User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
26 sonuçtan 20 ile 26 arası

Konu: Golf Mk1 ciler bakabilir mi ?

h.guroglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu eklediğin araç siteden birinindi yanlış hatırlamıyorsam hatta konusuda olacaktı diye hatırlıyorum üzerindeki vectra a larda kullanılan 129 hp lik sohc motor var üzerinde parçası ustası zibil gibi her yerde var
    Alıntı Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    japonlar 2 tur atıp soğutmak için kenara çekilirken bmw ler tapagaz dönüyor

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı c20let Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Connecting site...

kardeşim örnek olarak koydum daha uygun fiyata da bulunabilir. 124 bakabilirsin. Fabrikadan yeni çıkmış kondisyonuna getirirsen sağdan sağdan tıs tıs keyifli olur. Yedek parçaları da ucuz.
    Trabzonda da mor renk bi 124 var yapan kisi nostaljiyi tam anlamıyla yansitmis arabaya . O arabayi gordukten sonra bakmistim adam deri koltuk yapmis bi de jant kapakları en assagi 7 kagit yaziyor haliyle butce uymadi ama aklimda olur sagol tavsiyen icin.

Alıntı 41AF101 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana göre alabileceğin en mantıklı araba ;
    Connecting site...

İç koltukları büyük ihtimal yırtıksız söküksüzdür. Kılıfları söküp orjinal döşemeyi temizlersin. direksiyondaki kaplamayı sök.350 liraya atiker lpg tak , bas yere zıpzıp gez.

edit:
    Connecting site...
    Connecting site...
    Kardesim kadett cidden 49 bindeyse pedere gosteriyim yarin . Simdi uyandirmiyim gunahtir Asconayla rekord bana gelmez onlar daha cok aile ve biraz da yasli arabasi ama kadette aklimin kosesinde sağolasın
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Blackbird - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yeşil e gidip yakından çok bakan oldu daha alan çıkmadı kısmet, Mk1 i ucu ucuna bütçeyle alırsan seni üzer en iyisini bile alsan az çok sürekli masraf yapacaksın ona göre kendini ayarla, bir bilene baktırmadan alma...

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bundan 1 sene once bı arkadaşım ıçın golf mk1 ararken denk gelmıştım bu araca, şmdı tekrar aynı açıklama ıle ılan yayına gırmış..

bı vw'cı abımle muhabbet ederken mk1'ler nasldır kronık sorunu nedır dıe sormuştum, bı tane temız var demıştım, gülerek yeşıl mı demıştı, bız baktık o araca ama ... dedı..

ama'dan sonra bışy demıştı ama tam hatırlamıorm, bende o dakikadan sonra bakmamıştım o araca, boya kaporta olarak duzgundu sanırım motor ıle ılgılı bı sorunu vardı sankı..

bıde mk1'lerde 1 ve 1.5 dıe ıkıye ayrılıomuş ıçındekı torpıdo farklı oluomuş sanırım, bı araştır derım..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

YunuscanVg - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bundan 1 sene once bı arkadaşım ıçın golf mk1 ararken denk gelmıştım bu araca, şmdı tekrar aynı açıklama ıle ılan yayına gırmış..

bı vw'cı abımle muhabbet ederken mk1'ler nasldır kronık sorunu nedır dıe sormuştum, bı tane temız var demıştım, gülerek yeşıl mı demıştı, bız baktık o araca ama ... dedı..

ama'dan sonra bışy demıştı ama tam hatırlamıorm, bende o dakikadan sonra bakmamıştım o araca, boya kaporta olarak duzgundu sanırım motor ıle ılgılı bı sorunu vardı sankı..

bıde mk1'lerde 1 ve 1.5 dıe ıkıye ayrılıomuş ıçındekı torpıdo farklı oluomuş sanırım, bı araştır derım..
    1-1.5 diye bi ayrım yok abi,79 a kadar ufak stop ve farklı torpido var 80-83 arası uzun stop yine farklı torpido bide çürüklere daha dayanıklı sanırım 80 den sonrası.Kronik sorun olarak çürüyolar özellikle kuleler ayrılıyor

aykutsafakyaman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    39 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Faruk_Vtec Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Iyiki foruma yazmışım arabanin mazisi pek iyi degil anlasilan . Motor konusunda pek bilgim yok ama 1.3 leri de olmasi lazim
    Alıntı mrbars Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İçinde yaşamak zorunda kalmasak, gayet komik ülke aslında.

Faruk_Vtec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    48 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı YunuscanVg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    1-1.5 diye bi ayrım yok abi,79 a kadar ufak stop ve farklı torpido var 80-83 arası uzun stop yine farklı torpido bide çürüklere daha dayanıklı sanırım 80 den sonrası.Kronik sorun olarak çürüyolar özellikle kuleler ayrılıyor
    dedığım gıbı tam bılgım yk, vw ıle ıçlı dışlı olan bı abım bana bunu soyledı..

79 model ufak stop olup ama makyajlı kasa torpıdosu olan modellerde varmış sanırım, yanlış anlamadıysam böyle bışy soylemıştı..

araç hakkında bılgın varsa 1-1.5 olayı yok dıosan yoktur vw benm ılgı alanım deıl onun ıçın bışy ıddaa edemeyecem..
    F&F CAR CLEAN - Detailing Center

Vtec II ES7 | Accord 2.4 EX. | C2 HDI | GPunto MJET 3K | Dizel Otomatik ERA...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)