[QUOTE=Hikmet Gönül;7279045]Inanmak basarinin yarisidir...
kardesim benim..
sag yap sol yap geell))
Hikmet abii zafere giden yolda cekilen cile kutsaldır![]()
![]()
![]()
MK I Turbo Focus
MK II Turbo Mondeo
Mapper Bladerk
Special Ford Service & Original Spare Parts & Ford Performance Parts
ya sen nasi bi adam oldun boyle.
tilki gibi sin amk.bise gozunden kacmiyo.
ben bile bakmadim daha orda ki yasima hahaha
Knka yarin dukkanin durumuna gore cikicam iste gecerken hilmiye falan ugrucam gec kalmazzam.net bise yok.
yoksa yemekmi ismarlican??
[QUOTE=Firattoptas;7279112]O zaman imana gelirsin firatim hahhaa
"FF VTI"TURBO
"RR Type R"
"JP egK20"
"DD TypeR" TURBO
"RED KA Turbo TypeR"
[QUOTE=Hikmet Gönül;7279243]ya sen nasi bi adam oldun boyle.
tilki gibi sin amk.bise gozunden kacmiyo.
ben bile bakmadim daha orda ki yasima hahaha
Knka yarin dukkanin durumuna gore cikicam iste gecerken hilmiye falan ugrucam gec kalmazzam.net bise yok.
yoksa yemekmi ismarlican??
ısmarlarım kanka telefon açsana geçerken
Kurt kışı geçirir yediği ayazı unutmaz..
herkes yazabilirse bende senin hakkındaki rahatsızlığımı istediğim gibi yazabilirim demektir buda beni alakadar eder olduğu içinde yazma hakkım var ...mahalle değil burası bi muhtara ihtiyaç duyulsun ama olsaydı emin ol sen olurdun ben değilokadar okumadan alakasız şekilde yorum yapıyorsunki adamın yazdığı torku bile yanlış anlayıp kendi kendine yorumlar yapıp stres yapıyorsun... senin typer ın varmı ?? korktu diyorlarsa sana ne sen savunuyorsunki typer dan sorumlu bakanmı seçildin ?
ben yaşına saygı duyduğum için sizli bizli konuşurken sen yine mahalle ağızı konuştuğun için bu şekilde verdim cevabı
burdan da başka bişe yazmak istemiyorum biliyorumki sen yine yazacaksın özelden yaz bana konu kirliliği olmasın
PROJECT 01
Bana olan rahatsızlığını bana özelden yazarsın .
Evet adamın yazdığı tork 304 ben anlamışım 340 ne büyük fark. Ama bakıosun hala K24 den yüksek. Benim muhtarlık gibi bi derdim yok. Ama senin var ki araya böyle şeyler yazıosun. İstediğimi yazarım seni alakadar etmez tekrar ediyorum. Forumda dünya kadar mod var alakasız görürlerse beni atarlar ya da ceza verirler. Üstüne vazife olmayan konularda yorum yapma.
IN BOOST WE TRUST
Bu gece deneyecek olan Abiler,kardeşler,arkadaşlara iyi sohbetler kazasız belasız denemeler. Allah C.C cümlenizi korusun
Haddinden fazla değer, gevşeği kral eder
34 GE 5563 - BlackGetz
34 KA 0667 - matKAp VTI
41 KK 495 -- KKing VTI
34 TS 8034 -Red King CORSA 1.7 DTI+
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)