Son donemde hobbit 2 ile düğün dernege gittim. Hobbit 2 zaten soylenecek söz yok :) dugun dernekte guzeldi fakat sonu sacmaydi genede gidilir gulduruyorlar :)
Printable View
Son donemde hobbit 2 ile düğün dernege gittim. Hobbit 2 zaten soylenecek söz yok :) dugun dernekte guzeldi fakat sonu sacmaydi genede gidilir gulduruyorlar :)
47 Ronin ilk yarısı cok iyi ikinci yarı biraz daha iyi olabilirdi ama genel olarak basarılı bir film.
Hobbit 2 cok cok iyiydi. Görsel efektler konunun ilerlemesi filan söylenecek söz yok.
Dügün dernek bekledigimin cok cok gerisinde kaldı. Abartıldıgı kadar olmadıgını gördüm. İzlenir mi evet ama cok birsey beklememek lazım.
Patron mutlu son istiyor zamanınız varsa izlenir ama sırf o film için gidilip izlenmez. Vakit gecirmek için güzel bir film.
Dün sağsalim 2 ye gittim özellikle 2. yarısı güzeldi. Doğan görünümlü şahin iyi güldürdü...
Düğün dernekte de bi çok güldüren espri var...
Hobbit 2 için kaliteli bir sinemaya gitmeniz görüntü ve ses kalitesini hissetmek için tavsiye olunur :)
Düğün dernek 10 üzerinden 6-7 ise, Patron mutlu son istiyor 10 üzerinden 4 alır belki 3 Zaman kaybı...
İnsanlar düğün derneğe büyük beklentilerle gitti, ben de öyle. Belki beklentileri tamamen karşılayamadı ama paramın çöpe gittiğini düşünmüyorum kesinlikle. İzlerken çok keyif aldım.
Dugun dernege bilet alirken mal arkadasin teki daha once izlemis olmasi sebebiyle yok kotu yok guldurmuyo vs bahanelerle caydirmaya calisti ama sonuc olarak dugun dernegi izledik.
Hikayenin sonu biraz sacma evet ama iyi guldurdu :)
Dugun dernek beklentilerin altinda bence cok abartildi bu nedenle beklenti yuksekdi
Düğün dernegi vasat bulan arkadaşlar, sakın sağ salim 2'ye gitme gibi bir hatada bulunmayın :D :D
47 Ronin ile ilgili olumlu şeyler okudum, gitme fikrim oluştu bakalım :)
Bugün Patron Mutlu Son İstiyor'a gittim bende ve çok beğendim.
beklentileri işler güçler veya çalgı çengideki gibi tutarsanız düğün dernek filminden zevk alamazsınız. bence de ilk yarısı biraz durgun ancak biz filmin ikinci yarısında baya güldük, zevkler tabi.
Patron Mutlu Son Istiyor - Gidilebilir, ben sevdim, ozellikle hatunla izlerseniz daha zevkli olur. :D
Dugun Dernek - Ben begendim ama akici degildi film arada bir tikaniyomus gibi geldi, ama espri kaliteleri iyiydi her turlu.
Kacis Plani - Guzel, zekice, ama eger komplo teorisi kurma konusunda benim gibi deli biriyseniz basindan senaryoyu tahmin edip filmin sonuna kadar mal gibi oturabilirsiniz benim yaptigim gibi. :D
Yok normal insanim diyosaniz tavsiye edilir. :D
Kaçış Planı'nı baya iyi buldum. Sırf Sylvester Stallone için bile izlenir :)
spoiler -- adam yaşlanmış eccük :) -- spoiler
bu hafta Frankenstein geliyor, ona gideceğim. ama gargoyle'lerin ne işi var filmde fragmandan pek anlamadım, saçma geldi, umarım gitmeye değer :)
300 spartalı 2 geliyomuş diye duydum
her cuma sinemaya gidiyorum.
düğün dernek : vasatın üzerinde bi film. güldüren sahneleri bolca mevcut. genel itibarı ile sürekli komik değil ama bağıra bağıra kahkaha attığım oldu :)
senin hikayen : bu filmden kimse bahsetmemiş. galasına giden erkek kadın bütün ünlüler ufak da olsa bi göz yaşı dökmüştü. merak ettik. kız arkadaşımla gittik. harika ötesi bir senaryo. ben duygusuz bi adam olarak bi ara gözümden yaş geldiyse duygusal olanları düşünemiyorum. kız arkadaşım hüngür hüngür ağladı bi ara :)
patron mutlu son istiyor : tolga çevik etkisi ile gittim. gittiğim için pişman olmadım. ama gitmesem de olabilirdi. biraz kapadokya reklamı gibi. romantik komedi ama romantik kısmı ağır basıyor.
sağ salim 2 : vasat bi komedi filmi. berbat değil ama bi kaç sahne dışında güldürmüyor. fazla argo. çok saçma sahneler var. ama 2 saati öldürmüyor. yani gidip de bişey kaybetmezsiniz :)
Düğün dernek fena değil ama patron mutlu son istiyor beklediğimden kötü çıktı.
Düğün dernek te çok güldüm.
Patron mutlu son istiyor. da kız arkadasınızla gidilicekse güzel bi film.