turkish style olsun illa yabancı olacaksa
turkish style olsun illa yabancı olacaksa
Yanlış anlama sakın ama bence önce senin bazı önyargılardan çıkman gerek. Tamam güzel bir şey düşünüyorsun ama Rusya'daki Lada'yı Türkiye'de yolda görsen 'Adama bak gitmiş Lada'yı basmış akla bak.' oluyor. Sonra o Lada'yı beğenen, tüm Şahin'leri genelleyen bir laf atıyor ortaya. Burada bir tezatlık var. Bence.
Apaçilik insanın içinde varsa vardır, benim gözümde;
-Şahin ile dönmeye çalışan da
-e30 ile dönmeye çalışan da
-e36 m3 alıp lastik yakan da
-Honda buluşmalarına gidip boşa atıp kesiciye girip motorun canına okuyan da
-Porsche'ye binip kesicide gezen de
bunların hepsi aynı zihniyet topluluğu. Bak arabaların ne olduğunun bir önemi yok demek ki. O yüzden bir sürü emek verilmiş bir kuş serisi ile (bknz. Stp Kehribar) Youtube'da 'Pejoya kafa tutan Şahin' aynı kefeye koyuluyor senin düşüncene göre.
Yanlış anlamışsınız yazdığım yorumlarda " Klasik ayrı Apaçhi ayrı " demiştim. Klasik araçları severim ileride bi tane Renault 12 toplama niyetimde var. Ben apaçhiliye karşıyım sadece. Caddelerde bilinçsizce gazlama kızlara hava atıcam diye güm güm müzik el kol dışarıda. Modifiyeyi sevmeme rağmen caddelerde mahallelerde egzoz açıp bağırtanlara karşıyım. Hatta mahallemdeki gençler gecenin 4 ünde uykumdan edince inip havuç, patates sokacaktım egzoza, Allah'ım sen gör dedim vurdum geri yattım.
eğer benim kafamda canlanan gibiyse videolardan izlediğimiz tarzda meetingler olacaksa -ki yurtdışında yapılanlardan altta kalır bi yanı yok artık türkiyedeki araçların- ben sonuna kadar desteklerim ki zaten canibeat tarzında bi oluşum olucağını yazmışsınız. isim olarak ottoman society gayet güzel bence
adı,
turkorazzers
olsun derim ben.
:D :D
Techturkey benim simdiye kadar gordugum en aktif forumlardan bitanesi.bence tt baglantili biseyler yapin.
hepsinden önce önemli olan bütçe. Ayırdınız mı kenara en az 50 60 bin lira ?
Bunun organizasyon gideri var, güvenlik gideri var, ürün gideri var, reklam için araç yapmanız gerekecek bunun gideri var, sponsor olmanız lazım ki birileri sizi duysun bunun gideri var :)
isimlerden gidilecekse projecT-R olabilir. T ve R nin büyük olması hem Türkiye Cumhuriyeti hem de yarış/modifiye/tuning mesajı verebilir. tabi naçizane fikrim. Allah yardımcınız, şansınız ve bahtınız da açık olsun. Umarım hayırlısı ile ilk hareketi yaparsınız. kolay gelsin...
Kimse deyinmemiş bu konuya ama en büyük sorunlardan biride türkiyede kaliteli modifiyenin çok pahalı olması,yurtdışında gelir yüksek yakıt ve araba ucuz,bizde ise gelir düşük arabalar ve modifiye cep yakıyor,yurtdışından izlediğimiz meetinglerde hep farklı şeyler cesur işler görüyoruz bizde çoğu insanın bütçesi kısıtlı olduğu için hadi ilk etkinlikler güzel geçti diyelim ama sonrakilerde yine aynı arabaları görmeye başlicaz ve olay kabak tadı vericek,her birey sık sık araba değiştirip her etkinliğe farklı arabayla gelemez bence,maddiyat ciddi bi konu.
isim daha iyi bişeyler çıkabilir düşündükçe ama şuan en aklıma yatan Neu Project,fuat ın avatarındaki yazı tarzı P nin üzerindeki kral tacı falanda hoş.
yazmadım şimdiye kadar 2 soru sorucam
iyiyle kotüyü nasıl ayırıcaksınız
arkanızda kaç garaj desteği var varsa hangileri ?
TT ile bağlantılı olcaksa TT-Arena yapak :D:D
- Konuya güncel....
Eğer Techturkey bağıntılı olsun diyorsanız Techturkey'le uyacak şekilde isim önerilerini bekliyoruz.
herkes bu forumda olduğuna gore, turkıyede bu forumdan daha kapsamlı bı forum yk demektır..
admınlerle ıletışıme geçıp konuşmak lazm, böyle bı olaya sıcak bakarlarmı bılmıorm ama bı alt bolum açılıp bol bol fotoğraf vıdeo paylaşımı yapılabılır, aylık çekımler olur 6 ayda bırde yazlık(kartıng vb) kışlık(mangal vb) bı sağlam toplantı yapılabılır..
almanya dusseldorf'da 2004'te kurulmuş olan bı grup var "vububup" adında, bellı aralıklarda buluşmalar yapıorlar.. "Vw, Bmw, Mercedes, Audi" model araçlardan oluşuo bu grup..
turkıye'de her model aracın katılmasını sağlayarak bu tarz bı grup oluşturulabılır, pıst gunlerınde çekımler yapılır, drıft gunlerınde çekımler yapılır karışık bı vıdeo hazırlanabılır ama herkesın bahsettığı gıbı parasal ve zamansal rahat olmak lazm..
Modifiye Çılgınlığı 2 - Vububup 288 | İzlesene.com Video
TechTurkey ismi iyi işte :D adminlerle ortak bi çalışma yapın madem isimde iyi
- Yöneticiler nasıl yapalım :) Ortaya sunulan fikirlere, düşüncelere ne diyorsunuz TT yöneticileri. Nasıl yapalım, nasıl edelim.