Trabzonda da mor renk bi 124 var yapan kisi nostaljiyi tam anlamıyla yansitmis arabaya . O arabayi gordukten sonra bakmistim adam deri koltuk yapmis bi de jant kapakları en assagi 7 kagit yaziyor haliyle butce uymadi ama aklimda olur sagol tavsiyen icin.
Kardesim kadett cidden 49 bindeyse pedere gosteriyim yarin . Simdi uyandirmiyim gunahtirAsconayla rekord bana gelmez onlar daha cok aile ve biraz da yasli arabasi ama kadette aklimin kosesinde sağolasın
![]()
Yeşil e gidip yakından çok bakan oldu daha alan çıkmadı kısmet, Mk1 i ucu ucuna bütçeyle alırsan seni üzer en iyisini bile alsan az çok sürekli masraf yapacaksın ona göre kendini ayarla, bir bilene baktırmadan alma...
bundan 1 sene once bı arkadaşım ıçın golf mk1 ararken denk gelmıştım bu araca, şmdı tekrar aynı açıklama ıle ılan yayına gırmış..
bı vw'cı abımle muhabbet ederken mk1'ler nasldır kronık sorunu nedır dıe sormuştum, bı tane temız var demıştım, gülerek yeşıl mıdemıştı, bız baktık o araca ama ... dedı..
ama'dan sonra bışy demıştı ama tam hatırlamıorm, bende o dakikadan sonra bakmamıştım o araca, boya kaporta olarak duzgundu sanırım motor ıle ılgılı bı sorunu vardı sankı..
bıde mk1'lerde 1 ve 1.5 dıe ıkıye ayrılıomuş ıçındekı torpıdo farklı oluomuş sanırım, bı araştır derım..
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
dedığım gıbı tam bılgım yk, vw ıle ıçlı dışlı olan bı abım bana bunu soyledı..
79 model ufak stop olup ama makyajlı kasa torpıdosu olan modellerde varmış sanırım, yanlış anlamadıysam böyle bışy soylemıştı..
araç hakkında bılgın varsa 1-1.5 olayı yok dıosan yokturvw benm ılgı alanım deıl onun ıçın bışy ıddaa edemeyecem..
![]()
F&F CAR CLEAN - Detailing Center
Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)