Dostum senin dişlerini dökerim uzun sure pipet kullanirsin ayik ol :D
Printable View
seni ne alaka eder. Alakasız konu dediğin ne. Burada konu varsa herkes yazabilir. Buranın muhtarı sen misin? Kavga çıkardığım yok. Kavga edecek sebepte yok. 300 hp turbo arabayla 260 hp atmosferik arabalarla denemek istiyorlar. Deneyen çıkmayınca da Type R lar korktu diyorlar. Kimse geçileceği denemeye çıkmaz. Neden çıksın eş dost olmadıktan sonra. Manası yok.
Ben sana yorum yazamıyorum ya walla kitlenip kalıyorum yorumlarını okuyunca ben typerlar korktu diye bi cümle kurmadm kuran arkadaşıda tanımam senin gibi konuma özgürçe yorum yapma hakkını bulmuş kendinde yazmış her yazılanı konu sahibine atma ayrıca ben kendime deniyecek araçta buldum herkes senin gibi aynı fikirde değil :icon_tup:
Gelmeden öncede söyledim video cekmicem diye ki cekmedim zaten.Biz denerkende o makas tehlikeli oldu haberin olsun.Tam viraja dogru gelmistik esp devrede degildi fren yaptik serhanla beraber araba sarsıldı.Neyse ben sizde video var mı diye merak ettim.Sen beni zaten gecersin bahanem yok orda da söyledim ama ogunki ayarınla 200 e kadar boy boy luk bi durum söz konusu degil haberin olsun.Ayagımı gazdan cekme sebebimi sanada söyledim bi anda duman görünce bisey oldu sandım korktum biraktim ve o ara boy boy oldu;)
Kardesim mangala davet ettin eyvallah.
Gelirken de sana denemelik bi typer getireyim.
220 230 hp civari..
260 hp miz yok
Seni kesmez ama idare et.elimizdeki mal bu.:))
Kafalardaki soru isaretleri silinir sanirim..
"ayrica senden korkmuyorum" :))))
Ben gecersem mangali sen ismarlarsin,
Sen gecersen yine sen ismarlarsin :)))
Su bulusma nerde olucak moruk ozelden atarmisin
Wayyy be ne gider mangaldan sonra ZZ..
vericen kutsalı:D
megane rs ile denermisin?