User Tag List

Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
106 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 100.000 tl ufak bİr yatİrİm

CupraR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beylikdüzü Esenyurt bolgesinden 1+1 2+1 yada hangisi ni bulabilirsen residence sitede bi ev alsan 2 sene kiraya verir ordan bi kar edersin iki sene sonrada aldigin paranin cok daha ustune rahat satarsin.500tl kiraya versen 2 senede 12 bin tl.daire 2 senede % 15 20 rahat artar diye dusunuyorum.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    100 bine 10 tane afrikadan siyahi futbolcu alirim kuluplere denemeye veririm begenirlerse tanesini 100 binden cakarim. Zaten yabanci ozentiligimiz var ahahhaa
    “The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı GTCihad Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Lokasyon olarak tavsiyeniz varmi
    istanbul çevresi her yer prim yapar.. şu kanal üçüncü şehir havalanı lafları çıkdı trakya tarafı zaten uçdu gitti.. nereye gitsen abi burdan üçüncü köprü yolu geçicek buraya havaalanı yapılıcak buraya üçüncü şehir yapılıcak buraya kanal yapılıcak herkes bir şeyler söylüyor yeri prim yapsın diye bayada yapdı fiyatlar bazı yerlerde 3-4 misli fırladı..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Catalca mantikli ozaman baktim simdi 110 tl civari metrekare fiyatlari , ama arsa isini bilmek lazim
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    evet boş zamanlarında hobisel araştır bakın derim bazen fırsat yerler oluyor çerkezköy çatalca silivri buralar iyidir arnavutköy çok hızlı gelişiyor.. beklerim ya sabır dersen saray tarafları ağır prim yapar ama fiyatları çok uygundur bu diğer yerlere göre..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Mivec_4G63 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tatlıses çiğköfte şuan revaçta. Nereye açsa tutturuyor adamlar, diğer firmalar riskli ne olacağı belli olmuyor.

edit: Gayrimenkul sektörü olarak 100.000 lira ile çok bişey yapamazsınız, ancak lokasyon olarak Kağıthane'nin değerinin çok artacağını büyük inşaat sektörlerinden duydum.
    men dakka dukka.

BaybuRtlu69 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tuzla Orhanlı Bölgesinde bir arsa almanızı tavsiye ederim..

Amcamın 2-3 sene önce 60-70 BİN tl ye aldığı arsa, şuanda 150-200 binden en az kapı açıyor..

Orhanlı bölgesine istanbul medeniyet üniversitesi 2 kampüs kuracakmış sanırım öyle duymuştum, o bölge kalkınmaya başladı iyice
    Emre Kalkan

Thracian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istanbul çevresi her yer prim yapar.. şu kanal üçüncü şehir havalanı lafları çıkdı trakya tarafı zaten uçdu gitti.. nereye gitsen abi burdan üçüncü köprü yolu geçicek buraya havaalanı yapılıcak buraya üçüncü şehir yapılıcak buraya kanal yapılıcak herkes bir şeyler söylüyor yeri prim yapsın diye bayada yapdı fiyatlar bazı yerlerde 3-4 misli fırladı..
    Aynı fikirdeyim. Silivri çatalca civarları bence mantıklı. Hatta şöyle yapabilirsin. Muhtemel 3 köprü ve yeni otoyolun geçeceği yol ortalama belli (çıkış noktası kınalı kavşağı) o aradan dönüm fiyatları 20-50 olan yer alına bilir. 10 yıl gibi bir düzende 3-4 kat para edeceğine kesin göyle bakıyorum

blacx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    iyi analiz ederek ve güvenebileceğin insanların yönlendirmesi ile alacağın bir arsa sana güzel getiri sağlayacaktır

GTCihad - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biraz arastirdimda armavutkoy ucmus
    BVP Mugen TYPE R
    Cooper S R56
    YTP 106 GTI
    Jet 106 GTI

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en mantıklısı kelepir arsa bencede.
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

yan53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar 100bin tl ile en mantikli ne yapilabilir İstanbulda ev vs yanindan gecmek hayal , arsa vs yada farkli prim yapacak bir ilde ev vs ne tavsiye edersiniz
    100.değil ama 125 bin tl ye daire verebilirim m.köy gülbağ 'da

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaslar 100bin tl ile en mantikli ne yapilabilir İstanbulda ev vs yanindan gecmek hayal , arsa vs yada farkli prim yapacak bir ilde ev vs ne tavsiye edersiniz

öyle düşünme.. 6 ay önce maltepeden hemde sahile dogru 120.000 e daire aldım...Maltepe sahilde Go kart pistinin hemen arkasında ki binalarda.. Aldıktan 3 ay sonra emlakçım aradı 160.000 veren var verirmisin dedi vermedim... Kirası 1000 tl ... Birde şimdi apartmanın muthaite gitmesi çıktı... Verdiğim parayı 1 sene içinde 5-6 ya katlıcam sanırım.Çok araştırdım ama ben artık sahibinden de refresh yapıyordum saatte bir.. Öyle buldum evi... İyi araştırırsan neden olmasın.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Biraz arastirdimda armavutkoy ucmus
    4 yada 5 sene önce arnavutköyden ufak bir yer alsaydın şimdi aldığın para x 6 hatta 7 misli paran olmuşdu diyim..

typh10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    likit kalmaya çalışın. Gayri menkul tavsiyesinde bulunan arkadaşlara kesinlikle katılıyorum ama bu yıl farklı.2007'den itibaren şişen balonun patlayacağı,sıcak paranın kaçacağı, çift haneli enflasyon rakamlarını rahat rahat görebileceğimiz bir yıl olacak. Döviz ağılıklı portföy( IMKB kağıdı olmayan,likit fon olmayan) sizi üzmez. Finans doktorasında bir şeyler öğrendiysem 1 yıl içerisinde %30 civarı getirisi olur. Bol kazançlar dilerim.
    slowest tsi of cosmos

Batuhan Gül - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Devami olmayan tek sey topraktir. Gunumuzde her yere konut yapildigindan kalan yerler her gecen gun degerlenmekte. Yerinizde olsam buyuksehir olmaya aday yerlere yatirim yapardim . Buyuksehir olan sehirlerdeki fiyatlar direk yukselise geciyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    + 1.000.000.0000...

Aynen.

ege_c - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    iyide o starbucksa has bir şey değilki bütün franchise'lar böyledir..
    franchise zaten bu demek sen hiç bir şey yapmassın bütün şablon çalışanına kadar bellidir ana firma seçer..
    Bütün franchiselar öyle değil,hatta nerdeyse hiç biri değil.Starbucks'a o ütopik rakamları ödemek süreç boyunca sizi en yormayacak iş olucaktır.Starbuck'la diğerlerinin arasındaki en büyük fark,ikisine de para ödeyecek olmanıza rağmen,birini beğenirseniz siz seçersiniz,biri beğenirse sizi seçer.Siz hiç duydunuz mu şikayet üzerine kapanan ya da iş yapamadığı için iflas eden bi Starbucks? Çünkü parayı veren sizsiniz ama patron siz değilsiniz,onlardır.İşlerini nasip,kısmet gibi komik şeylere bırakmazlar.Bir yerde Starbucks açılacak ve çok büyük ihtimalle iş yapacak olsa bile o iş olmaz,orası kesinlikle iş yapmalıdır,marka zarar göremez.Bir Starbuck şubesinden memnun kalınıp,diğerinden kalınmama gibi bir durum olamaz,çünkü tek bir yerden yönetilir ve herşey aynıdır.Ama bu durum diğerlerinde böyle değil,ismini vermek istemediğim ama bilinen oto kuaför markalarına ait çok gördüm ben,şikayet üzerine bayiliği iptal edilen ya da gıda sektöründe bulunup merkezin daha sonradan farklı taleplerde de bulunduğu gerekçesiyle bayiliğine kendi kendine son veren.Konu franchisingse,kralı gelsin,benim için starbucks ve diğerleridir.Seçimleri,prensipleri ve gösterdikleri özen konusunda hayranlığım had safhadadır,fakat sadece bu konuda..

Serhat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    En mantıklısı arsa olur bencede. 3. köprü ve kanal projesi dolayısıyla Silivri, Çatalca ve denize de yakınsa güzel olur. Ama oradaki arsalarda aşırı prim yaptılar. İlanlardakiler genelde emlakçılar oluyor fiyatlarda yükseliyor haliyle. Bence tanıdığınz ve güvendiğiniz varsa o taraflarda o köylülerden kimin tarlayı sattığını paraya sıkıştığını bilir, bu şekilde daha kelepir arsalar veya fırsatlar olabilir.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)