Arkadaslar bi arkadasın ruhsata işli lpgli aracı var. Lpg yi söktürdü şimdi muayeneden geçmesi için ruhsattan lpg yi sildirmesi için proje falan çizilmesi gerekiyormuş. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı bunu en az maliyetle nasıl çözeriz.
Arkadaslar bi arkadasın ruhsata işli lpgli aracı var. Lpg yi söktürdü şimdi muayeneden geçmesi için ruhsattan lpg yi sildirmesi için proje falan çizilmesi gerekiyormuş. Bu konuda yardımcı olabilecek biri varmı bunu en az maliyetle nasıl çözeriz.
LPG ile işlerde (sızdırmazlık kontrolü vb) MMO'nun yetkileri alındı diye biliyorum?
Okumadan imzalamam.....
Konu hakkında fazla bilgim yok,alınmış olabilir. yardımcı olur belki diye geçmişteki konuyu yolladım direk.![]()
Bu iş anladığım kadarıyla 300-400 ü bulacak onun yerıne 2. El lpg kiti taktırsa olmazmı nasıl olsa ruhsata işli. Arac eski sattıgım arac ben lpg yi sökup satmıstım ama hıc aklıma gelmedi şimdi alan kişi muayeneye sokacak lpg sorun oldu bende yardımcı olmaya calısıyorum
O kadar para verilecekse söktürmenin bi mantığı yok bence. tek zararı bagajda tankın kapladığı yer olacak
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)