O gecede konustuk kardesm senle sibob ayarımı yeni yaptırdm ve map bozuldu afr 15/16 yürüdm ama araban gerçekten sıkı f/e/h kpro typerlar ile çok güzel olur tebrikler maşallah:icon_tup:
Printable View
yaa kusura bakma 2008den bu yana bu foruma üyeyim sizin kadar alakasız konulara yorum yazan alakasız şeylere idda eden ve her yaptığı konuda mutlaka kavga çıkaran birini daha görmedim hangi tartışma yada deneme videosu açsam mutlaka sizin iddalarınız ve tartışma yaratan yorumlarınız zevk meselesimi diyelim başka bişemi adını koyamadım ben :mad::mad::mad:
haddimi aştıysamda kusura bakılmasın lütfen
Deneme olmadan boka sardı :D
Hiç bi zaman büyük iddam olmadı okan o akşam bile deneme yapmıycaktım biliyosn burgaza kadar geldinz deneme olsun dedinizde tamam dedim denedik geldk muhabbet ettik kahvemizi içtk ewimize döndk az çok tanıdıysan beni ne kimseyi küçümserim nede kimseyi yüceltirim
aynen fıratta bizi tanır tanıştığımada memnun oldum yine beklerim illa deneme değil çay kahve muhabet arayı soğutmayalım bu işlerle uğraşan trakyada pek nadir kaldık :icon_tup:
Benim aracın eksikleri ve senin eksikleri bitirdikten sonra muhabetine gene bir sıkarız yanlız 3 değil 2 de sıkalım 3 te pek tat vermiosun moralimi bozdun :D
Evet ben o gece czt ve f7r ile denedim sadece.Kimsede video yok mu aslında atılsada izlesek araçlar nasıl yürümüş bi görelim:)
Denemeden atışmaya ordan mangala ve davetlere geldik :) ertuğrul kanka şimdiden deniyecek araçlara kazasız belasız gazlamalar konu fazla sapmadan gelicek bütün araçları ve arkadaşları yarın mangalımıza bekleriz ordan cıkılıp tatlı tatlı denemeler yapılır :icon_tup:
zz ies o setupla stage2 plus cupralarla felan denemeli typerları zaten geçer rahat bi şekilde
herkes ies ies diye acındırıyor ama 1.6 turbo ies :D
http://www.techturkey.com/forum/vide...bo-15-bar.html
ies motorlu turbolu ef civic, m5 egzoz filtre headerrs yazılımlı