neyse usturuplu koymuşlar bari bozuk taşıttırmıcaklar :D düz 10 yapıp
Printable View
neyse usturuplu koymuşlar bari bozuk taşıttırmıcaklar :D düz 10 yapıp
tuborg gold şişe kaç lira oldu acaba = dün büfeci 5.50 tan kitledi bana.
Camel grubu daha zam yapmadı yapsa liste gelirdi bana fiyat değişikliğini ben yapıyorum yani 7 liradan çakallık yapıyorlar
Fenaymış, içmemek en iyisi.
günde iki paket bitiriyordum genelde. cumadan beri tütün sarıyorum bi paketi hala bitmedi ve nefes almaya başladım resmen. içmemek lazım bu sigarayı:) ölmek için zengin ediyoruz adamları.
tütünden sonraki adım elektronik sigara sonra da dumansız yaşam alanı inşallah..:)
artık bira içmekte zengin işi oldu valla. arkadaşına 3 bira ısmarlayayım desen , 3 tane de kendin içsen çereziyle mereziyle 40 lirayı buluyor. bu ülkede alkol alanlar 1 ay vergilerden dolayı içmeme protestosu yapsalar , bu ülke batar vallahi. sigara ve alkolün vergisiyle ayakta kalıyor devlet.
Camel: 7,00
LD: 6,50
Monte Carlo: 6,50
Wınston belli değil henüz bunları değiştirin dediler
http://www.exportleaders.gr/book/fil...mages/0002.jpg
sarma sevenler denesin mutlaka
:cokgreen:
Valla elimde hazır boş makaron ve makinesi varken alayım tütünümü keyfime bakayım olmayacak böyle. 3-5 tl fazla verip paket tütün almak lazım yoksa adıyaman diye talaş sarmak akıl karı değil.
Tuborg banada fena koydu :(
kemıl - çestır 7 kağıt
Camele devam yapcak bişi yok 9.5 olsaydı malboraya geçerdik :)
Biraz önce adlım 2 paket 7liradan.
Bide arabalar çok yakıyor diyoruz. Ulan ben daha çok yakıyorum, günlük 2 parliamenti en az 5-6 kırmızı tuborgla yada maltla gömüyorum. Köşebaşındaki torbacılara, kaçakçılara engel olsalarda zorumuza gitmese..
Camela zam yapmayın bari öğrenci cuğarası :D
Sigaralar fix 20 lira olsun zengin fakir belli olsun
ben içmiyorum nasılsa :D
Malbuş 10 oldu iyi oldu ama seneye 10.5 falan olursa hiç hoş olmaz para üstü olayı :D
Ben hep 50 liralık içiyorum. Beni pek etkilemiyor.
Ben tütüne başlıyorum,yarın gidip golden virginia'mı alıyorum,sarması biraz sıkıntı olacak makinasıyla ayarlıcaz artık.
10 tl sigaraya para vermek salak gibi hissettiriyor beni,en azından alırım 1 paket tütün 1 aya yakın gider o bana.
British zamlı listeyi bugün gönderdi
kent, lucky, viceroy, pall mall, tekel grubu, vogue, meltem bu tarihten önce zamlı alana geçmiş olsun.
Camel ne kadar oldu :D dün karton yapıştırdım 6,5'dan
evde sar olm okula gidion sanki bos vaktinde tıkır tıkır 50 tane sarsan dısarısı cıktı işte makineside var hatta askerde elemanlar gece sapık gibi sarıyolardı 5-10 saniye sürüyodu bitanesi :D
Ankarada adam akilli tütüncü bilen var mi kizilaydan bi yerden alıyorum her gittiğimde farklı oluyor :D
elli tl dahi olsa alır içerim haftada bir paket içiyorum benzin derdim yok bari bunu içeyim...
maden bu kadar dertlisiniz bıraksanıza arkadaşlar hiç zor değil :D
Bu aralar baya bi azaltım ama tamamiyle bırakmam şimdilik :D
Bizim burada bakkalcı bi dayı var 2-3 öncesine kadar 6.5 tan alıyordum cameli zam geldiğini biri yetiştirdi heral de bugün 7 den aldım :D
bende neredeyse 1 yıldır içmiyorum belkide 1 yılı da geçti hiç hesaplamadım ne zaman bıraktığımı hatırlamıyorum bile :D
şimdi sigaranın dumanı, kokusu acayip rahatsız eder oldu. bazen kapalı ortamlarda kafa göz dalmak geliyor yanımda içene :D
ekonomik olarak insanı rahatlatıyor fazladan 250 300 var cebinde her ay :)
sabah uyandığında ağız tadın düzgün, kıyafetlerin sigara kokmuyor. çoluk çocuk rahatsız olmuyor.
vücut eskisine göre mevsim hastalıklarına daha dirençli oluyor. gereksiz ani sinirlenmeler de ortadan kalkıyor.
la en iyisi sibirya soğuklarında dışarıda it gibi titremeye sebep yok :D
isteyen herkes bırakır. bence deneyin.
elektronik sigara kullanıyorum, zamlar umurumda değil. :)
hacım ben de öyleydim nefret, iğrenme vs konusunda sıkıntım yoktu, sakız veya çerez gibi şeylere de sarmadım. staja giderken 2 dal sigaram vardı sabah 7 de, paket almadım içmezsem bırakırım dedim o günden sonra 2 ay ağzıma değdirmedim :) 1-2 defa nargile içtim sadece ama hatundan ayrıldığım gibi arkadaştan yaktım bi dal, rahatladığımı hissettim o anın tarifi yok yani :D okul stresi, edirnede çevre kalmayışı dolayısı ile can sıkıntısı şuan tek yoldaşım sigara, e alkol de desen ayda bir akşam 2 bira içerim fazlası yok yani, o yüzden ben devam.. anca bi kız arkadaş olcak %80 yanımda olan, sigara kullanmıcak o şekilde bırakırım şuan bırakmak için, diğer türlü okulu sonlandırmadan sigaranın sonlanması da zor :)
he bide yazları ananeye geçince ilk 4-5 gün hiç içmiyorum o süreçte ciğerler dinleniyor :D sonra dayım paket alıp geliyor devam ediyoruz döngüye :D