yokmu manitacı eş dost bir el atsınlar mevzuya :D hadi İnşallah bırakırsın :D
Printable View
yokmu manitacı eş dost bir el atsınlar mevzuya :D hadi İnşallah bırakırsın :D
ARkadaşlar bu sabah güncel zamlar geldi şu an sadece philip morris ve jti grubu fiyatları değiştirdi diğerleri değiştirmedi cakallara fırsat vermeyin.
parliment fiyatı şuan nedir ben hala bulamadım
11.50 TL parlak ahmet rotmans için 6 lira :D
Marlboro ne kadar oldu şimdi.
Touch diye geçiyor ince olan paket.
Malbuşta 11 lira
Ben kullanmıyorum. Paketi 50 lira olsun :D
bonzai ve esrar bu artışlardan etkilenir mi acaba ? milleti müptezel edeceksiniz az kaldı :( SİGARA SAĞLIĞA ZARARLIDIR......
Parliament harıc tum sigaralara 1 lira gecirdiler :(
8 karton stoğum var. 2017'nin başına kadar yeterde artar bile :D
maltepe için en doğalı oymuş ve en ucuzuda o
11.5 yapmışlar. Günde bir paket rahat içiyorum hafta sonları 2 pakete bile çıkıyor (gerçi son zamanlarda azaltmıştım ama genel konuşayım.) Ayda yapar 400 lira falan.
Şeytan diyor git 400 liralık kaju antep fıstık al cebinde gez papağan, maymun gibi ye gitsin sabah akşam.
Not: aslında karlı olur ben sigarayı bir kere 18 ay bıraktım alkol içemez oldum kırmızı oluyordum hemen canım sigara çekiyordu onu da bırakmıştım :D
Not2: Hadi ayda 300 liradan hesap yapsak 10 ayda abarth body kitin yarı parası çıkar. Bu adama gaz verir işte :D
elektronık sıgaara kullanan var mı nerden aldınız alıexpress den felan alsak
5 marka 25 model
vay anasını :)
Ben de sigara kullanmıyorum.Sizde kullanmayın arkadaşlar.Dedemi bu yüzden kaybettim.Bağımlılık diye bir şey olduğuna da inanmıyorum.Dedem tam 66 sene sigara içmiş.Günde 2 paket civarı sigara içerdi.Doktor kanser olduğunu söylediğinde direk bıraktı.Korkudan belki ama artık olay son haddine gelmiş.Eniştem deseniz onun ki daha içler acısı.Doktor sigarayı bırak dedi.Hayatta olmaz dedi.Sonra düşündü o da anında bıraktı.Dediğim adamlar sigara içmiyor adeta sigara ile sevişiyordu.Bu adamlar bırakırsa siz de bırakabilirsiniz.Eniştem şu anda yediği yemeğin,uyuduğu uykunun tadını aldığını söylüyor.
Bir de maddi boyutu var.10 liralık sigara.Günde 1,5 paketten ayda 450 lira.Yılda 5400 lira yapar.Bir insan hayatının 70 yıl olduğunu bunun da 50 yılını sigara içtiğini düşünürsek 50x5400=270 000 lira yapar.Çocuğunuza bir ev,yaşlandığınızda içinde oturacağınız bir ev,yazlık,veya ilerde kullanılabilecek bir tekne alabilirsiniz.:D Hadi kamu spotu sundu.Kendinize iyi bakın.Cüğara yı azaltın.
Devlet sigarayı bırakana rus gönderecekmiş kampanyası olacakmış öyle bir dedikodu var :D
Yanında 1 litre ayran hedaayesi ile
Arada da 10 lu ayran shot gelecekmiş tepside :D
Muratti 9 olmuş be nerden nereye . Şampiyonlar ligi kadrosuna katılmaya hak kazandı winston ve muratti :D
Beyler içmeyin ben çok ama çok nadir içerim alkolün yanına alırım. Hem maddi hem manevi zarar 11 liraya sigara mı olur arkadaş üstünü tamamla arabayı her gün iç dış yıkat :D
3-5 kuruş için insan zevkinden vazgeçermi devam sigaraya, demek isterdim ama ayrılık vakti yakındır :)
bugun ıtıbarı ıle sıgara paketımın ustune son paket yazdım bı daha almam artık ıcmem de
İçmeyin şu sigarayı ağabeyler. Ben de içiyorum alkol alıyorsam yanında güzel oluyor 2 tane okadar.
İçki içeni anlarım, Uyuşturucu kullananı bile anlarım. Para veriyor kafası güzel oluyor. Sigara içeni çözemiyorum.
@Drago
Benim arkadaşım kullandı bir ara bir kaç kere denemiştim boğazımı yakıyordu benim garip bir hissi vardı
ben iciyorum ama keske paketi 100 tl yapsalar istesem de alamam:))
sıgara ıcmeyın nargıle için en temizi :)
içmiyorum , İnşallah hiç başlamam içenlerde en kısa zamanda bırakırlar umarım Allah yardımcınız olsun
11 buçuk az yaa paketini 500tl yapsınlar sigara almak için bankadan kredi çekelim. Hem ekonomiye can gelir.
sigara satıyorum ama içmiyorum.
günlük yol masrafım 5tl.5tl ye sigara yok.gençler çatır çatır içiyor.şuan en ucuzu 6 tl oda zam gelmeyen sigarada.en düşük fiyat 7 tl de olucak galiba.
sigara satışı %20 azaldı diyorlar ama kaçak %30 çogaldı.hem fiyat yukseltiyorlar,hemde %80 den fazla vergi alıyorlar.
Alkole lafım yok arada içiyordum.Ama sigara zararlı.:D Alkol zaten zararlı olsa hastanede kullanılmaz.İğne yapmadan önce,dezenfektasyon için,kimya sanayinde önemli bir madde.İçince de iç organlarımız temizleniyor.:hihih:
Kullanılan likit çok önemli, daha önce bir heves alıp kaldırıp atan çok insanla karşılaştım. Kendi kullandığım likitlerin tadına bakınca, benim kullandığım hiç böyle değildi cevabını çok alıyorum. PG oranı yüksek likitler boğazı çok yakar ve çok kurutur. Deli gibi su içtirir. Bitkisel likitler ve iyi markaları tercih edin. Yine de ilk 1 hafta sürekli boğazı kurutacağı için çok su içmezseniz en güzel likitten bile bıkabilirsiniz.
Elektroniğe saracak arkadaşlar bu cihaz sigarayı bıraktırmıyor, net konuşalım. Nargile gibi bişey çünkü, nargile de sigaranın yerini tutmuyor.Bu ürünler sigarayı bırakmaya kesin karar verdiyseniz ama o el ağız alışkanlığını doldursun diyorsanız işe yarıyor.
En güzeli kökten bırakmak ama yok yerine birşey koymam lazım diyorsanız iyi bir marka likit ve ortalamanın altında olmayan bir cihaz alın. 12 mg nikotinli bir likitten başlayıp 9 mg 6 mg 0 mg nikotine düşürün ve bitirin.
Bir de şunu izleyin belki elektroniğe bile gerek kalmaz
http://jetfilmizle.net/birakmak-isti...film-izle.html
yok arkadaş bu böyle olmayacak şuan son sigaramı yaktım ve bakalım bırakabilicekmiyim...şuna verdiğim parayla neler yaparım
hocam sadece denemek ıcın alıyorum yanı dudak tıryakılıgı gıtsın sıgarayı bırakma suresınde bu urun nasıl
http://tr.aliexpress.com/item/Free-S...451318400_6150
Dün Camel 8 liradan aldım 1 lira zammı gelmiş yoksa Carrefour geçirdimi bana :D
Karton isteyince ki hep karton alıyorum ama zam geldiğğğğ dedi yamuk ağızla ondan şüphelenmiştim :D
Daha önce kullanmış olduğum bir ürünün çakması. O ürün de çok başarılı sayılmazdı diyim siz düşünün gerisini.
Sağından solundan likit kaçırır, 2 gün sonra bozulur, illet edersiniz.
Joyetech, Ovale, Delirium gibi markalar aklıma ilk gelen iyi sayılabilecek markalardan.
Sigara kullanmıyorum ama sizlerin yerinde olsam şunu yapardım. Elinde 2015 bandrollü sigarasını saklayıp satmak için zamı bekleyen esnaftan sigara alacağım zaman, madem zam geldi bana 2016 bandrollüsünü ver ya da 2015 bandrollüyü eski fiyattan satıyorsan alayım derdim. Yok mok derse iki tokat çekin
Yalnız yavas çak irlandalı boksor değilsen sonrasın da işin zor olur :) ben de büfeciyim bana dün tüm marka sigaraların toptancıları geldi zamlı fiyattan aldım hepsinin bandrolu 2015 :) sen sigaraları sıcağı sıcagına basıyorlarmı sanıyorsun ? Dagıtım depolarında binlerce karton sigara var. Zaten zamdan once belli sinir da sana sigara veriyolar ya da toptancı hiç gelmiyor eskidenmiş o sigarayı zulalayıp para kazanmak