8. arabamı kullanıyorum.7 sinide 3 aydan önce sattıgımı hatırlamıyorum

bide şöyle bişi var.senın arabanıın aynısından satanlar senın arabanı bokluyor kendı aracını satmak ıcın.clio rs i satarken rs satan elemanlar yada daha once kullanmıs birileri olmayan bi ton şey söledi kaç tane alıcı vazgeçti o şerefsizler yüzünden.hepside bu siteye üye

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

luca55 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şuan arac alacak adamın bandrolu arac sahıbine ödetmesini ben anlayamam arkadaş.ödenecek vergi ocak-haziran arasına ait sonucta.sankı ben bınecem araca.neden ben ödeyyeyımkı senın vergını.ben bmw yi hazıran ayında aldım ve hemen 1100 tl vergısını ödedım adama hıc soylemedım bile dusermısın diye.
    BaYTaR MURO

Post Thanks / Like
    Mentioned
    171 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Babamin araci gecen sene satacagimiz zaman ilana koydum ilan aciklamasina da "mantikli takas olur" yazdim . Bu arada arac 2011 Mercedes s350 cdi long . Hayatimda o kadar guldugumu hatirlamam yazarken bile guluyorum mantikli takas teklifi olarak "mercedes axor" 2012 kamyon teklifi gelmişti . Usenmedim adami aradim dedim dalgasina konusayim abi dedim kamyon düşünmüyoruz . Verdigi cevap yine ayri bi vaka , - abi baktim fotograflar bakliyat fabrikasinda cekilmis arkada kamyonlari da gordum hepsi nakliye firmalarina ait bende nakliye firmasi sahibiyim ikimizinde isi gorulsun diye yazdim....

Edit: arac plakasi icinde ayrica 2 adet iphone5 teklifi gelmisti keske verseydik dedim sonra plaka arac ustunde gitti cok üzüldüm

M.A.D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    belki sende kurala uymalısın?

herkesin yaptığı gibi 2-3 bin lira fazla yaz
    sonra pazarlık payı diye istediğin fiyata düş.
    insanlar onu istiyor
    Alıntı Mutu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi ürün satarken saçma teklifleri verenleri engelliyorum sahibindende mesela. Hiç cevap dahi vermiyorum, makul yazanlara ya da teklife yakın yazanlara cevap veriyorum.

felsefem bu aynen devam
    Mehmet Ali DİNÇ

M.A.D Custom Stickers

Oznsrl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    32 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hiç araba satma işim olmadıda şimdiye kadar en az 15 takım jant yada lastik satmışımdır.
    En son kış lastiklerini ilana koymuştum 400 tenekelerle 500 diye adamın biri tenekelerle 300 olur mu diye mesaj atmış nasıl sinirlendim anlatamam

Bu işlerde en sinir olduğum şey mesela 800e anlaşıyosun herşey bitiyo parayı alcan ya kardeşim işte 20 lira 30 lira çıkışmadı muhabbetini yapanlar oluyo 3 kere başıma geldi buda önemli bi para deil ama enayi yerine konmuş gibi hissediyo insan e o kadar söküldü takıldı 20 30 lira için uğraşmak istemiyo insan ama 3.den sonra çok snrlendm bidaha öyle bşy olursa yok yicem 800 se 800 799 olmaz

-ER- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Benim pek tecrübem yok 2 araba sattım sadece.
    Gelip bakıyor üstüne kredi alcam bişi alcam beklicem ffln filan diyen indir şu olsun diyor. Bende yineliyorum telefonda ne konuştuk usta ben sana son oluru bu dedim sen gelimiş hala böyle diyorsun paran yoksa alma diyorum göndermiştim tutuluyorum fakir edebiyatına paran yoksa araba alma

ersandeniz
    Misafir
    getzi 16500e koydum ilanı, 16ya olmadı 15500e satma düşüncem vardı, ustayla geldiler baktılar, usta pazarlığa başladı 15 diyor, olmaz dedim, 15500 dedi, bütün ağır bakımları yapıldı, triger dahil dedim, usta triger önemsiz boya değişen önemli deyince "ben bunu diyen ustayla pazarlık da yapmam" dedim döndüm gidiyordum, alıcı eleman girdi araya "abi ben alcam arabayı son birşey yap da alayım" dedi 15700e anlaştık, aralık ayıydı yeni yıl vergisini ödememek işime geldi

TechTurkey Maxi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    53 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çözümü buldum
    bir araba alın ve hiç satmayın
    benim gibi 14 sene kullanın ehehehe

mad_max1978 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Maxi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çözümü buldum
    bir araba alın ve hiç satmayın
    benim gibi 14 sene kullanın ehehehe
    aynen.sırf bu korku yüzünden 9 yıldır aynı arabaya biniyorum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bandrol konusunu bende çözemedim birtürlü kimi sen öde diyor kimi ben öderim diyor standartımız yok malesef

Pazarlık konusu biraz kişilerin ahlakı ile ilgili benimde bu işteki tecrübem satacak olduğunuz ürüne/araca ilk ciddi teklif verene verin 3ü 5i aramayın yoksa mundar oluyor

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)