The Raid 2 Berandal 4 Nisan 2014 vizyon tarihi bekliyorum :)
Printable View
The Raid 2 Berandal 4 Nisan 2014 vizyon tarihi bekliyorum :)
Bi guncel alalim bugun sinema planim var hangi filme gidilir?
"Oldboy" kötü. Senaryosunu kim yazdıysa aq onun.
"47 Ronin" güzel, izlenir, pişman olmazsınız.
"Düzenbaz" para vermeye değmez yarısında çıktım. İlk yarı rezaletti ikinci yarısı güzelse bilemicem :)
47 ronin güzel bi film izlenir ama saçma sahnesi cok fazla mesela film afişinde yüzü dövmeli olan elemani sadece bir sahnede görüyosun sirf ilgi ceksin die konulmus bir sahnedede bana ögretilen bu yetenekleri kullanmamaya yemin ettim diyip filmin sonunda yeminimi bozduumm uuullleeeee yapmasi felan bana komik geldi ama genel olarak iyi izlenebilir bir film
Hobbit 2 gayet güzel 1 e nazaran birazcik vasat bir film ejderha daha az konussaydi cok daha iyi olurdu :)
Frankestain klasik underworld yapimi efectler oyniyan elemanlar hepsi underworld ekibi ama filmi izlerken hic sikilmadim sürekli bi action ve dövüş iblislerin yüzleri biraz igrenç ve çakma durmasina karsin ben roninden daha fazla begendim
Kitapta ki kadar konuşmamış en azından. Bilbo ile oldukça uzun konuşmalar anımsıyorum. 2003 yılında okumuştum. :) Benim merak ettiğim 5 ordular savaşına da yer verecekler mi? 2. filmin çok geç bittiği kanısındayım. 3. film zipli gibi olabilir. Endişem bu yönde. :(
Vehicle 19
Yanlış zamanda yanlış yerde bulunan Michael Woods isimli bir gezgin turist, Güney Afrika'ya seyahat eder ve indiği an araba kiralama dükkanına gider. Arabasını kiraladıktan sonra içine dahil olduğu iş ise alabildiğine kirli ve gizemlidir. Kiralanan arabanın içerisinden çıkan gizemli kadın Rachel Shabangu, yakın zamanda ülkenin en sansasyonal olaylarından birinin en büyük görgü şahididir. Bu olay ülkedeki emniyet güçlerinin imza attığı bir ahlak erozyonunu ortaya çıkarmış ve olayın tek görgü tanığı olan Rachel'ı da büyük bir tehlikeye atmıştır. Tüm bu tehlikelerle burun buruna gelen Michael, hem kendi hayatını kurtarmak hem de Rachel'ın güvenliğini sağlamak zorundadır.
Senaristliğini ve yönetmenliğini Mukunda Michael Dewil'ın üstlendiği gerilim türündeki filmin başrollerinde Paul Walker ve Naima McLean yer alıyor.
Frankenstein dün akşam gittik tavsiye ederim gayet güzeldi
conan gelicek :) conanda dwyane johnson oyanayacakmış. sırf o adam için gidicem
bana masal anlatma bomba bişeye benzemiş... behzat ç deki harun amma zayıflamış bu arada.... etiket tofaşdaki zenciler öldürdü gülmekten :D :D
pazartesi günü mahsunun filmine gitmiştim. güzel bir dram filmi çekmiş yine , tavsiye ederim :)