Cliosportve Nickli Üyeden Alıntı
neyi sacmalıyoruz?
adamın taktıgı volan beni gram ilgilendirmiyorki isterse brodway volanı taksın, araba onun isterse döker benzini yakar, benim cebime giren yok cıkan yok
yanlız adama once megane rs denilen sonrada motorda sokulme laguna volan cıkan
volana ne diceksin, zaten onuda gec o volan 500 lira arada yani 500 lira bazıları ekmek yemiş kim yedi bu ekmegi ben adamı uyandırıyorum yoksa gene cebime giren yok, uyanıklılık yaparken bole yaparlar adamı senden uyanıgı cıkar ekmegini yer
bana deseydi ben laguna volan takıcam iyi kotu bulurduk onuda o paraya
neyse onuda kendi bilir gram ilgilendirmiyor herkesin parası malı kendine saygı duyarım sonuna kadar
napalım dünyanın sonu degil
benim takıldıgım mevzu bu degil
birinle iyi kotu anlastıktan sonra farklı arayısları devam ettirirse bir insan orda kafalarda soru isareti belirir. ben net bir insanım karsımdakindende onu beklerim
bir mal vardır ortada fiyatı sudur işine geliyorsa anlasırsın ve alırsın yada işine gelmez
almassın insanlarıda bosuna oyalamassın herkese senden alayım deyip 3 yeri birden idare etmessin, net olursun dersinki tamam kardesim fiyatın bana uymadı malın bana uymadı seni kafamdan eledim. hadi finalde birinle anlastın son dakka gene farklı bir alternatife donersen uydurma bir sebeple bu dahada kötü olur
acıkca deki kardesim ben sıfır volan buldum, evet senden bu volanı aldık ama farklı bir alternatif cıktı geri yollamak istiyorum, karısndakide biraz bozulsada finalde sana derki, tamam kardesim yolla geri npalım der gecer
ama olay malı boklamaksa olay cok farklı yere gider simdi oldugu gibi
o volanda bozuk falan degil
cok bilmiş ustalar demişki volanın ust tarafı dönüyor bu volan toparlamıyor o yuzden bozuk:D
eger o volan o sebepten bozuksa ben bugune kadar 2 kişiyi kazıkladım:D
cunku sattıgım volanlar 7-8 cm ileri geri donuyordu, adamlarda su an hayal goruyor bozuk volan kullanıyorlar
su an elimde 1 adet cıkma volan daha var oda donuyor ole, oda bozuk, denk gelirse bir kişiyi daha kazıklacam:D
güldürmeyin kendinizi ya, adı ustunde oynar volan
o volanın ustu zaten donmesi lazım
donmemesi lazımsa adam niye dual mass yapıyor, clio gibi single mass yapar gecerdi
o sıfır motordan alınan volanın ust kısmı donmuyor yani olemi:D peki:;)