kemıl - çestır 7 kağıt
Printable View
kemıl - çestır 7 kağıt
Camele devam yapcak bişi yok 9.5 olsaydı malboraya geçerdik :)
Biraz önce adlım 2 paket 7liradan.
Bide arabalar çok yakıyor diyoruz. Ulan ben daha çok yakıyorum, günlük 2 parliamenti en az 5-6 kırmızı tuborgla yada maltla gömüyorum. Köşebaşındaki torbacılara, kaçakçılara engel olsalarda zorumuza gitmese..
Camela zam yapmayın bari öğrenci cuğarası :D
Sigaralar fix 20 lira olsun zengin fakir belli olsun
ben içmiyorum nasılsa :D
Malbuş 10 oldu iyi oldu ama seneye 10.5 falan olursa hiç hoş olmaz para üstü olayı :D
Ben hep 50 liralık içiyorum. Beni pek etkilemiyor.
Ben tütüne başlıyorum,yarın gidip golden virginia'mı alıyorum,sarması biraz sıkıntı olacak makinasıyla ayarlıcaz artık.
10 tl sigaraya para vermek salak gibi hissettiriyor beni,en azından alırım 1 paket tütün 1 aya yakın gider o bana.
British zamlı listeyi bugün gönderdi
kent, lucky, viceroy, pall mall, tekel grubu, vogue, meltem bu tarihten önce zamlı alana geçmiş olsun.
Camel ne kadar oldu :D dün karton yapıştırdım 6,5'dan
evde sar olm okula gidion sanki bos vaktinde tıkır tıkır 50 tane sarsan dısarısı cıktı işte makineside var hatta askerde elemanlar gece sapık gibi sarıyolardı 5-10 saniye sürüyodu bitanesi :D
Ankarada adam akilli tütüncü bilen var mi kizilaydan bi yerden alıyorum her gittiğimde farklı oluyor :D
elli tl dahi olsa alır içerim haftada bir paket içiyorum benzin derdim yok bari bunu içeyim...
maden bu kadar dertlisiniz bıraksanıza arkadaşlar hiç zor değil :D