focusun piston saplamaları nasılmıs ben onu anlamadım?
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
https://www.instagram.com/biramemuru/
PD 130 dizel al Ferhat![]()
Focus 2 nin makyajlı ve makyajsız iki kasasını da kullandık. Donanım, performans, yol tutuş, ses sistemi olarak fazlasıyla iyi. St jant tamponlarla çok şık duruyor.
Poloya gerek yok diye düşünüyorum![]()
iki araçta aynı anda ailemizde var. durum aslında tamamen kendi isteğine bağlı. b segment ile c segmenti kağıt üstünde ne kadar karşılaştırırsan karşılaştır c hep önde gelir ama kişisel istekte durum farklı olabilir.
misal bizde 2007den beri focus var, temmuzdan beride polo. benim tercihim polo olur nedeni ise boyutları şehiriçi için ideal, yakıtıda desen aynı şekilde sakin kullanımla şehir içi ortalamam 5.5 civarlarında geziyor, e zaten arabaya %90 iki kişi bindiğimden iç genişlik gibi sıkıntımda yok ama evli ve çocuklu olsam yada ailede tek araba olsa, focus boş bile olsa focus seçerdim. aile kullanımı için o araç ideal. gerek konfor gerek iç ve bagaj boyutları polodan önde.
banada sankı polo daha rahat gıbı geldın sehır icınde segırdısına 2 aralada gıttım focus cok daha konforlu sehırdısında ama sehıriçinde focus bıraz sert...
polo için focustan vazgeçmezdim. çünkü polonun boşu bir süre sonra dolu arabadan indiğinizden dolayı sıkacaktır.
ama anladığım kadarıyla şurda 2-3 kişi değiştir kardeşim pişman olmazsın mis gibi araba dese anında satılığa koyacaksınız focusu![]()
genel görüşe göre mantıklı olan ortada. ama her zaman mantıklı davranmak gerekmeyebiliriçinde kalıcağına cebinde dursun misali al gitsin o zaman temiz bir polo
![]()
ben olsam bi mini s alırım bro
Connecting site...
audi tt de güzel geldi gözüme ama modeli cok düşük
Connecting site...
bu da kia ceed, öneren olmuştu örnek olsun ama bence güzel değil
Connecting site...
çocuklugumda ilk bindiğim araba, 30 liram olsa direk düşünmeden bundan alırım bi tane![]()
Connecting site...
( 🔴🔴 VETTE 🔴🔴 )
bir üst sınıf arabayı verip bir alt sınıf arabaya geçmek sanki pişmanlık olmazmıfocus daha iyidir
![]()
Madem hızlı dizelden keyif alıyorsun pd 130 al önü açık tekrar sattığın polodan alman çok gereksiz bence.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)