Arkadaşlar imkan vardı iş yeri için 100.000 kendi şahsıma 30.000 liralık sigara alırdım dün cuma yapmadım. Normal günde kaç satıyorsam ortalama aldım ona göre stoğum vardı
Printable View
Arkadaşlar imkan vardı iş yeri için 100.000 kendi şahsıma 30.000 liralık sigara alırdım dün cuma yapmadım. Normal günde kaç satıyorsam ortalama aldım ona göre stoğum vardı
Güzel stok yapan tanıdık lar var tekel var bir kaç tane iş yeri kapadılar sigara sormasınlst diye
Komik olan yine sigara paketi başına 50 kuruş kazanacağız devlet ve firma keyfini çıkaracak
Dün büfeye girdim camel aldım adam 15 lira aldı zam geldi dedi geri verdim sigarayı gittim şoktan 12 liraya aldım ortada bir çakallık varsa budur. normalde elimden geldiğince küçük esnaftan alışveriş yapmaya çalışıyorum ama böyle durumlar insanı soğutuyor gerçekten.
Başımdan geçen olayı anlatayım size
Kendim sosyal içiciyim 1 paket yeri gelir bir günde yeri gelir 2 ayda biter.Günlük içmem paket almam.Sadece 2 hafta 1 maç önü olduğunda alkolle birlikte içerim.
Cumartesi akşamı müsafirlerim geldi 7-8 kişi olduk bir yerde aradığım sigarayı bulamadım başka bakkala gittim 2 paket istedim 1 paket verdi.Duymadığını düşünüm 2 paket dedim 1 paket verebilirim dedi.Neden dedim 1 paket verebiliyorum bir kişiye dedi.Şaka falanmı yoksa ciddimisin dedim.Arabadan kuzeni çağırdım ki iş olsun diye değil gerçekten paketin biri bana biri onaydı
Dedim şimdi ne olacak vermicekmisin? Ya abi işte bizede sigara vermiyorlar da ben müşteri kaybetmim diye vermek zorunda kalıyorum da.Dedim beni kaybettin zaten ister ver ister verme.
Bu arada marlboro touch mentol üretimden kalkıyormuş.Yeni bir sigara bulmam gerek kendime :)
dün gece 12tlye winston slender aldım bakkal istersen fazla al zam gelebilir dedi inanmadım bu sabah 15 olmuş bu sabah önünden geçerken nuri alço gibi sırıtıyordu :)
avrupadan çok çok daha ucuz ülkemizdeki sigara fiyatları vol.2138921830912
:D :D
trolleri banlaya banlaya bitirdiniz tartışacak adam kalmadı.
İyikide sigara içmiyorum :D Oh amk :D
Dun aksam banada 15den cakti saolsun bu uyanik zam ogleden sonra 4geldi gibi bir cumle kurdu bu arkadasi şikayet vs edebiliyormuyuz varmi oyle bisey
hiçbir şekilde aromalı sigara olmayacak.
Zaten mentollü sigaraların üretimleri sene başında yasaklandı.
Şu anda aldığınız mentollü sigaraların hepsi kalan stoklar.
2020 itibari ile de renli paket kalmayacak. Bütün paketler tek tip olacak. Yani Parliment,Marlboro,Winston,Kent vb ile Maltepe,President,İnstark, This vb ayırt edilemeyecek.
bugün itibariyle tütüne geçmiş bulunmaktayım.Çelikhan Adıyaman tütünü aldım.20 adet hazır sarılı 4TL.
g*tlerine soksunlar 17 lirayı.
Daha bunun gizli zam olan paket kucultmesi var. Ingiltere'de aldigim paketlerde hep 13 dal civari vardi mesela.
Elektronik sigaraya donus canlari caliyormu. Orda son durum ne oldu acaba. Zararli zararsiz cok zararli su buhari diye uzuyordu :)
zam haberinin çıktığı akşam a101 den 10 paket aldım..dedim bunlar kesmez az daha alayım..tekrar gittiğimde tek fişe 5 adet verebiliriz dediler 4 kere ayrı ayrı işlem yapıp araya başka müşterileri de alıp 20 paket daha aldım..toplam 30 paket kenarda şuan en fazla 2 ay gider ya da gitmez ama artık sıktı zırt pırt her şeye zam koymak..
Banada 1 pakettrn fazla veremem dedi. Baştan şaka filan zanettim. Sonra ciddi oldugunu anladım.
Dükkandan cıktım bidaha girdim 1 paket daha aldım. Ülke sirk gibi
2 hafta önce yurt dışından gelirken dutyfree'den 6 karton Winston One almıştık 9,5 liradan iyi ki almışız :)))))
Zevkinizr göre 2 ürün öneriyor um thıs mavi ve ya kırmızı şu an 9 TL cuma rtesi 11 olacak Essen grubunun sigarası baya bir müşteriye alıştırdık 1 senedir benzinlik ve a101 den bulabilirsiniz
5 lira zam gündemde sanki elden ele dolaşıyor ama teyit edemiyorum
Son zamdan sonra iki farklı tekelciden duymuştum bende tekrardan bir zam daha gelecek yakın zamanda diye.Kesin bilgi değil ama muhtemelen gelir diye düşünüyorum.
Maltepe 20
K.Malboro 29
Parliament 32 muhabbetleri dönüyor Twitter da
Bırakmak en iyisi şu saatten sonra.
Bilal oğlan genicikle kaçak sigara getiriyo galiba. Kaçak sigaraya muazzam teşvik var
Malbuş 50 lira olmalı havası ancak öle geri gelir.
benim ustalarım günde 2 paket pahalı sigara içiyor ayda 1.000 lirasını sigaraya verip sonra da açız ihtiyaçlarımızı karşılayamıyoruz diye isyan ediyor, iphone kablo var mı desem yarısından çıkar, abi telefon kapandı bir yatırsana derler, derim tamam kaç para 'abi 360 tl!'.. çüşşş napıyorsunuz 'abi internet çok yiyor!'... 'abi kredi kartının son günü!', eeeeee, 'abi asgarisini yatırayım bari 1500-2000 yolla da!'
kazandığımızdan fazlasını harcadığımız, gereksiz harcamaların hayatımızın çoğunu kapladığı sanal bir gerçek hayat yaşıyoruz...
kesin yine 2-3 lira zam gelecek ama önden psikolojiyi hazırlıyorlar
3 lira zam gelince herkes derin bir oh çeker :)
Bi arkadaşım "sarma" sigaraya geçmiş. Ama şu paketli tütün satılanlardan değil, "yerli milli" üretici tütünü :D Diyor ki, adamla baya bi muhabbet etmişler, adamın tarlası varmış tütünü yetiştiriyor bilmemne yapıyor, yahu demiş seni yakalamıyorlar mı, jandarma, polis? Yok abi diyormuş. Hepsi bizden zaten, tanıyoruz ediyoruz vesaire... Bi şekilde dokunmuyorlar adamlara diyor.
Diğer bir arkadaş da espriyle karışık, "acaba Reis bu Marlboro vs gibi yabancı firmalara gitmesin diye mi yapıyor" falan dedi :) Yok dedik o kadar ince mi düşünecekler..
Birçok kişi geçmeye başlamış böyle. Güya kimyasal falan filan yokmuş ama garantisi ne, nasıl güveniyorsun, oraları da şüpheli :)
Sigara içenler bulabilirlerse Bitlis tütnü bulup sarma sigaraya geçsinler bence