User Tag List

Sayfa 15/17 İlkİlk ... 51314151617 SonSon
305 sonuçtan 267 ile 285 arası

Konu: Esnafın Güncel Sigara ZAM Çakallığı

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    5 lira zam gündemde sanki elden ele dolaşıyor ama teyit edemiyorum

dasemert - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Son zamdan sonra iki farklı tekelciden duymuştum bende tekrardan bir zam daha gelecek yakın zamanda diye.Kesin bilgi değil ama muhtemelen gelir diye düşünüyorum.
    dasestar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe 20
    K.Malboro 29
    Parliament 32 muhabbetleri dönüyor Twitter da

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Quantum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Maltepe 20
    K.Malboro 29
    Gerçek olabilir stok yapacagı z diye söylenmiyor

fussy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bırakmak en iyisi şu saatten sonra.

Yigit-Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    125 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Maltepe 20
    K.Malboro 29
    İnşallah gerçek haberdir
    İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
    Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
    Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
    Dr.ECU

VW6R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bilal oğlan genicikle kaçak sigara getiriyo galiba. Kaçak sigaraya muazzam teşvik var
    07 DCS 35 2011 Polo 6R 1.2 TDI
    07 DDR 89 2012 Polo 6R 1.4
    07 DBT 98 2013 Polo 6R 1.4
    07 DDZ 05 2014 Polo 6R 1.2 TSI
    07 DJJ 87 2017 TIGUAN 1.4 TSI

akko - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Maltepe 20
    K.Malboro 29
    Gerçek olma ihtimaline inanıyorum abi.. söyleyecek bir şey bulamıyorum.
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene !

https://www.instagram.com/akkosgarage/

KAAN INTERNATIONAL LOGISTICS

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Malbuş 50 lira olmalı havası ancak öle geri gelir.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    benim ustalarım günde 2 paket pahalı sigara içiyor ayda 1.000 lirasını sigaraya verip sonra da açız ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz diye isyan ediyor, iphone kablo var mı desem yarısından çıkar, abi telefon kapandı bir yatırsana derler, derim tamam kaç para 'abi 360 tl!'.. çüşşş napıyorsunuz 'abi internet çok yiyor!'... 'abi kredi kartının son günü!', eeeeee, 'abi asgarisini yatırayım bari 1500-2000 yolla da!'

kazandığımızdan fazlasını harcadığımız, gereksiz harcamaların hayatımızın çoğunu kapladığı sanal bir gerçek hayat yaşıyoruz...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    143 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesin yine 2-3 lira zam gelecek ama önden psikolojiyi hazırlıyorlar
    3 lira zam gelince herkes derin bir oh çeker
    "gafleti, zılleti ve cehaleti tattık. sıra sefalette."

Ormanci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    36 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bi arkadaşım "sarma" sigaraya geçmiş. Ama şu paketli tütün satılanlardan değil, "yerli milli" üretici tütünü Diyor ki, adamla baya bi muhabbet etmişler, adamın tarlası varmış tütünü yetiştiriyor bilmemne yapıyor, yahu demiş seni yakalamıyorlar mı, jandarma, polis? Yok abi diyormuş. Hepsi bizden zaten, tanıyoruz ediyoruz vesaire... Bi şekilde dokunmuyorlar adamlara diyor.

Diğer bir arkadaş da espriyle karışık, "acaba Reis bu Marlboro vs gibi yabancı firmalara gitmesin diye mi yapıyor" falan dedi Yok dedik o kadar ince mi düşünecekler..

Birçok kişi geçmeye başlamış böyle. Güya kimyasal falan filan yokmuş ama garantisi ne, nasıl güveniyorsun, oraları da şüpheli

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bi arkadaşım "sarma" sigaraya geçmiş. Ama şu paketli tütün satılanlardan değil, "yerli milli" üretici tütünü Diyor ki, adamla baya bi muhabbet etmişler, adamın tarlası varmış tütünü yetiştiriyor bilmemne yapıyor, yahu demiş seni yakalamıyorlar mı, jandarma, polis? Yok abi diyormuş. Hepsi bizden zaten, tanıyoruz ediyoruz vesaire... Bi şekilde dokunmuyorlar adamlara diyor.

Diğer bir arkadaş da espriyle karışık, "acaba Reis bu Marlboro vs gibi yabancı firmalara gitmesin diye mi yapıyor" falan dedi Yok dedik o kadar ince mi düşünecekler..

Birçok kişi geçmeye başlamış böyle. Güya kimyasal falan filan yokmuş ama garantisi ne, nasıl güveniyorsun, oraları da şüpheli
    Ben sigara ve tütün ürünü kullanmıyorum ancak çevremde kullanan arkadaşlarımın çoğu sarma sigaraya geçti onların aldıkları yerlerin sölediklerine göre bu ara baya bir baskın ve denetim varmış yabancı uyruklu kaçak sokulan bu sarma tütün ve kağıtları vs için...
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

aslan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sigara içenler bulabilirlerse Bitlis tütnü bulup sarma sigaraya geçsinler bence
    IMPOSSIBLE IS NOTHING

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Ormanci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Şirketten bir arkadaş bu stile geçti. 20 sarma sigara 4 TL imiş aldığı dükkanda.
    Okumadan imzalamam.....

mikelazi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    91 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zam falan gelmez.

ocağa kadar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu sigara içmeyenlerin "daha da zam gelsin.. inşallah 50 lira olur.. Az bile gelmiş.." kafasına da hayranım.. Bu kafada olsam 90 yaşına kadar yaşarım herhalde..

Çünkü bana dokunmayan yılan kafası.. Çok tehlikeli tipler bunlar.. Bu zihniyetleri çevrenizde barındırmayın.. Kaypaktırlar.. Kendi işlerine gelmediği bir durumda anında satarlar, seni korumazlar, kollamazlar.. Bir bakmışsın senin için kıymık kadar zarar göreceğini hissetsin, "sana giren çıkandan bana ne" derler.. Dışlayın böyle tipleri çevrenizden..

Başka bir örnek;
    "Yaz mevsiminin sıcağından nefret ediyorum, kış gelsin, eğlenelim, çok seviyorum kış mevsimini" diyen tipler de aynı bu zeka seviyesinde..
    Bir gün olsun sevinmedim kış geliyor diye.. Dışarıda yaşayan bir sürü hayvan aklıma gelir.. Sokaklarda yaşayan evsizler aklıma gelir canım sıkılır.

"Arabam yok, benzin 50 TL olsun bana ne ülen"
    "İçki içmiyorum tombul şişeye gelen zamdan, aslan sütüne gelen zamdan bana ne, içmeyin sizde.."
    "İzmirdeki yangından bana ne, orada yaşamıyorum ben.. "
    "Ensardaki çocukların başına gelenlerden bana ne.. Benim çocuğum yok ki orada.. Hem iyi olmuş, sevmiyorum ben o tip kurumları, belki oralara çocuklarını gönderen aileler akıllanır göndermez.."

Bu cümlelerin hepsi, kafası böyle çalışan kişilerin aklından geçen cümleler.. Biraz daha fütursuzları bunları dillendiriyor hatta..

Böyle tipler hep kendilerini düşünür, ancak Karma bunlara bir gün bir çelme takar, o zaman iş işten geçmiş olur işte..

Diyeceğim o dur ki, kafalar çiçek.. Bu tip kafa yapılarını çok güzel kullanıyor tepedekiler.. Aynen devam.. Çok az kaldı..

emresener - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    az önce sigara aldım. British tobacconun attığı mesajı gösterdi adam. dün akşam yayılan haberle ilgili bir yalanlama. "iş ortaklarımız herhangi bir fiyat değişikliğimiz mevcut değildir."
    ama herzaman ki gibi ateş olmayan yerden duman çıkmaz. bu son zamdan sonra 1 eylülde de bir şey olacak gibi haberler vardı. .

hayırlısı.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şu sigara içmeyenlerin "daha da zam gelsin.. inşallah 50 lira olur.. Az bile gelmiş.." kafasına da hayranım.. Bu kafada olsam 90 yaşına kadar yaşarım herhalde..

Çünkü bana dokunmayan yılan kafası.. Çok tehlikeli tipler bunlar.. Bu zihniyetleri çevrenizde barındırmayın.. Kaypaktırlar.. Kendi işlerine gelmediği bir durumda anında satarlar, seni korumazlar, kollamazlar.. Bir bakmışsın senin için kıymık kadar zarar göreceğini hissetsin, "sana giren çıkandan bana ne" derler.. Dışlayın böyle tipleri çevrenizden..

Başka bir örnek;
    "Yaz mevsiminin sıcağından nefret ediyorum, kış gelsin, eğlenelim, çok seviyorum kış mevsimini" diyen tipler de aynı bu zeka seviyesinde..
    Bir gün olsun sevinmedim kış geliyor diye.. Dışarıda yaşayan bir sürü hayvan aklıma gelir.. Sokaklarda yaşayan evsizler aklıma gelir canım sıkılır.

"Arabam yok, benzin 50 TL olsun bana ne ülen"
    "İçki içmiyorum tombul şişeye gelen zamdan, aslan sütüne gelen zamdan bana ne, içmeyin sizde.."
    "İzmirdeki yangından bana ne, orada yaşamıyorum ben.. "
    "Ensardaki çocukların başına gelenlerden bana ne.. Benim çocuğum yok ki orada.. Hem iyi olmuş, sevmiyorum ben o tip kurumları, belki oralara çocuklarını gönderen aileler akıllanır göndermez.."

Bu cümlelerin hepsi, kafası böyle çalışan kişilerin aklından geçen cümleler.. Biraz daha fütursuzları bunları dillendiriyor hatta..

Böyle tipler hep kendilerini düşünür, ancak Karma bunlara bir gün bir çelme takar, o zaman iş işten geçmiş olur işte..

Diyeceğim o dur ki, kafalar çiçek.. Bu tip kafa yapılarını çok güzel kullanıyor tepedekiler.. Aynen devam.. Çok az kaldı..

Naziler önce komünistler için geldiler, bir şey demedim çünkü komünist değildim. sonra yahudiler için geldiler ve bir şey demedim çünkü yahudi değildim. Sonra sendikacılar için geldiler ve bir şey demedim çünkü sendikacı değildim. Sonra katolikler için geldiler ve bir şey demedim çünkü katolik değildim. ve sonra benim için geldiklerinde ise çevremde benim için bir şeyler diyecek kimse kalmamıştı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)