hocam sadece denemek ıcın alıyorum yanı dudak tıryakılıgı gıtsın sıgarayı bırakma suresınde bu urun nasıl
http://tr.aliexpress.com/item/Free-S...451318400_6150
Printable View
hocam sadece denemek ıcın alıyorum yanı dudak tıryakılıgı gıtsın sıgarayı bırakma suresınde bu urun nasıl
http://tr.aliexpress.com/item/Free-S...451318400_6150
Dün Camel 8 liradan aldım 1 lira zammı gelmiş yoksa Carrefour geçirdimi bana :D
Karton isteyince ki hep karton alıyorum ama zam geldiğğğğ dedi yamuk ağızla ondan şüphelenmiştim :D
Daha önce kullanmış olduğum bir ürünün çakması. O ürün de çok başarılı sayılmazdı diyim siz düşünün gerisini.
Sağından solundan likit kaçırır, 2 gün sonra bozulur, illet edersiniz.
Joyetech, Ovale, Delirium gibi markalar aklıma ilk gelen iyi sayılabilecek markalardan.
Sigara kullanmıyorum ama sizlerin yerinde olsam şunu yapardım. Elinde 2015 bandrollü sigarasını saklayıp satmak için zamı bekleyen esnaftan sigara alacağım zaman, madem zam geldi bana 2016 bandrollüsünü ver ya da 2015 bandrollüyü eski fiyattan satıyorsan alayım derdim. Yok mok derse iki tokat çekin
Yalnız yavas çak irlandalı boksor değilsen sonrasın da işin zor olur :) ben de büfeciyim bana dün tüm marka sigaraların toptancıları geldi zamlı fiyattan aldım hepsinin bandrolu 2015 :) sen sigaraları sıcağı sıcagına basıyorlarmı sanıyorsun ? Dagıtım depolarında binlerce karton sigara var. Zaten zamdan once belli sinir da sana sigara veriyolar ya da toptancı hiç gelmiyor eskidenmiş o sigarayı zulalayıp para kazanmak
British American Grubu da fiyatları değişti tekel vs hepsi içinde
Krndin diyorsun bi kaç sene önce diye ben 70 li 80 li senelerden bahsetmiyorum ki hiç unutmuyorum 2010 dan 2011 e girmeden 1 hafta once 40.000 tl lik sigara almıstık philip morris grubundan bu sene 4.000 tl lik anca verdiler onuda satıslarımız iyi diye müsamaha gösterdiler
Bizim forumda esnaf 420D, 520D, E250'ye biniyor tabi zamlıcaklar.
Esnafla ele ele, büyük Türkiye!
Marlboro 13 lira olmuş ta amk böyle işin
Vay arkadas dün sahurda bitirdik paketi üsendim gidip almaya. Keske almisken bir karton alsaymisim.
Bayramdan sonra yansıyacak diyor ama..
Fiyatlar şuan aynı bayram bitmeden stok yapın isterseniz