Cok eglenceli ve ekrana baglayan bir calisma daha olmus...
"bir fatura da Golgelerin gucu adina")
yalnız sansürsüz versiyonunu kesin izleyin derim normalinden daha komik robot herife bir küfür ediyor kopdum) bipliyken tv de anlamamışdım..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
gene kopdum çırağa yaa dadaşlar oto tamirhanesindemi çalışıyoruz dizi sektöründemi belli değil konuşma sen sezai![]()
![]()
![]()
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
İnşallah bozmazlar, ilk bölüm için gayet iyiydi.![]()
'01 Black 106 GTI / '01 Silver Clio RS / '99 Blue 106 GTI / '02 Silver Civic Type R / '11 White Polo GTI / '02 Blue Bugeye STİ
ilk bölümü yayınlanmadan izlemiştim özel gösteriminde 2. bölümünde çekimlerinin bir bölümünde setteydim birhayli eğlenceli ve başarılı bir iş çıkartıyor ekip . Ahmetle Murat zaten apayrı![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Adamlar gerçekten komedi konusuna başka boyuttan bakıyorlar ve inanılmaz iyiler göre özellikle ahmet kural![]()
Sansursuz izlemekdaha keyifli
BU seferkı çok iyi ama işler güçlerinde ilk 11 bölüm çok iyiydi sonra bozdular hele hele o dizi içinde dizi çektikleri huzur evi bölümlerini doğru düzgün izlemedim bile.
geçen ntv de izledim zaten sanırım bir sezon çekilmiş çokdan.. yani şu anda bir sezonu hazır..
zaten ilk bölümün en sonunda bütün sezon başlarından geçenleri bir nevi özetlemişler..
birde ocakdan hazirana kadar vericeklermiş diziyi yani misal haziranda sezonu kapattılarmı yeni sezon diğer dizilr gibi eylül ekimde değil ocakda olucakmış
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)