Nereye doğru sıyıralım?
Printable View
Nereye doğru sıyıralım?
+1tl gelicek diyooolaa
Hiç denk gelmedim rafta kaçak satana bir kaç kez el altından satıldığına şahit oldum ama iyi cesaret vallahi.
Bunun cezanın caydırıcı olmasıyla alakası yok bence, insanlar daha karlı ve daha kolay kazanılan paranın peşinde, üstüne bir de zam, vergi vs. gelince insanlar bir salak ben miyim kafasıyla meşru olmayan yollara başvuruyor.
8 aydır tütün içiyorum, mutluyum, paramda cebimde kalıyor :)
Çare Champix :)
Bıraktım kurtuldum tavsiye ederim mutlaka deneyin.
Bir ara sigarayı azalttıktan sonra önceki sene yine çok içmeye başladım. Geçen yıl elektronik sigaraya başlayıp sigarayı tamamen bırakmıştım ama likit almaya para olmayınca tütüne döndüm. Orta kaliteyle düşük kaliteyi harmanlayıp içiyorum. Gayet hesaplı oluyor. Kaliteli tütün çok mantıklı hem koku olarak sigaraya göre gerçekten çok iyi hem lezzet olarak. Düşük kalitede kahvedeki maltepe içen dayı yanından kaçar o seviye :D
Beyler reisin emri ile zam iptal . Bir kaç ay rahatsıniz hadi bir de adamı sevmezsiniz. ..
Çare kendinizsiniz,aklınızda bitirirseniz bırakabilirsiniz. Hiçbir ilaç kullanmadan sigarayı bıraktım. Elbette bu kişinin tiryakilik seviyesiyle orantılı bir süreç olacaktır. Zorlanacağınızı düşünüyorsanız sigara bırakma hattını tavsiye ediyorum. Ekstra olarak motivasyon olması için;
YouTube
Degerli is ortagimiz; 03 Agustos 2019 Cumartesi gününden itibaren gecerli olan yeni fiyat listemizi bilgilerinize sunariz.
Kent Prg. (Blue,Grey,White):15TL
Kent D-Range(Blue,Grey Switch):15TL
Kent D-Long(Blue,Grey) :15TL
Kent Switch:16TL
Kent (Nano):18TL
Rothmans :14TL
Viceroy:14.5TL
Pall Mall:14.5TL
Tekel 2000:14TL
Tekel 2001:14TL
Samsun:14TL
Samsun 216:14TL
Maltepe:14TL
Saygilarimizla,
BAT Türkiye
Mesaj almak istemiyorsaniz RET BAT TURKEY yazip 3347'ye gonderin B043
Zam geliyor diğer gruplar yapmadı yapan olursa şikayet edin acımayın
Yakında sigara da 50 TL falan olacak. Ben hep 50 TL lik alıyorumculara gün doğacak.. İçmiyorum ama bu kadar vergi alınması resmen sömürü amk spor gazetesi.
Hadi techturkey sen yaparsın
rl=https://hizliresim.com/XbXjao]https://i.hizliresim.com/XbXjao.jpg[/url]
url=https://hizliresim.com/XbXjao]https://i.hizliresim.com/XbXjao.jpg[/url]
kent swich 13 tl olunca bırakmıştım 16 olmuş aahhaa
Sigara 100 TL olsun
Bana uyar :)
Alkole dokunma ama arada atıyoruz iki tek
Bu zam firmalardanmi otv denmi.
Çok belirsiz.. Devlet yapmış olsa kesinlikle ilk olarak PMI (Marlboro) zamma geçerdi.. Alakasız bir zam oldu , beklenmiyordu heleki 3 tl hemde Pazarın 3. büyük firmasından. Diğerleri 1 hafta zam yapmazsa inanılmaz pazar kaybederler..
Aksi gibi JTI ve PMI da yaprak kımıldamıyor.. bugün istediğim kadar mal alabildim mesela yok demediler..
ben burda tekel bayilerine kızmıyorum. ya da "çakal" kelimesi biraz ağır olmuş.düşünsenize sene içinde 2 bilemedin 3 kez olan bişi bu.ve bu adamlar hergün nakit parayla paket başı 50 kuruş kazanmak için milyarlarca ödeme yapıyorlar firmalara.yani bu kadar karsız ve nakitini bağladığın bir işte zam dönemlerinde 3-5 kuruş kar etmeleri gayet mantıklı.sonuçta hepimiz ticaret yapıyoruz ve karsız bir mal satmıyoruz.ve ticareti de para kazanmak için yapıyoruz.sosyal medya da otomobil gruplarına bakıyorum. adam aracın periyodik bakımını yaptıracak internetten yağ,filtre vs fiyatına bakıyor 200 lira tutuyor,gittiği tamirci 350 lira almış diye şikayet ediyor.sanki taş yiyecek tamirci.
Sigara içmiyorum zam gelmiş banena .;) arabası olmayanda benzin zamı beni ilgilendirmez demeyle aynı şey değil bence sonuçta hem para ver hem kötü kok bide işin sağlık kısmı var... geçen gün arkadaşım günde iki paket sigara içtiğini söylüyor ardından kirayı zor çıkarıyorum diyor dedim bune yaman çelişki :)
Mantık aynı değil
Mazot zammı pazara yansıyor.
Sigara zammı bir halta yansımıyor.
Sigara içenler birakirsa zam sonrası.
Sigara içmeyen kitle oley diye bağırıyor sadece.
Sigara içenler elektrik sigara geçsin ben destekliyorum o işi.
Elektronik sigara candır.En azindan cevre kul izmarit filan kirlenmez dumanda iyi kokuyor.
Adam stoğunu fiyat zamsız iken almış, OK.
Zamsız fiyattan satarsa yeni mal alımı zamlı fiyattan olacak, zarar edecek.
Bence bu geçiş dönemini en az zararla atlatmayı her esnaf ister.
Philip morris grubu bu sabah yaptı 7.30 gibi geldi liste
Marlboro 18
Parlıament 18.50
Değerli İş Ortağımız, 04.08.2019 tarihinden itibaren geçerli güncel fiyat listemizi bilgilerinize sunarız.
MARLBORO EDGE (Blue/Sky): 16 TL
MARLBORO TOUCH (Blue/Gray/Aqua/One): 17 TL
MARLBORO: 18 TL
PARLIAMENT: 18.5 TL
MURATTI: 16 TL
MURATTI BLU: 15 TL
LARK: 15 TL
LARK RESERVE: 14.5 TL
CHESTERFIELD: 14.5 TL
CHESTERFIELD MODE (Navy/Blue): 14 TL
L&M: 14.5 TL
İyi çalışmalar dileriz. SMS almak istemiyorsanız PMAKTIF IPTAL yazıp 4946'ya gönderebilirsiniz MERSİS No: 0729-0021-6950-0012 B016
Ticarette ki en önemli kurallardan biridir bir malın maliyeti yerine aynısını koyabileceğiniz fiyattır
Kullanmıyorum, mutluyum..
tekel bufenın mısal 1000 karton sıgara stogu var sureklı her ay duzenlı aldıgı, 1000k sıgarası mesela 100bınlıraya aldı bıdahakı ay 1000k sıgarayı 120bın ödemek zorunda. eger senın deıgın gıbı olursa herhangı bı tekelcı 4 zamda falan batar. tıcarette önemlı olan malı sattgında yerıne koyabılmek. stokculuk falan degıl bu. adam eşek yukuyle para baglamıs tabıkı kazanacak. araba pıyasası yukselınce herkes nasıl yenı fıyata gore satıyorsa buda aynı şey
Marlboro lıght a 18 lira verdim ben artık pes ediyorum :D ayda 600 lira çöpe gidiyor