Beyler birakin su zikkimi gozunuzu seveyim, parasini gectim yazik organlariniza.
Printable View
Beyler birakin su zikkimi gozunuzu seveyim, parasini gectim yazik organlariniza.
13 lira sigara mı olur vay arkadaş parliament de boş durmaz o da 13,5 olur :)
20 olsada içen içer
Bence 30 olsa daha iyi
Hayatımda hiç içmedim içmeyide düşünmüyorum
Temmuz vergisi alkole yansır sigaraya kolay kolay yansımaz arkadaşlar.
Marlboroyu 13 ten falan satmaya çalışan bayii olursada almayın açıklanan herhangi bir zam yok muhtemelende olmaz. Alkole %10 gbi bir yansıma olacaktır muhtemelen.
yeni yıl harici, durduk yere sigaraya zam geldiğini ilk defa duydum :D
tiryaki değilim çayın yanına ara sıra paket alıyorum pek etkilemedi :D:D
Olsun ben hep 1 paket alıyorum :D :D :D :D
kaçakta bulunmuyor işin kötüsü,varsa istanbulda alan pm atsın bi zahmet nerden aldıgını :D
3 paket sigara parasına satılan elektronik sigara likiti 20 gün gidiyor :D
akşama drum sarı paket alıp sarmaya başlıyorum üşenip sarmıyordum artık daha düzgün tütünle daha ucuz sigara içerim
Arkadaslar British American grubu kent tekel vs zam i pazartesi yapıyor günler öncesi zam yapana lanet olsun şikayet merci neresi ise canlarını yakmak lazim ülkede hain her dalda
Arefe yada bayram sigara zammı geliyor stokları yapın
Toptancılar çakal artık bayilere sınırlı sayıda sigara veriyor. Az önce 30 kartondan fazla parliament vermedi bana normalde ben sadece,kısa parliamenti ben 30 karton alıyorum
Arkadaşlar davidoff grubu 6 adet sigara 12 tl olmuştur. zaö gelene kadar 12 den satılacak tekrar 13 e yükselecek . kullanan arkadaşlar 13 tl ye satan yerden almayın şikayet edin.
aynen fiyatı düştü.kimsenin haberi yok.millet 13ten çakıyor halan.ayıptır yaa
15-20 gün içinde bütün sigaraya zam gelecek. Bunuda not alalım