User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
98 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: Türkiye'nin Modifiye topluluğunu oluşturuyoruz. İsim önerilerinizi bekliyoruz.

hakotech - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı SSagnak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    abi haklısın ama o şahin doğan bir elin parmağını geçmez gerçekten özenle hazırlanmış sırf zevk için alınıp koleksiyon olarak tutulan ama diğerleri facia hani bakıyosun yurt dışına skoda favorit mesea türkiyede o ne ya deniyor ama adamlar yurt dışında o kadar güzel yapıyolar ki valla iyi olmuş diyosun yada mk1 golf mk1 jettalar bizde niye olmasın görseli başarılı araçlar
    anladim kardesim seni,haklisinda..ancak ben o marka araci kullananlar alinmasin konuyu acan arkadasa bilenmesinler,uzulmesinler diye yazdim zaten

ayrica dedigim gibi tofas bir Turkiye klasigidir bana gore..ve beni taniyan cogu kiside beyaz basik bir sahinin hastasi oldugumu bilir apacilikse bende apaciyim ozaman..

aracta marka ayrimi yapmam cogu zaman..hee neden otomobiller bolumunde yazilanlar var diye sorarlarsa,inanin fiat bis ede binerim suan gramda gocunmam..ben arabaya bakmam kullanan hibnoya bakarim,adamsa herturlu kankam

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bir şeyler yapılmak isteniyorsa bence şöyle bir şey bile başlangıç olabilir..

Encontro H Premium - Dia 08/06/2013 - FIXA Curitba - YouTube

kimsenin bir yerde buluşmasına toplanmasına bile gerek kalmaz bir cadde söylersin birde saat aralığı herkes ordan geçer geçerken video ya çekin evde montaj bir kolaj çalışması bilgisayarda yaparsanız gereksizleri atarsınız bazılarına effect yaparsınız v.b sitenize koyarsınız başarılıda bir iş olur.. en azından bir başlangıç olur start noktası olur.. birde farkınız olur..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

fuatozkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    - Tofaş derken yazının içinde birde APACHI kelimesi geçirmiştim ama düşündüğümle yazdığım farklı olmuş

Kimseyi beğenmemek değil, güzel yapılı temiz orjinal araçlar var gerçekten abartıya kaçmadan güzel basılmış, motoru üzerinde emek verilmiş.

Benim istemediklerim sağı solu dökük, 1 jant atıp yay kesip, film takıp kral gibi gezenlere, o tarz araçlara dedim.

Ruslara bakın adamlar ne güzel ladaları klasik basık yapıp biniyorlar o tarz araçlara hastayım zaten o ayrı konu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bir şeyler yapılmak isteniyorsa bence şöyle bir şey bile başlangıç olabilir..

Encontro H Premium - Dia 08/06/2013 - FIXA Curitba - YouTube

kimsenin bir yerde buluşmasına toplanmasına bile gerek kalmaz bir cadde söylersin birde saat aralığı herkes ordan geçer geçerken video ya çekin evde montaj bir kolaj çalışması bilgisayarda yaparsanız gereksizleri atarsınız bazılarına effect yaparsınız v.b sitenize koyarsınız başarılıda bir iş olur.. en azından bir başlangıç olur start noktası olur.. birde farkınız olur..
    iyiymiş yapılabilir ama polisler üşüşür hemen

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladim kardesim seni,haklisinda..ancak ben o marka araci kullananlar alinmasin konuyu acan arkadasa bilenmesinler,uzulmesinler diye yazdim zaten

ayrica dedigim gibi tofas bir Turkiye klasigidir bana gore..ve beni taniyan cogu kiside beyaz basik bir sahinin hastasi oldugumu bilir apacilikse bende apaciyim ozaman..

aracta marka ayrimi yapmam cogu zaman..hee neden otomobiller bolumunde yazilanlar var diye sorarlarsa,inanin fiat bis ede binerim suan gramda gocunmam..ben arabaya bakmam kullanan hibnoya bakarim,adamsa herturlu kankam
    lada yada 124 kasa fiat lara hastayım mesela bi ara niyetlendim vazgeçirdiler yoksa alıp yapıcaktım zevk için asker dönüşü bis projesi var kafamda yzf r1 motorlu yada hayabusa swaplı bis düşünmüyor değilim abi

FaTlH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    TurkeyRaceTeam

Fena değil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    izin alırısınzı polisden gidersiniz söylersiniz şurda şu saatte araçlar geçicek çekim yapıcaz diye..
    sen böyle düşünüyorsan yarın öbürgün organizasyon diyorsun kamp olur belki diyorsun sen o işler için kaç yere gidip ne tür izinler alıcağını biliyormusun..
    bu tür işlerde alışmanız lazım
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahin-Doğan ayrımı yapmanız hoş olmaz alın teri ile araba alıp bu işe başlayanların çoğu bu araçlar ile başlamıştır.

Türkiye'de çok çok iyi yapılı Şahin-doğan var biraz araştırın yapacağınız etkinlikte marka değil görüntü önemli olmalı üsttede belirtildiği gibi araçlar değil kullanıcısı önemli şuan honda 106 vs vs gibi birçok araba kullanan Apaçi mevcut.

Umarım istediğiniz gibi isim bulur başarılı olursunuz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    izin alırısınzı polisden gidersiniz söylersiniz şurda şu saatte araçlar geçicek çekim yapıcaz diye..
    sen böyle düşünüyorsan yarın öbürgün organizasyon diyorsun kamp olur belki diyorsun sen o işler için kaç yere gidip ne tür izinler alıcağını biliyormusun..
    bu tür işlerde alışmanız lazım
    Ne tür islemlerin neler gerektiginin bilincindeyim teori bol ama pratik yok Bilmediklerimi tamamlamak, akıl fikir almak icin bu konulari actim. Temelleri atsak gerisi illaki gelecek niyetimiz bu.

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakotech Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    valla ben bi halt anlamadim..resim toplulugumu olucak?modlu araclara organizasyonmu yapilacak?yoksa tech gibi bi site olup millet orda yine arabami konusucak?son soledigimse eger burdan uye olucak olanlar vardir ancak en fazla 10 kere girerler siteye..tilki yine buraya doner

hakikaten ben bisey anlamadim..ve benim gibi bi ton adam vardir anlamayan..gerizekali damgasi yememek icin yazmiyolardir,ancak ben milyonlarin sesiyim onlarin soramadigini sordum..damgayi bana yapistirin amac ne ? tam icerigi ne bu acmak istediginiz seyin? sey dedigim sey ne?

bide hemen kendi hayalimi dile getireyim..benimde hayalim gumbal miydi neydi,hani bissuru spor araba toplaniyo bi yerden biyere gidiyo falan..keske bizdede bole bisey olsa..tabiki yurt disina cikicak babayigit sayisi cok azdir,ama sehirler arasi takilinsa..mesela istanbuldan cikilsa,insanlarin butcesini sarsmiycak biyer mesela ankarada finish olsa..sonra bi aspava yisek akabinde bide angara havasi takilsak donsek..sicayim bole hayalin icine ben bile inanmadim
    Hahahahaha abi her yazdıgına gülüyorum bu aralar her yazının sonlara dogru patlama geliyo hahahaha

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    turkish delight

olsun ısımde

psikolojikdeli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaş Tofaş ayrımı yapmıyor orada ufak bir yanlış anlaşılma var, zihniyet ayrımı yapıyor e-5 de modifiye açılımı yapan tipleri belirtiyor

benimde anlatmak istediğim şu yanlışım varsa düzeltin

facebook ta webde populer bir sayfa site vs oluşturmak populerlik saglandıktan sonra anahtarlık tshirt sapka sticker vs satısından gelir elde etmek vs vs
    tabi bu arada fotoğrafçılarda başarılı çekimler sonuncunda populerite sahibi olacak belki ilerleyen zamanlarda ücretli çekimlerin belki yolu açılacak
    yanlış düşünmüyorsam amaç budur

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı fuatozkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Ruslara bakın adamlar ne güzel ladaları klasik basık yapıp biniyorlar o tarz araçlara hastayım zaten o ayrı konu
    Peki o Lada'ların paylaşıldığı büyük etkinliklerin hangisinde İngilizce bir isim gördün? Alfabesini bile okuyamadıkları bir dilde bütün yabancı ülkelere ismini duyuruyorlar. Acaba nasıl ?

Ayrıca dipnot olsun, Rusya'daki apaçi Lada'ları görsen Türkiye'deki hiçbir Tofaş'a apaçi denemezsin..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    araba olayını belli bir dalda sıkıştırırmamak lazım öyle olursa gene olmaz bence... bunun kdm,jdm,hella flush,rat ,lowrider, klasik, modernize edilmiş retro klasikler v.b gibi .. bir sürü dalı var.. türkiyedede bazıları var bazıları yok..

bunu sadece modifiyong alanında bir bodykit bir jant iki egzosa bağlanırsa başkaları katılımda bulunmaz..

Kakus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    K.

tolgakaynak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yapılıcaksa türkçe yapılmalı. yabancı kelimeler bana özenti geliyor :S

free-hifi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    25 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tofaşa binenleri çevirin sorun neden bu arabalara biniyorsunuz diye yüzde 90 ı diyecekki paramız bu kadarına yetiyor yüzde 10 kısım hastalıktandır.

Emre Ekrem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı By_HaNNibaLL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Benim fikrim şu ;

yukarıda saydiğiniz isimler yada benziri topluluklar vs. beğenilecek işler yaptiklari için taa türkiyeden biz bile biliyoruz.

Bizim en büyük sorunumuz kendi dilimizi milletimizi aşşalamak bende sürekli yaparim da

İsim Türk olsun zaten amaç ve yapılanlar güzel olursa her şey hızla gelişir.
    Çok doğru, tebrik ederim.

TMT olsun, Türkiye'nin Modifye Topluluğu, şahsen çok gereksiz olduğunu düşünüyorum.
    /// PEUGEOT SPORT
    Undertaker

PSA Brothers

_sinan_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kartal Drift Team ?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)