User Tag List

Sayfa 2/2 İlkİlk 12
27 sonuçtan 20 ile 27 arası

Konu: 525 için lpg sorunsalı

TUGCA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Şahsen 5.25 baksam lpg takılmamış olsun isterim... Bana biraz saçma geliyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JaSoN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kaça satmayı düşünüyorsunuz? Sunroof var mı?
    Sunroof ve deri var, aklımdaki rakam tüpsüz 14 civarı ama net birşey düşünmedim henüz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı XSi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    atiker "süper" kitini taktır, regülatörü yüksek motor gücüne uygundur..

nozzle ları da 2 mm genişliğinde takarlarsa, hiç sorunsuz binersin..

normalde satmayı düşündüğün fiyatın üstüne eklersin LPG fiyatını, gezdiğinde yanına kar kalır..

hiç boşuna pahalı markalara gitmeye gerek yok..
    Bende aynı şeyi düşünüyorum, taktırırsam süper kit için 1750 tl montaj dahil fiyat aldım. Fiyatlar yeni zamlanmış sanırım eskiden bukadar pahalı değildi. Sanırım en önemli konu da montaj.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki arkadaşlar sanırım tüp fiyatını tam olarak çıkarmıyor, modeli düşük bir araç olduğundan 3 4 ayda satıldığını düşünürsek, aylık 1000 km yol yapsam, 200tl gibi rakam aylık karı oluyor, yani 600-800 tl bana faydası olacak.
    Tüplü satıldığında, 1000 tl geri alınabilir mi, ayrıca ben zaten ruhsat muayene vs işleri yaptıracağım, sıfırdan takılsa alıcı 500 tl kadar da bu masraflara harcar, bu açıdan da yararlı olur diye düşünüyorum.
    Son olarak da atiker iş görüyor mu yoksa biraz daha ekle şunu al o iş görmez gibi bir durum var mı?

GökhanAkdeniz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_guler88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Peki arkadaşlar sanırım tüp fiyatını tam olarak çıkarmıyor, modeli düşük bir araç olduğundan 3 4 ayda satıldığını düşünürsek, aylık 1000 km yol yapsam, 200tl gibi rakam aylık karı oluyor, yani 600-800 tl bana faydası olacak.
    Tüplü satıldığında, 1000 tl geri alınabilir mi, ayrıca ben zaten ruhsat muayene vs işleri yaptıracağım, sıfırdan takılsa alıcı 500 tl kadar da bu masraflara harcar, bu açıdan da yararlı olur diye düşünüyorum.
    Son olarak da atiker iş görüyor mu yoksa biraz daha ekle şunu al o iş görmez gibi bir durum var mı?
    Arabanın durumuna da bağlı biraz satarken ki fiyat olayı, tam satacağın gün bişi çıkarır düşmek zzorunda kalırsın biraz daha, yani bence satımı düşünmemek lazım, performans ve yakıtı kıyaslamak lazım.

atıyorum 3 ay biniceksin ortalama 3 bin km yapsam benzinli bi 525 tahminimce 2000 binlira filan yakar benzinde 3 bin km de.

tüpte de kabataslak hesapladık mı 1200 liraya 3 bin km yol yapar diyelim.

Arada 800 lira fark kalıyor.

Düzgün bir lpg de v6 için 2000 lira, e bu hesaba göre 1200 lira kardasın tüp taktırmazsan, tabi benzinden aldığın zevk de cabası.

He dersen ki ben arabama 3 5 sene bineceğim ve günlük kullanıyorum, o zaman tabi ki tüp çok karlı olur. Ama max 1 yıla kadar bir faydası yok bence lpg nin aksine arabadan alacağın keyfi de azaltır. Otoparklara vs girememen de cabası.
    Daddy COOL..

e39.. / Dişi Doberman Queen / Golden Rottweiler Zeyna..

Gökhan Akdeniz..

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bence taktırmayın. Kimileri (mesela ben) lpg yüzü görmüş araba almaz.

Zaten Lpg maliyet. Yazarsınız ilana Lpg takılıp teslim edilecek diye olur biter. İstemeyen içinde fiyattan düşersiniz

Ers - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zam gelmiş 1700 olan, zavoli obd II ,2000 fiyat çekio, 1900 olan ,brc my 11 şimdi 2000 fiyat çekio.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı onur_guler88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende aynı şeyi düşünüyorum, taktırırsam süper kit için 1750 tl montaj dahil fiyat aldım. Fiyatlar yeni zamlanmış sanırım eskiden bukadar pahalı değildi. Sanırım en önemli konu da montaj.
    En onemli konu regulator secimi ve nozzle olcusu..

Bayiler bu konuda zir cahil.. Kitten cikaj nozzle lar 1.8 mm, hic birsey yapmadan bunu takiyorlar sikinti burda..

Sen super kiti seciyorsun regulatir 300-400 hp yeterli.. Nozzle olcusude bir onceki mesajda yanlis yazmisim 2.5 mm olmali.. Bu cok onemli..

Hangi marka olursa olsun nozzle lu ise olcu 2.5 mm olacak, montaj yapan ne alaka yeaa desede bu konuda israrci ol..

Benim vectra 4 silindir 136 hp nozzle 2.5 mm son derece sikintisiz biniyorum.

525 190 hp 6 silindir, nozzle olcusu ayni olursa problem yasama ihtimalin azalir

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)