Techturkey ismi de çok orjinal ve uyumlu ama yönetimce sticker konusuyla aynı kefede tutulur diye düşünüyorum
Umarım dilediğinizce olur :)
Techturkey ismi de çok orjinal ve uyumlu ama yönetimce sticker konusuyla aynı kefede tutulur diye düşünüyorum
Umarım dilediğinizce olur :)
dediğiniz hayali biz bmwteam ile gerçekleştiriyoruz :D son katıldığım organizasyonlar sapanca ve abant , bu da bi abant klasiği
http://i1239.photobucket.com/albums/...ps86156545.jpg
Böyle iddiali bir grup kurmak istiyorsanız klasik amaçlardan çıkılması lazım yediğimiz cezaların haddi hesabı yok 5 liraya benzin alıyoruz bulgaristanda misal e36 veya üstü arabalara binilirken biz o paralarla şahine doğana biniyoruz bunları değiştirecek bir oluşum var ise ben desteklerim...
bu değil sanırım arkadaşın dediği olay. Bunu birçok forum yapıyor zaten ki bizde scirocco ekibi olarak yapmıştık. bu bildiğin buluşmanın yer değiştirmiş hali :) o sanırım türkiye içi gezip, araçları tanıtmak gıbı, farklı yerler gormek gıbı seylerden bahsedıyor :)
Anladığım kadarıyla avrupa ülkelerinde var bu sizin yapmak istediğiniz topluluklar,örnek veriyorum adamlar mangal partileri vs vs şeyler yapıyorlar ama adamlarda yer var imkan var zaman var gerekli izinler alınıyor burada hangi ilde böyle şeyler yapılmaya kalkınsa ya kazalar oluyor yada polisler geliyor böyle şeylere pek yatkın değil ülkemiz maalesef..
- Gerekli seviyeye gelindiği zaman inanın başarılır herşey. Biz bu konu üzerinde adım atamaya çalışıyoruz. Tek başımıza yapamayız bunun bilincindeyiz. Ama güzel işler çıkarılacağınada inanıyorum. İnanmak başarmanın yarısıdır :) Hafta sonunu kapsayan konserli, kamp, çadır kurmalı güzel şeyeler yapabiliriz düşüncesindeyim.
Almanların falan yaptığı wagenverks tarzı olursa süper olur bence.
amaç para kazanmak lafı döndürmeye gerek yok bence, benden tavsiye tofaşk koyun adını amaçlarınıza daha rahat ulaşırsınız
Güzel birşey yapmak istiyorsunuz yurt dışı ayarı gibi bir şey ama ilk hafta ülkemizde misal veriyorum 100 tane harbi araba prof.ce hazırlanmış araba konulur ondan sonra iş şahin doğana tofaşk a dönmesin yada organizasyon yapılcak içerisi şahin doğanların yanlamasıyla sonuçlanmasın sadece kendi fikrim artık bu tip arabalar sadece görüntü ve ses kirliliği iddialı bişey oluşturulacaksa bu tip araçlardan arındırılarak çok güzel organizasyonlar ve paylaşımlar yapılabilir
- Tofaş doğan çeken adamla işimiz olmaz kimse gücenmesin darılmasın neyin ne olduğu ortada. Klasik araç olur tamam ona bişey denmez ama Apaçi tanımını karşılayan araçların paylaşılmasının dile gelmesi bile üzücü.
fuat eminim kotu manada yazmamissindir ancak,biraz sert olmus..kabul bircok sahis bu araclarin icinde sacma sapan hareketler yapiyo..ama burda tofas kullanan ve cok iyi,kaliteli arkadaslarda var..alinabilirler ki bence uzulmene gerek yok..neticede tofas Turkiye klasigidir bana gore..tema Turkiye tanitimi olucaksa bence bu araclara saygi duyulmali ve en az iki uc tane guzel hazirlanmis arac paylasilmali...
abi haklısın ama o şahin doğan bir elin parmağını geçmez gerçekten özenle hazırlanmış sırf zevk için alınıp koleksiyon olarak tutulan ama diğerleri facia hani bakıyosun yurt dışına skoda favorit mesea türkiyede o ne ya deniyor ama adamlar yurt dışında o kadar güzel yapıyolar ki valla iyi olmuş diyosun yada mk1 golf mk1 jettalar bizde niye olmasın görseli başarılı araçlar
isme illa ırk esintileri eklemek niye?
bkz : tr - turk- turkish - ottoman
bide şu aklıma geldi low familia videolarında falan gördüğümüz o düz çimenlik alan gibi yerler bulunmaz. yine 30-40 araçlık arsalara kalırız. ülkedeki imkanlar yetersiz gibi geliyo bana bilmiyorum :)
Apaci olanlar araclar ya da markalar degil, sahipleri... O yuzden araclarin markalarina gore insanlari ayirmayi birakmani oneririm keza hondaci apaci sayisi tofasci sayisini katlar.
Parasi olan apaci olmaz diye dusunenlere buyuk yanilgi icinde olduklarinida hatirlatirim...
"anlamını bilmediğiniz halde, sizi ağlatan şarkılar vardır elbet." bu konuda bana öyle oldu la :D